Erőköröd létrehozása vezetett varázslat segítségével

Ha megpróbáltad végigcsinálni az erőkör varázslatot, vagy csináltál már bármilyen más varázslatot leírás alapján, akkor pontosan tudod, hogy a végrehajtás nem mindig egyszerű. Még a cselekedetek megfelelő véghezviteléhez is többször rá kell nézned a leírásra, ezzel megbontva a rituálé ritmusát. A koncentrációról – ami létfontosságú eleme egy profi varázslatnak, – már nem is beszélve.

Hogy ezt a problémát kiküszöbölhesd, létrehoztam Neked a „Vezetett varázslatot”, ami – mint ahogyan azt a neve is mondja – arra hivatott, hogy végigvezessen a rituálé folyamatán, segítve téged abban, hogy gondolataidat és érzéseidet a megfelelő irányba koncentráld a rituálé teljes ideje alatt. Így csak annyit kell tenned, hogy teljes figyelmeddel követed a hangfelvétel utasításait, s biztos lehetsz a sikerben.

Mindegy, hogy kezdő, vagy haladó vagy a varázslatok világában!

A „vezetett varázslat” segítségével mesterfokon, könnyen, gyorsan egyszerűen hajthatod végre a rituálét!

Ne tétovázz hát!
Próbáld ki teljesen ingyen
MOST!

Nincs más dolgod, mint
átadni magad az irányításomnak,
és biztos lehetsz benne, hogy
így mesteri szinten hajtod végre a varázslatot.

Ha tetszett ez a megoldás, és segítségével ráébredtél, hogy Te is képes vagy hatásos varázslatot véghezvinni, akkor további vezetett varázslatokat találsz itt: https://bosziplaza.hu/termekkategoria/varazslatok/.

Előre is köszönöm, hogy megírod nekem a véleményedet itt a hozzászólásokban, vagy levélben!

Szeretettel: