Vezetett varázslat2018-06-13T15:49:50+00:00

Erőköröd létrehozása vezetett varázslat segítségével

Ha megpróbáltad végigcsinálni az erőkör varázslatot, vagy csináltál már bármilyen más varázslatot leírás alapján, akkor pontosan tudod, hogy a végrehajtás nem mindig egyszerű. Még a cselekedetek megfelelő véghezviteléhez is többször rá kell nézned a leírásra, ezzel megbontva a rituálé ritmusát. A koncentrációról – ami létfontosságú eleme egy profi varázslatnak, – már nem is beszélve.

Hogy ezt a problémát kiküszöbölhesd, létrehoztam Neked a „Vezetett varázslatot”, ami – mint ahogyan azt a neve is mondja – arra hivatott, hogy végigvezessen a rituálé folyamatán, segítve téged abban, hogy gondolataidat és érzéseidet a megfelelő irányba koncentráld a rituálé teljes ideje alatt. Így csak annyit kell tenned, hogy teljes figyelmeddel követed a hangfelvétel utasításait, s biztos lehetsz a sikerben.

Mindegy, hogy kezdő, vagy haladó vagy a varázslatok világában!

A „vezetett varázslat” segítségével mesterfokon, könnyen, gyorsan egyszerűen hajthatod végre a rituálét!

Ne tétovázz hát!
Próbáld ki teljesen ingyen
MOST!

Íme, az Erőkör létrehozása
vezetett varázslat formájában:

Nincs más dolgod, mint
átadni magad az irányításomnak,
és biztos lehetsz benne, hogy
így mesteri szinten hajtod végre a varázslatot.

Ha tetszett ez a megoldás, és segítségével ráébredtél, hogy Te is képes vagy hatásos varázslatot véghezvinni, akkor további vezetett varázslatokat találsz itt: https://bosziplaza.hu/termekkategoria/varazslatok/.

Előre is köszönöm, hogy megírod nekem a véleményedet itt a hozzászólásokban, vagy levélben!

Szeretettel: 

64 hozzászólás

 1. Susi augusztus 18, 2016 - 8:59 de. - Válasz

  Kedves Kindred!
  A mágia szó jelentése “varázslás”, a lényege pedig az, hogy létrehozunk, teremtünk általa valamit. Ha kipróbáltad ezen az oldalon az “erőkör” varázslatot, akkor saját magadon is megtapasztalhattad, hogy képes voltál megteremteni valamit, ami korábban nem létezett, azaz, mágiát, varázslatot vittél véghez. Ebben a “varázslatban” ehhez még egy “varázsigét” is használtál. 🙂
  Tehát A MÁGIA LÉTEZIK!
  Az már más kérdés, hogy meddig megyünk el a mágia kiterjesztésével. Ha valaki úgy gondolja, hogy a mágia “természetfeletti hatalom gyakorlása”, akkor bizony téved, mert nem létezik természetfeletti, csak természet van. Csak és kizárólag olyan dolgokat tudunk megteremteni a segítségével, amiben hinni tudunk. Mégpedig mélyen hinni, azaz bizonyosnak lenni a lehetségességében. Attól, hogy sokan akadnak (jónéhánnyal beszéltem már), akik “azt hiszik”, hogy például a filmeken látható metamorfózisok, teleportációk és egyéb pálcaintésre bekövetkező hókusz-pókuszok a való világban is létrehozhatóak bizonyos különleges képességű emberek számára, ezek még nem fognak létrejönni. Ők ugyanis, bár hisznek az ilyen varázslatokban, nem tudják létrehozni, mert azt már nem hiszik, hogy megvan hozzá a képességük. Azok pedig, akik tisztában vannak saját teremtő képességükkel, nem hiszik, hogy itt a Földön lehetséges lenne egy embert békává varázsolni, vagy egy “vingardium leviosa” segítségével lebegtetni egy mázsás kőlapot.
  Valamikor a teremtés hajnalán ez a Föld úgy született, hogy bizonyos (fizikai) törvények tartják egyben. Mi emberek tovább működtetjük ezeket a törvényszerűségeket azzal, hogy hiszünk bennük. Tehát ezek felülírása csak nagyon hosszadalmas gyakorlással és kis mértékben lehetséges (lásd fakírok, levitáló szerzetesek). Ott tudunk nagyobb eredményeket elérni a mágiánkkal, ahol ezek a fizikai törvények nem gátolnak, azaz az érzelmi, gondolati területen. Ezért működhet egy “erőkör”, vagy egy szerelmi varázslat, amikor egy tányér bableves elővarázsolása nem. 🙂
  Remélem, kielégítő választ tudtam adni a remek kérdésedre.
  Örülök, hogy kedveled ezt az oldalt, és köszönöm a bíztatást. 🙂
  Minden jót!
  Susi

