Hogyan működik a szerelmi kötés ?

Igyekeztem összeszedni azokat a kérdéseket, melyeket a leggyakrabban kérdeznek meg a szerelmi kötés iránt érdeklődők, és ami nincsen leírva itt: https://bosziplaza.hu/szerelmi-kotes/

A szerelmi kötés varázslat 7 nap, naponta max.1 órát vesz igénybe, növő hold idején (Erről itt informálódhatsz: https://bosziplaza.hu/telihold-es-ujhold-2021/ ).

Ezt olykor kiegészítjük egy tértisztítással, amire nagy szükség lehet, ha szakítás után vagytok és az otthonod tele van a fájdalom energiáival. Valamint fontos esetleg az önbizalmad megerősítésére is, ami további időt vehet igénybe.

A szerelmi kötés ára: 57 600.-Ft.

De ajánlatos ezt megelőzően egy jóslás – ami nem jövendölés! -, hogy megnézzük, valóban segít-e neked egy szerelmi kötés, vagy jobb lenne más módszert bevetni.

A jóslás menetéről itt tájékozódhatsz: https://bosziplaza.hu/joslas-gy-i-k/ , de vannak videók is róla itt: https://bosziplaza.hu/videok-a-joslasrol/

Ha ez kérdés benned, akkor nem hiszel benne igazán, és így csak kicsi esélyed van arra, hogy neked működni fog.

A varázslatok sikerének titka ugyanis az, hogy feltétel nélkül hisszük, vagyis inkább úgy mondanám, hogy bizonyosak vagyunk abban, hogy működik.

Általános szabály a varázslatoknál az, hogy az elvégzése után, egy holdciklusnyi időn belül létrejön.

De valójában erre a kérdésre nincsen pontos válasz. Van, amikor már a szerelmi kötés elvégzésének elhatározása, illetve a varázslat megkezdése változást hoz, de van, akinél csak később – akár hónapok múlva – jön el az eredmény. Ez is egyénfüggő.

Valami a szerelmedtől: hajszál, köröm, vagy bármilyen testnedv. Ha ez nem áll rendelkezésedre, akkor egy 2,5 x 2,5 cm-es arckép róla.
Ezen kívül pár – általában könnyen beszerezhető – dolog, amit csak a szerelmi kötés megbeszélésekor mondok el.

A mágia nem fekete vagy fehér, nem rossz vagy jó. Úgy szokták ezt magyarázni, hogy például a konyhai nagy kés sem jó vagy gonosz, csak azért, mert lehet vele kenyeret szeletelni vagy épp beleszúrni az ellenség hátába. A mágia csak egy mód annak elősegítésére, hogy elérjük vele, amit szeretnénk. Úgy hiszem, ez az egyértelműbb része a problémának.

Más dolog viszont a szerelmi kötés esetében az, hogy “BELEAVATKOZÁS-E A MÁSIK SZABAD AKARATÁBA”.

Nos. Ezt a beavatkozást két nézetből kell megvizsgálnunk:

  1. Emberi, egóból születő nézőpontból.
  2. Szellemi síkról.
1. Ha elménkkel vizsgáljuk ezt a dolgot, és a szerelmi kötés eredményeként azt látjuk, hogy valaki magához köt egy “ártatlant”, aki mit sem sejtve emiatt úgy kell szeresse, hogy valójában ezt nem is akarja, akkor ez nem tűnik “jónak”. Csakhogy… Elménkkel és akaratunkkal nem tudunk mágiát gyakorolni egy másik ember felett és nem tudjuk elérni, hogy olyasmit tegyen vagy érezzen, amit ő nem akar.

Mágiát gyakorolni, azaz befolyásolni csak a szellemünk, vagy ha úgy tetszik teremtő énünk tud!

2. Amikor szellemi síkon “mágiát gyakorolunk”, akkor ezt azért tehetjük meg, mert egyek vagyunk mindennel és mindenkivel. Ha viszont egyek vagyunk, akkor nem befolyásoljuk a “másik szabad akaratát”, mert nincsen “másik”. Akit “másik”-nak hiszünk, egy velünk és ezért, ha képesek vagyunk befolyásolni az akaratát, akkor az az ő egyetértésével történik.

Ilyen egyszerű ez az egész.

Szóval…

Bár van némi veszélye is a szerelmi kötésnek, nem gyakorlunk vele “fekete mágiát”, azaz nem nevezhető bűnnek, ha valaki ilyesmit csinál. Némi veszélye ugyan van, mert ha valaki kötést csinál, az hasonló ahhoz, mint amikor rátetováltatja a szerelme nevét a bőrére: számolnia kell azzal, hogy az bizony ott fog maradni. Nem a szerelmének árt vele, hanem saját magát ítéli arra, hogy egy életen át viselje magán azt a jelenleg épp nagyon fontos nevet. Pedig tudjuk, hogy az ember változik, és ami ma csodálatos szerelem, ki tudja mivé válik idővel? A szerelmi kötést szét lehet ugyan bontani, de csak annyira, mint ahogy egy tetoválást lehet leszedetni: valamennyi nyoma egy életen át ott marad.