Tárgyaink tisztasága, azaz pozitív energiákkal való telítettsége különös fontossággal bír, ha viseljük, mint például ékszereinket, vagy varázslathoz használjuk őket. Ezért, ezeket a tárgyakat minden esetben mikor hozzánk kerülnek, meg kell tisztítani a rájuk tapadt energetikai mocsoktól.

A tárgyak tisztításának első – és általánosan ismert – lépése általában az, hogy folyó víz alatt tartod őket néhány percig, de akad aki (sós) vízben áztatja egy ideig, vagy földbe / sóba temeti a tárgyát a tisztuláshoz.

Az efféle módszereket azonban nem minden tárgyon lehet alkalmazni, hiszen például a papír vagy a szárított növények nem szeretik a vizet. Tehát a könyveket, kártyákat, növényekkel tömött babákat természetesen nem mossuk meg és nem is ássuk el. Az ő esetükben egyéb módszereket szokás alkalmazni. Ilyenek a napoztatás vagy a szellőztetés.

Ezek a jól bevált módszerek elegendőek lehetnek, ha jó energetikájú a tárgyunk, mert jó helyről származik (mint például a bosziplaza.hu-tól ;-) ), de kevésnek bizonyulnak, ha a tárgyunk „fertőzött”, azaz negatív energiákkal bír. Ebben az esetben mindenképpen

tisztító, majd felszentelő rituálét kell csinálni,

hogy tárgyunkat megszabadítsuk, és pozitív energiákkal töltsük fel.

Egy ilyen tárgytisztító és szentelő rituálé könnyen, gyorsan elvégezhető, és hatalmas haszonnal jár, hiszen általa a tárgyaid olyan energiákkal fognak bírni, melyek azt közvetítik, ami elvárható tőlük. Ha például vettél egy medált, és megtisztítod, majd felszenteled, akkor valóban a Te energetikai rendszeredhez fog igazodni, és teljesíti a kérésedet, amit elvársz tőle (például védelmez téged).

Bízz önmagadban és végezd el magad tárgyaid tisztítását és felszentelését!

Ne mondd, hogy nem megy, hiszen a Vezetett varázslat segítségével gyerekjáték elvégezni egy ilyen rituálét.

Annak is megy, aki még soha nem varázsolt!

Ha megrendeled a tárgytisztító és szentelő vezetett varázslatot, a csomagban megkapod tőlem:

  • a rituálé előkészületeinek pontos leírását,
  • egy hanganyagot, melyben egy tárgyat tisztítasz meg és szentelsz fel, és
  • egy olyan hanganyagot, melyben egyszerre 3 tárgyat tisztíthatsz és szentelhetsz fel.

Ebben nem csalódhatsz, hiszen e vezetett varázslat segítségével bármikor, bármilyen tárgyat tökéletesen megtisztíthatsz és felszentelhetsz, hogy a szolgálatodra legyen!

(Ha nem tudod, milyen egy Vezetett varázslat, akkor próbáld ki: https://bosziplaza.hu/vezetett-varazslat/)

Rendeld meg most!