 2. Kindred augusztus 17, 2016 - 11:53 du. - Válasz

  Kedves Susi!

  Tényleg létezik a mágia? Vagy ez csak egy Hoax?

  Ui: Imádom ezt az oldalt!Csak így tovább!

 3. Gizella július 22, 2016 - 10:29 du. - Válasz

  Kedves Susi! 2016. szeptember 16-án térdprotézis műtétem lesz. Pont ezen a napon lesz telihold is. Vam-a okom aggódni? Okozhat problémát ez?

  • Susi július 23, 2016 - 7:23 de. - Válasz

   Ez attól függ, hogy milyen a hited. Ha komolyan foglalkoztat az asztrológia, hiszel a Hold állások negatív hatásában, és emiatt félsz, akkor igen. Ha bízol az orvosaidban, és abban, hogy mindig csak csodákat kapsz az élettől, ami a neked legjobban illő történéseket hozza eléd, akkor nem.
   Vizsgáld meg magad őszintén, és akkor tudni fogod.

   Minden jót!
   Susi

 4. Susi április 24, 2016 - 7:31 de. - Válasz

  Kedves Light!

  Igen. Nyugodtan.

  Üdv: Susi

 5. Light április 23, 2016 - 1:03 du. - Válasz

  Kedves Suzi!
  Egy kérdésem lenne hogy fiatalabbak is kipróbálhatják? (18 alatt)
  Üdvözlettel:Light

 6. Anna Jrr február 6, 2016 - 4:09 du. - Válasz

  Én nem értek semmit h mit kell csinálni vagy mi ??

  • Susi február 7, 2016 - 8:26 de. - Válasz

   Nyisd meg az mp3 fájlt, és hallgasd meg az anyagot!

 7. Gábor november 19, 2014 - 1:30 du. - Válasz

  Kedves Susi!

  Gábor vagyok Budapestről. Tanácstalan vagyok és egyben nagyon szomorú. Közel 3 éve “szakítottunk” a párommal. A mai napig minden nap az eszembe jut, gondolok rá, ezért sem az életben sem a munkában nem tudok “teljesíteni”. Olvastam a szerelmi kötésről és az oldalon olvasott módon végre is hajtottam. A rítus végén a papír elégett de egy szabályos szív marad csak meg belőle. Ezt nem tudom “hova tenni” ez jelent valamit? Vagy csak a “hülye” gondolataim, a remény mondatja velem, hogy ez egy jó és pozitív dolog? Nem hiszek a véletlenekben. Úgy érzem, hogy minden dolog az életben okkal történik. A nevezett nő nemsokára férjhez megy. Ezért nem értem ezt az egészet. Eldöntöttem, hogy megszabadulok (megszabadítom) a köteléktől magunkat. Erre a végén egy “szív” marad. Ön szerint ez mit jelenthet? A lassan 3 éves remény és bizakodás lassan úgy érzem, teljesen felemészt.
  Amennyiben erre tud választ adni, azt szívesen fogadnám.
  Előre is köszönöm! További szép napot kívánok!

