Árnyak könyve oldalak – 5. csomag

Árnyak könyve oldalak – 5. csomag

1 120 Ft

Az 5. csomag tartalma:

A mágia alapfogalmai – 4 oldalas tudásanyag
Pyrhum – szellem-leírás
Gorgók – mitológia
Valkűrök – mitológia
Tanulás – fontos tudnivaló

Remélem a 3. csomag üzenetét már megismerted, mert itt az 5. csomagban egy újabb, kicsit hosszabb üzenetet küldök, amit úgyszintén érdemes szem előtt tartanod. Ebben a csomagban 4 oldalon át ismerkedhetsz a mágia alapfogalmaival, és bemutatom Pyrhum-ot, a másik nagy tűzszellemet. Kapsz egy oldalt a Gorgókról, és 2 képes oldalon tanulmányozhatod a Valkűröket.

Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS!
 
Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.

Leírás

Az Árnyak könyve a boszorkány tudásának őrzője, s mindenki maga készíti a saját tapasztalatai alapján. Mindemellett azonban nagyon hasznos, ha a boszorkány egy könyvben gyűjti össze mindazokat a tudnivalókat is, amelyeket tevékenysége során felhasznál. Így nem kell különböző könyvekben keresgélnie, ha ki akarja választani, hogy milyen növényeket, füstölőt vagy épp istenséget használjon következő mágiájához.

Ám mindezt a tudáshalmazt összegyűjteni, és szépen megszerkesztve elkészíteni nem kis feladat! Ezért most megosztok veled néhányat a saját Árnyak könyve oldalaim közül, amelyeket az elmúlt évek folyamán készítettem. Olyan csomagokat állítottam össze belőle, melyek mindegyikében egy-egy olyan tudásanyag is szerepel, mely a fejlődésedet is segíti. Ezért akkor jársz legjobban, ha a csomagokat egymás utáni sorrendben vásárolod meg, hiszen egyre magasabb szintű tudást rejtettem el bennük, de ha úgy tetszik, válogathatsz kedved szerint is.

Cím

Go to Top