Árnyak könyve oldalak – 9. csomag

Árnyak könyve oldalak – 9. csomag

1 120 Ft

A 9. csomag tartalma:

Mágikus növények – 2 oldalas tudásbázis
Agla talizmán – ismeretanyag
Astarté – istenek tudásbázis
Mester – fontos tudnivaló
Unikornis – mitoló

A 9. csomag tartalmazza 2 oldallal a boszorkányok körében leggyakrabban használt növények mágikus tulajdonságait és egy újabb „szem elé való” oldalt, mely arra tanít, hogy mikorra válsz igazi mesterré. Megismerheted a szerencsehozó Agla talizmánt, Astartét a babiloni szerelemistennőt, valamint az Unikornis mágikus tulajdonságait.

Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS!

Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.

Leírás

Az Árnyak könyve a boszorkány tudásának őrzője, s mindenki maga készíti a saját tapasztalatai alapján. Mindemellett azonban nagyon hasznos, ha a boszorkány egy könyvben gyűjti össze mindazokat a tudnivalókat is, amelyeket tevékenysége során felhasznál. Így nem kell különböző könyvekben keresgélnie, ha ki akarja választani, hogy milyen növényeket, füstölőt vagy épp istenséget használjon következő mágiájához.

Ám mindezt a tudáshalmazt összegyűjteni, és szépen megszerkesztve elkészíteni nem kis feladat! Ezért most megosztok veled néhányat a saját Árnyak könyve oldalaim közül, amelyeket az elmúlt évek folyamán készítettem. Olyan csomagokat állítottam össze belőle, melyek mindegyikében egy-egy olyan tudásanyag is szerepel, mely a fejlődésedet is segíti. Ezért akkor jársz legjobban, ha a csomagokat egymás utáni sorrendben vásárolod meg, hiszen egyre magasabb szintű tudást rejtettem el bennük, de ha úgy tetszik, válogathatsz kedved szerint is.

Cím

Go to Top