  Üdvözlettel: Gábor

  • Susi december 3, 2014 - 11:29 de. - Válasz

   Kedves Gábor!
   Valóban, minden okkal történik az életben, bár ritkán ismerjük azt a bizonyos okot vagy okokat.
   3 év igen hosszú arra, hogy az ember szenvedjen. Te mégis ezt választottad magadnak, ahelyett, hogy időben cselekedtél volna vagy úgy, hogy mindent megteszel azért, hogy újrakezd, vagy úgy, hogy tovább lépsz. Jelen helyzetben tehát az a legnagyobb kérdés, amit önmagadnak fel kéne tenned, hogy “miért akarsz szenvedni?”. Mert bár most bizonyára tiltakozol, de valójában mégis Te vagy az, aki ezt megteremtette magának.
   A leveled kissé zavaros olyan szempontból, hogy szerinted az oldalamon olvasott kötést csináltad meg, holott ilyesmi nincs is rajta, majd a végén azt írod, hogy megszabadítod a köteléktől magatokat, ami után a szív maradt. Nos, ha ezt a döntést még nem hajtottad végre, akkor csak azt tudom tanácsolni, hogy csinálj mindent fordítva ahhoz képest, ahogy a kötést csináltad. Jól koncentrálj arra a döntésedre, hogy Te is tovább akarsz lépni, mert csak így fog hatni. Ezt igazán komolyan kell gondolnod!
   Sok sikert!
   Susi

 8. Zsuzsa december 8, 2013 - 7:47 de. - Válasz

  Kedves Susi!
  Elvégeztem a varázskör meditációt veled, nagyon jól működött. Egy magasabb erő mindig tudja mire van szükségünk.
  Hálásan köszönöm és veled maradok a továbbiakban is . Zsuzsa

 9. Susi szeptember 27, 2013 - 1:51 du. - Válasz

  Kedves Endre!
  Rengeteg jósmódszert ismerek, és azt is tudom, hogy egyik sem mondja meg, hogy mi lesz veled pl. jövőre. Ha érdekel miért mondom ezt, amikor jóslást vállalok, akkor olvasd el ezt: https://bosziplaza.hu/joslas/

  Minden jót: Susi

 10. Endre szeptember 20, 2013 - 2:21 du. - Válasz

  Kedves Susi!

  Tudom hogy te nagyon sok embernek segítesz ezért téged kérdezlek hogy nem tudsz e egy jós módszert?
  Köszönettel:Vágó Endre

 11. jeni szeptember 19, 2013 - 12:01 du. - Válasz

  Hello Susi
  Megtennéd hogy le írssz nekem egy varázsigét??
  mert nagyon szretnék varázsolni!!
  köszönetel jeni

  • Susi szeptember 19, 2013 - 3:35 du. - Válasz

   ABRAKADABRA – az egyik legáltalánosabb varázsige. És most mit csinálsz vele?

 12. hajnalka szeptember 1, 2013 - 6:23 du. - Válasz

  Kedves Susi!Köszönöm, nagyon jo érzés volt,de közben mikor a jó érzésekre gondoltam folyót a könnyem,fájt de megkönnyebbülést éreztem.köszönöm neked,nagyon tetszik az oldalad,

 13. ildikó augusztus 31, 2013 - 10:04 du. - Válasz

  Kedves Susi! köszönöm a segitségedet,nagyon hálás vagyok,érte! Nagyon jól éreztem magam és úgy érzem sok negativ energia,távozott,belölem. Mintha ki cseréltek,volna, nyugodság,békesség,öröm,szoval ,sok mázsás tehertől szabadultam meg. Köszönöm; érzem többször is szükségem lessz rá hogy meg csináljam. Hálával és Szeretettel;ildikó

 14. Susi július 21, 2013 - 8:11 de. - Válasz

  Kedves Mónika!

  Szerintem most hétfőn, ha van időd épp akkor az átszámított idő szerint varázsolj velünk egyszerre.
  Még nem foglalkoztam a déli félteke hold állásaival, de az alapvető működés ott is ugyanaz. Bizonyosan van olyan naptár, ahol meg tudod nézni, hogy mikor hogy áll a Hold és a napfelkelte és a napnyugta időpontját is. A varazslatfaktor.hu oldal IDŐZÍTÉS menüpontjában pedig megtalálod a megfelelő instrukciókat a jó időpontok kiválasztásához.

