• Vezetett varázslat csomag tartalma:

  - a rituálé előkészületeinek pontos leírása PDF formátumban, - mp3 hanganyag. E vezetett varázslat segítségével úgy hajthatsz végre egy önbizalmadat erősítő rituálét, ahogyan azt egy gyakorlott boszorkány vagy mágus tenné!  Rendeld meg most!
 • Vezetett varázslat csomag tartalma:

  - a rituálé előkészületeinek pontos leírása PDF formátumban, - mp3 hanganyag, melynek segítségével ablakkal rendelkező helyiséget tisztíthatsz meg, és - mp3 hanganyag, melynek irányításával apróbb, ablakkal nem rendelkező helyiséget tisztíthatsz meg. E vezetett varázslat segítségével úgy hajthatsz végre egy tértisztító rituálét, ahogyan azt egy gyakorlott boszorkány vagy mágus tenné!  Rendeld meg most!
 • Vezetett varázslat csomag tartalma:

  - a rituálé előkészületeinek pontos leírása PDF formátumban, - mp3 hanganyag, melyben egy tárgyat tisztítasz meg és szentelsz fel, és - mp3 hanganyag, melyben egyszerre 3 tárgyat tisztíthatsz és szentelhetsz fel. E vezetett varázslat segítségével bármilyen tárgyat megtisztíthatsz és felszentelhetsz úgy, ahogyan azt egy gyakorlott boszorkány vagy mágus tenné! Rendeld meg most!
 • A 2. csomag tartalma:

  Varázskör - 4 oldal a kör felvetéséről Jupiter talizmán - ismeretanyag Hét fő bűn - tudásbázis Nimfák - mitológia Érzelmi figyelem - tananyag A 2. csomag a boszorkány-mágia legalapvetőbb szertartását a Varázskört mutatja be 4 oldalban, és megtanít saját érzelmeid megfigyelésére, mely kulcsfontosságú abban, hogy valóban elérd céljaidat. Megismerkedhetsz a Jupiter talizmánnal, amely szerencsét és sikert hoz, valamint a Hét fő bűnnel, amit érdemes elkerülni. Ezeken kívül még a Nimfák lényegét és neveit tartalmazó oldal is a könyved része lesz ezután. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 3. csomag tartalma:

  Füstölőszerek - tudásbázis Szellemidézés - rituálé Capipa - szellem-leírás Világfa - talizmán Üzenet - önfejlődéshez Hasznos tudnivalókat kapsz a füstölőszerekről, hogy mikor, mihez, milyet használj. A Szellem megidéző rituálét azért kapod, hogyha a mágia ezen oldala érdekel, akkor egy jó szellem, legszeretettebb elhunyt hozzátartozód megidézésével próbálkozhass. Ha már gyakorlottabb vagy ezen a téren, akkor próbálkozhatsz egy anyagi jólétet segítő szellemi lénnyel, Capipával is, de mielőtt ezt tennéd, használd a Világfa talizmánt, hogy erőt és védelmet kapj tőle. Valamint a 3. csomag tartalmaz egy csak néhány soros, de nagyon fontos üzenetet, amit amíg nem teszed magadévá, érdemes kitenned egy olyan helyre, ahol rendszeresen a szemed elé kerül. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 4. csomag tartalma:

  Kövek mentális hatásai - 5 oldalas tudásanyag Szerelmi bűbáj - igézet Főnix - 2 oldal mitológia Moirák - mitológia Orudu - szellem-leírás A 4. csomag legfontosabb tudást hordozó anyaga az 5 oldalas „lexikon” a kövek mentális hatásairól. Ha szerelmi varázslatra vágysz, akkor nagyon fogsz örülni a bűbájnak, mely ebben a csomagban található. A kiegészítő oldalak 2 oldalban egy mágikus lényről, a Főnixről, és a végzet irányítóiról, a Moirákról mesélnek. Inkább csak érdekességnek, mintsem megidézendő szellemi lény leírásának szánom a félelmetes tűzszellemről, Oruduról szóló oldalt. Nagyhatalmú, de vigyázni is kell vele emiatt! Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS!   Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • Az 5. csomag tartalma:

  A mágia alapfogalmai - 4 oldalas tudásanyag Pyrhum - szellem-leírás Gorgók - mitológia Valkűrök - mitológia Tanulás - fontos tudnivaló Remélem a 3. csomag üzenetét már megismerted, mert itt az 5. csomagban egy újabb, kicsit hosszabb üzenetet küldök, amit úgyszintén érdemes szem előtt tartanod. Ebben a csomagban 4 oldalon át ismerkedhetsz a mágia alapfogalmaival, és bemutatom Pyrhum-ot, a másik nagy tűzszellemet. Kapsz egy oldalt a Gorgókról, és 2 képes oldalon tanulmányozhatod a Valkűröket. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS!   Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • Az 6. csomag tartalma:

  Boszorkánytulajdonságok - tudásanyag Idegen varázslat megtörése - varázslat Allectorius - tudásbázis Mantikor - mitológia Aphrodité - istenek A 6. csomagból megtudod, hogy milyen tulajdonságoknak kell birtokába kerülnöd ahhoz, hogy igazán jó boszorkány legyen belőled, és kapsz egy varázslatot arra, ha úgy érzed megtámadtak, s meg akarod törni az idegen varázslat erejét. Megismerkedhetsz az Allectorius elkészítésével és hatásaival, s lexikális tudásodat gyarapíthatod a Mantikórról és Aphroditéról szóló 2 oldalas leírással. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS!   Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 7. csomag tartalma:

  Hátráltató tulajdonságok - tudásanyag Szerencsehozó - varázslat Grimoire pecsét - ismeretanyag Pegazus - mitológia Ápisz - mitológia A 7. csomag a mágiát hátráltató tulajdonságokat veszi sorra, amelynek köszönhetően könnyebben eldöntheted egy önmagát mágusnak vagy boszorkánynak beállító személyről, hogy valóban az-e. Kapsz egy szerencsehozó varázslatot, és megismerkedhetsz a Grimoire pecséttel, amely remek gazdagságot vonzó talizmán. Ismereteidet gyarapítják még a Pegazusról és Ápiszról szóló oldalak. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS!   Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 8. csomag tartalma:

  Tarot - 2 oldalas tudásbázis Makrokozmikus gyűrű - ismeretanyag Skandináv mitológia Artemisz - 2 oldalas istenek tudásbázis Szerelmi varázslat A 8. csomag némi Tarot történelemmel gazdagítja tudásod tárházát 2 oldalban. Kapsz egy szeretet varázslatot, mellyel szerelmeddel való kapcsolatodat erősítheted meg. A Makrokozmikus gyűrű egy olyan talizmán, amely közelebb visz a végső megismeréshez és nyugalmas életet biztosít. 2 oldal összefoglalót kapsz a Skandináv mitológiáról, és kettőt Artemiszről, a Hold és a vadászat Istennőjéről. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 9. csomag tartalma:

  Mágikus növények - 2 oldalas tudásbázis Agla talizmán - ismeretanyag Astarté - istenek tudásbázis Mester - fontos tudnivaló Unikornis - mitoló A 9. csomag tartalmazza 2 oldallal a boszorkányok körében leggyakrabban használt növények mágikus tulajdonságait és egy újabb „szem elé való” oldalt, mely arra tanít, hogy mikorra válsz igazi mesterré. Megismerheted a szerencsehozó Agla talizmánt, Astartét a babiloni szerelemistennőt, valamint az Unikornis mágikus tulajdonságait. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 10. csomag tartalma:

  Boszorkány nevek - 2 oldalas ismeretanyag Mágikus hazudságvizsgáló - varázslat Aposto - szellem leírás Wendigó - mitológia Athéné - 2 oldalas A 10. csomag a boszorkányokkal ismertet meg 2 oldalon, és egy olyan varázslatot ad, mely alkalmas arra, hogy leleplezd a hazugokat. Aposto megidézéséhez szükséges tudnivalókkal lát el, a róla szóló oldal, amihez nem árt segítségül hívni Athéné bölcsességét. Valamint megismerhetsz egy különleges lényt, a Wendigót. Utóbbi kettőt szintén 2-2 oldalas leírással. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 11. csomag tartalma:

  13 életelv - 11 oldalas fontos tudnivaló Fortuna talizmán - ismeretanyag Szerelmi bájital - recept Szkülla - mitológia Baldr - istenek tudásbázis A 11. csomag tartalmazza a legnagyobb tudást, melyhez 11 oldalnyi magyarázatot is kapsz, valamint egy szerelmi bájital leírását. Ezen kívül megismerheted a Fortuna talizmánt, s elolvashatod Baldr és Szkülla, képekkel illusztrált leírásait. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 12. csomag tartalma:

  Kívánság igézet - varázslat Felszentelő olaj - recept Bodza - 3 oldal tudásanyag Hétágú csillag - ismeretanyag Vámpír - mitológia A 12. csomagban megtanulod elkészíteni a Felszentelő olajat, s kapsz egy Kívánság igézetet,hogy könnyebb legyen vágyaid valóra váltása. 3 oldalas leírást kapsz az egyik mágikus fáról, a Bodzáról, megismerkedhetsz a Hétágú csillag jelentéstartalmával és olvashatsz a Vámpírokról. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 13. csomag tartalma:

  Gyógynövények - 7 oldalas tudásbázis Szerelmi kötés - igézet Üzleti siker olaj - recept Freya - istenek tudásbázis Germán sárkányok - mitológia A 13. csomag tananyaga a Gyógynövények mágikus megfelelései. Ezen kívül olvasmány a Germán sárkányokról és Freyáról a boszorkányok kedvelt istennőjéről. Ebben a csomagban kapod meg még az Üzleti siker olaj leírását, valamint egy szerelmi kötéseknél használatos igézetet. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 14. csomag tartalma:

  Brigid - 4 oldalas istenek tudásbázis Fák - 9 oldalas ismeretanyag Szerelem olaj - recept Bezoár - tudásbázis Hosszú élet talizmán - ismeretanyag A 14. csomag tartalmazza a Fák mágikus tulajdonságairól szóló 9 oldalas tananyagot, valamint a Bezoár kő és a Hosszú élet talizmán leírását. Megkapod a Szerelem olaj receptjét és egy 4 oldalas olvasmányt Brigidről. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 15. csomag tartalma:

  Rúnatan - 24 oldalas tudásanyag Rontáslevétel - varázslat Hesztia - 2 oldalas istenek tudásbázis Kelta kereszt - ismeretanyag Védelem olaj - recept A 15. csomagot a 24 oldalas Rúnatan uralja. De itt kapsz használható varázslatot Rontáslevételhez, és a Védelem olaj receptjét is. Ezeken kívül a Kelta kereszt talizmánról, valamint 2 oldalban Hesztia és Veszta Istennőkről is olvashatsz. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 16. csomag tartalma:

  Rúnák táblázat - tudásbázis Szerencse bájital - recept Triketra - ismeretanyag Asztronavigációs talizmán - ismeretanyag Fák tulajdonságai - 4 oldalas tudásanyag A 16. csomag tartalmazza a Rúnák kiejtéséről és megfeleléseikről szóló oldalt, valamint egy Szerencsehozó bájital leírását. Tanulhatsz még itt a Triketráról, ami a Bűbájos boszorkák jele is volt, az Asztronavigációs talizmánról, és 4 oldalban a Fák uráról. Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • Takaríts meg 10%-ot!

  Ha egyszerre vásárolod meg az Árnyak könyve oldalak 2., 3., 4., 5., és 6. csomagját, akkor egyrészt megkapod az első csomagot ingyen a megrendeléskor, másrészt megtakarítasz 560.-Ft-ot. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • Takaríts meg 10%-ot!

  Ha egyszerre vásárolod meg az Árnyak könyve oldalak 12., 13., 14., 15., és 16. csomagját, akkor egyrészt megkapod az első csomagot ingyen a megrendeléskor, másrészt megtakarítasz 757.-Ft-ot. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • Takaríts meg 15%-ot!

  Ha egyszerre vásárolod meg az Árnyak könyve oldalak 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., és 11. csomagját, akkor egyrészt megkapod az első csomagot ingyen a megrendeléskor, másrészt megtakarítasz 1750.-Ft-ot. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • Takaríts meg 15%-ot!

  Ha egyszerre vásárolod meg az Árnyak könyve oldalak 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., és 16. csomagját, akkor megtakarítasz 2032.-Ft-ot. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg tőlem e-mail-ben.
 • Takaríts meg 15%-ot!

  Ha egyszerre vásárolod meg az Árnyak könyve oldalak 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., és 16. csomagját, akkor egyrészt megkapod az első csomagot ingyen a megrendeléskor, másrészt megtakarítasz 3830.-Ft-ot. Az összes csomag részletes leírását itt találodKATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg tőlem e-mail-ben.

Go to Top