Árnyak könyve oldalak – 4. csomag

Árnyak könyve oldalak – 4. csomag

1 120 Ft

A 4. csomag tartalma:

Kövek mentális hatásai – 5 oldalas tudásanyag
Szerelmi bűbáj – igézet
Főnix – 2 oldal mitológia
Moirák – mitológia
Orudu – szellem-leírás

A 4. csomag legfontosabb tudást hordozó anyaga az 5 oldalas „lexikon” a kövek mentális hatásairól. Ha szerelmi varázslatra vágysz, akkor nagyon fogsz örülni a bűbájnak, mely ebben a csomagban található. A kiegészítő oldalak 2 oldalban egy mágikus lényről, a Főnixről, és a végzet irányítóiról, a Moirákról mesélnek. Inkább csak érdekességnek, mintsem megidézendő szellemi lény leírásának szánom a félelmetes tűzszellemről, Oruduról szóló oldalt. Nagyhatalmú, de vigyázni is kell vele emiatt!

Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS!
 
Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.

Leírás

Az Árnyak könyve a boszorkány tudásának őrzője, s mindenki maga készíti a saját tapasztalatai alapján. Mindemellett azonban nagyon hasznos, ha a boszorkány egy könyvben gyűjti össze mindazokat a tudnivalókat is, amelyeket tevékenysége során felhasznál. Így nem kell különböző könyvekben keresgélnie, ha ki akarja választani, hogy milyen növényeket, füstölőt vagy épp istenséget használjon következő mágiájához.

Ám mindezt a tudáshalmazt összegyűjteni, és szépen megszerkesztve elkészíteni nem kis feladat! Ezért most megosztok veled néhányat a saját Árnyak könyve oldalaim közül, amelyeket az elmúlt évek folyamán készítettem. Olyan csomagokat állítottam össze belőle, melyek mindegyikében egy-egy olyan tudásanyag is szerepel, mely a fejlődésedet is segíti. Ezért akkor jársz legjobban, ha a csomagokat egymás utáni sorrendben vásárolod meg, hiszen egyre magasabb szintű tudást rejtettem el bennük, de ha úgy tetszik, válogathatsz kedved szerint is.

Érdekelhetnek még…

Go to Top