  Minden jót neked: Susi

 15. monika július 21, 2013 - 7:56 de. - Válasz

  kedves suzi

  Nagyon tetszett a web oldal, a konyv es minden instrukcio amit toled olvastam.
  Egyetlen problemam van , h en Australiaban elek, Brisbane-ben
  es nem vagyok benne biztos h elegendo mikor varazsolnek, h 8 illetve 9 orat visszaszamolok, h elerjem a magyarorszagi idoszamitast.
  Hiszen itt a deli felteken az evszakok is forditva vannak es e miatt nem konnyun egyeztetni a dolgokat.
  Szeretnek konzultalni veled h hogyan allapitsam meg a hold ciklusait ,bar amiaz igazan nehez az orak megallapitasa, hacsak nem kovetem a magyarorszagi allast minusz az a par ora amennyivel mi itt elolrebb vagyunk.
  Bar a tel , meg mindig gond…az itteni vagy otthoni nyar:))

  Koszonettel

  Monika

 16. Török Mártha február 27, 2013 - 2:27 du. - Válasz

  Drága Susi.

  Szeretném hálás szívvel megköszönni Neked az erőkört. Mint tudod én nap közben a munkám során rontás és átok levételével, csakra és aura tisztitással foglalkozom.

  Ezek a legerősebb negatív energiák, amelyek néha engem is befolyásolnak, bármennyire is védve vagyok. Amikor a munkám befejeztem megcsinálom az erőkört a vezetéseddel és úgy érzem mintha legalább 8 órát aludtam volna.

  Ezzel az erőkörre Te tetted lehetővé, hogy fáradság érzése nélkül tudjam a szolgálatom teljesíteni

  A legmélyebb hálával és tisztelettel köszönöm a munkádat
  Mártha. Kérlek ha gondolod használd fel.

 17. iza november 2, 2012 - 6:45 du. - Válasz

  Kedves Susi!

  Megcsinaltam az erokor letrehozasat, nagyon jo volt!
  Kulonleges erzesek keritettek, hatalmaba, szinte ereztem ahogy az energia aramlik ki a kezembol!
  Nagyon tetszett ,maskor is fogom alkalmazni.
  Koszonom,sok-sok puszit kuldok neked! szia!!

 18. balogh krisztián október 21, 2012 - 8:22 de. - Válasz

  ez nagyon sokat segített nekem de kaphatnék egy olyan varázspálcát amely kezdőknek való ingyen.

 19. Fényhozó október 10, 2012 - 9:02 du. - Válasz

  Érdekes. Bár ez nem varázslat, hanem a hipnózis, és a szuggesszió, és a meditáció okos összehangolása, a tudati energiával. Kiváncsi vagyok hogy kinek tünt még fel 🙂 Mindegy hogy nevezzük, de a varázslat addig tart, amig meg nem ismerjük a valódi mikéntjét. Én így tudom. Én nap mint nap használok ” varázslatokat “.. Bár ezek inkább a tudati energia, és a képzelet összehangolt egybegyúrása. Pld védöfal: elképzelem hogy körülöttem a védö burok van. Koncentrációs kereszt: elképzelem hogy mögöttem, közvetlenül a hátam mögött, van egy energiából létrejött + -nak kinézö eszköz, és szorosan mögötte van egy x -nek kinézö eszköz, ezek elkezdenek forogni egymással ellentétes irányba, periódikusan, másodpercenként. Az eszköz központi tengelye a gerincoszlopom közepe tájékán van. Ezt a két ezközt kell forgatni, és ezzel tökéletes koncentrációs állapotba tudok jutni. Egyetlen egyszer sikerült eddig megnyitnom a szívcsakrámat, amiböl szó szerint vízként sugárban tört elö a mellkasomból az energia, olyan volt mintha vízfolyam lenne, szó szerint éreztem. Nos ezt akarom majd késöbb gyógyításra felhasználni. De ez még a jövö 🙂

 20. amazon szeptember 25, 2012 - 3:29 du. - Válasz

  Kedves Susi!
  Éreztem, az “Erőt”! Hatalmas “Energiát” és még boldog is voltam tele önbizalommal . a varázslás alatt kevés jó dolog jutott eszembe inkább a gyötrődés, és fájdalom sírni tudtam volna. És mégis köszönettel tartozom mert ha kisidőre is de jobban éreztem magam! . .Hiszek az álmokban évekkel ezelőtt álmot láttam ..egy hatalmas gyönyörű kódex kinézetű könyvről ,leírta a sorsom egy láthatatlan toll ..lehetséges hogy közze van hozzád,nincsennek véletlenek..Ha most átküldeném az energiám vajon mit éreznél..?De küldöm szívem szeretetét,jó hogy vagy nekünk!

