Árnyak könyve oldalak – 16. csomag

Árnyak könyve oldalak – 16. csomag

1 500 Ft

A 16. csomag tartalma:

Rúnák táblázat – tudásbázis
Szerencse bájital – recept
Triketra – ismeretanyag
Asztronavigációs talizmán – ismeretanyag
Fák tulajdonságai – 4 oldalas tudásanyag

A 16. csomag tartalmazza a Rúnák kiejtéséről és megfeleléseikről szóló oldalt, valamint egy Szerencsehozó bájital leírását. Tanulhatsz még itt a Triketráról, ami a Bűbájos boszorkák jele is volt, az Asztronavigációs talizmánról, és 4 oldalban a Fák uráról.

Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.

Leírás

Az Árnyak könyve a boszorkány tudásának őrzője, s mindenki maga készíti a saját tapasztalatai alapján. Mindemellett azonban nagyon hasznos, ha a boszorkány egy könyvben gyűjti össze mindazokat a tudnivalókat is, amelyeket tevékenysége során felhasznál. Így nem kell különböző könyvekben keresgélnie, ha ki akarja választani, hogy milyen növényeket, füstölőt vagy épp istenséget használjon következő mágiájához.

Ám mindezt a tudáshalmazt összegyűjteni, és szépen megszerkesztve elkészíteni nem kis feladat! Ezért most megosztok veled néhányat a saját Árnyak könyve oldalaim közül, amelyeket az elmúlt évek folyamán készítettem. Olyan csomagokat állítottam össze belőle, melyek mindegyikében egy-egy olyan tudásanyag is szerepel, mely a fejlődésedet is segíti. Ezért akkor jársz legjobban, ha a csomagokat egymás utáni sorrendben vásárolod meg, hiszen egyre magasabb szintű tudást rejtettem el bennük, de ha úgy tetszik, válogathatsz kedved szerint is.

Cím

Go to Top