A mágia és a varázslat

közel sem olyan, mint a filmeken!

Az, hogy elvégzel egy rituálét a leírás szerint, – semmi másra nem figyelve, – még kevés a sikerhez. Van ugyanis bennünk, a természetben, a növényekben és állatokban, a földben, a föld elemeiben, a világűrben, azaz mindenütt egy bizonyos energia, ami a varázslatot valóssá teszi. Nevezhetjük ezt Star-Wars-osan simán “erő”-nek, ami veled van.

Minden mágia ezen “erő” által működik.

Ez az “erő” mindenkiben ott van, csak van akiben jól elbújt. :-) De még ők is elő tudják hívni odafigyeléssel és gyakorlással.

Hogy segítsünk Neked varázslataid egyre jobb végrehajtásában, írtam egy remek összefoglalót a mágia működtetésének fontos tényezőiről.

Ilyen tömören és könnyen érthetően sehol sem írták még le, hogy mik azok a végrehajtandó – eddig mélyen elhallgatott – részletek, amelyek szükségesek ahhoz, hogy egy mágikus rituálé hatásos legyen. Ezek olyan titkok, amiket eddig csak hosszú évek gyakorlati tapasztalataival lehetett megszerezni.

Most itt a lehetőség, hogy megkapd ezt a felbecsülhetetlen értékű művet, melynek a végén még egy check-listát is találsz, hogy még véletlenül se hagyj ki, egyetlen fontos lépést sem.

Pénzért nem kaphatod meg sehol ezt a tudást,

csakis itt és most lehet a tied,

mégpedig INGYEN.

Tudsz ennél jobb ajánlatot?

FONTOS!
Keresztnévnek azt add meg, ahogyan szeretnéd, hogy szólítsunk a levelekben.
Ha szeretnél újdonságainkról, híreinkről emailben értesítést kapni,
akkor be kell jelölnöd a megfelelő négyzetet a feliratkozó űrlapon!

Hálásan köszönjük,

ha megosztod ezt a lehetőséget barátaiddal is!