 21. amazon szeptember 24, 2012 - 2:56 du. - Válasz

  Kedves susi! Hála és köszönet! Leírhatatlan voltak az érzések!Éreztem a régi örömeim boldogságom,de ugyanakkor fájdalomat is!Köszönet!

  • amazon szeptember 25, 2012 - 3:36 du. - Válasz

   KÖSZÖNÖM! Azt hiszem rámférne egy varázslatosan szép dolog!Neked is ugyanezt kívánom!!

 22. Zsófia július 21, 2012 - 10:05 du. - Válasz

  Nagyon örülök,és köszönöm, hogy segítettél az erőkör létrehozásában. Pontosan erre volt szükségem. Hiszem, hogy nem véletlen az, hogy most ezt megtaláltam.

  Minden Jót Susi 🙂

  • Susi július 22, 2012 - 10:47 de. - Válasz

   Szívesen. 🙂

  • Susi szeptember 24, 2012 - 3:31 du. - Válasz

   Szívesen. Én is köszönöm neked, hogy bíztál bennem, végigcsináltad velem a varázslatot, és még meg is írtad az élményeidet.

   Csodákkal teli, varázslatos napokat kívánok: Susi

 23. Eszter július 11, 2012 - 6:27 de. - Válasz

  Kedves Susi!
  Köszönöm ezt a remek érzést! Még mindig ennek a hatása alatt állok, nagyon élveztem. Mindig is hittem a természetfeletti erőkben, de úgy, ahogy a könyvekben olvastam. Mióta az oldaladat olvasom, tudom, hogy pl. nincs olyan ige, ami mindenkinek működne. És a boszorkánysággal nem kell születni, így én is belevágtam a tanulásba, és azt hiszem remekül megy. Rengeteget tanultam, és minden nap olvasgatom. Nagyon köszönöm, mert saját magamon is megéreztem a varázslatot.
  Eszter

 24. Susi június 22, 2012 - 10:10 de. - Válasz

  2012-vel kapcsolatosan már legalább annyi rémhír terjeng, mint az ezredfordulón. Az embereknek úgy tűnik tetszik ez az ijesztgetős, világ-véges játék, mert ez eltereli a figyelmüket a jelen problémáiról.
  Javaslom Te se foglalkozz ilyen butaságokkal! A rezgésszámoddal kapcsolatosan pedig az lenne a kérdésem, hogy “most mennyi”? Ha nem tudod, akkor kérdezd meg attól, aki a 144-et mondta. 😀

 25. Kovács Lóránd június 22, 2012 - 8:42 de. - Válasz

  Szia Susi

  Nagyon köszönöm neked ezt a csodálatos érzést amit az erőkörön át adtál nekem,bizsergett az egész testem nagyon szeretem ezt az érzést. Engem érdekel a boszorkányság minden téren mert én egy teremteni vágyó alkat vagyok és ezért foglalkozom most (ahogyan én hívom a Természetmágiával) az elemek felhasználása és egyebek …
  Gondolom te tudod hogy ehez sok energia és erő szükséges. Én még csak kezdő szinten állok de szeretnék tovább tanulni a (mágiát) Én még csak egy 14 éves fiú vagyok mindig azt hittem hogy nekem semmi se fog sikerülni pedig csak gyakorlás kérdése az egész . Nagyon köszönök neked mindent . Viszont lenne egy kérdésem / kérésem !
  [ Nem tudom hallottál e már róla de a föld 2012.12.21 – 23 környékén átlép 5 D be és ebbe nem mindenki kerül be csak akinek a rezgésszáma eléri (ha jol tudom a 144 et )Tudnál mondani /irni olyan gyakorlatokat amik megemelik a rezgészámom ? ] Ha hülyeség amit irtam akkor bocsánat 🙂

 26. Eszter május 7, 2012 - 5:21 du. - Válasz

  Szia. Köszönöm neked ezt a faantasztikus erőkörös érzést!

 27. bellia május 5, 2012 - 8:33 du. - Válasz

  szia Susi.: megcsináltam az erőkört valami fantasztikus érzés.::) éreztem minden mozzanatát olyan bizsergés árasztott el mikor lubickoltam az erőkben, hogy azt hittem álmodom::) köszönöm neked. Bellia:)

 28. bellia május 5, 2012 - 8:33 du. - Válasz

  szia Susi.: megcsináltam az erőkört valami fantasztikus érzés.::) éreztem minden mozzanatát olyan bizsergés árasztott el mikor lubickoltam az erőkben, hogy azt hittem álmodom::) köszönöm neked. Bellia:)

 29. Kelemen Johanna április 2, 2012 - 8:59 de. - Válasz

  Kedves Susi!
  Megcsináltam köszönöm .csodálatos érzés folytak a könnyeim és bizserget a tenyerem,köszönöm hogy segítettél Hanna

 30. Rozália február 26, 2012 - 8:55 du. - Válasz

  szia Susi !
  Ki probáltam az erő kőrt nagyon jol sikerült szerintem. Még az álando fej fájásom is el mult. Köszönőm hogy segitetél.

 31. Rozália február 26, 2012 - 8:55 du. - Válasz

  szia Susi !
  Ki probáltam az erő kőrt nagyon jol sikerült szerintem. Még az álando fej fájásom is el mult. Köszönőm hogy segitetél.

 32. Angéla február 6, 2012 - 12:58 du. - Válasz

  Szia Susi!

  Régóta vonz a boszorkányság és a természetfeletti. Boszorkánysággal, még nem foglalkoztam. Más területeket érintettem sokat olvastam is róla és ki is próbáltam. Nem tudom elhinni, hogy a szavaknak ekkora erejük lehetne, hogy manifesztálódik a világban. Köszönöm ezt a varázsigét, mert nagy szükségem lett volna rá, már 1 éve nagyobb intenzitással, de egész életemben. Érzékeny lelkem van és ezt nem úgy értem, hogy könnyen elsirom magam, hanem olyan gondolatokat olvasok le az emberekből, irányomba, melyeket más ember nem érzékel. És ezek ellen nem tudok védekezni, már rég óta. Igy sürün depis vagyok. Üdvözlettel Angi

 33. Gabrijela február 6, 2012 - 10:30 de. - Válasz

  Kedves Susi!

  Köszönöm hogy megosztottad velem az erökör létrehozását. Csodálatos érzés.

  Szeretettel, Gabrijela

 34. Margó február 5, 2012 - 5:49 du. - Válasz

  Kedves Susi!
  Sikerült megcsinálnom az erőkört, nagyon-nagyon jó érzés volt,érdekes volt, mert mikor elkezdtem nagyon fáradt voltam, alig bírtam megállni a lábamon, de közbe is éreztem az energiát, és mikor befejeztem,a fáradtságot mintha elfújták volna.
  Nagyon-nagyon szépen köszönöm a lehetőséget.
  Szeretettel: Margó

 35. Szandika február 1, 2012 - 7:34 du. - Válasz

  Nekem sikerült megcsinálnom olyan furcsábbnak éreztem magam amikor kiléptem az erőkörből olyan jobbnak éreztem magam

  Köszönöm

  Szeretettel.: Szandika

 36. Kicsiszy február 1, 2012 - 5:34 du. - Válasz

  Kedves Susi!

  Köszönöm neked ezt a lehetőséget,nagyon megnyugtató érzés volt.Amikor beléptem a körbe minden egyes alkalommal kirázott a hideg.Ez miért lehet??
  Többször megismétlem majd ahogy mondtad. 🙂

  Üdvözlettel:
  Zsolt

 37. Wennesz István február 1, 2012 - 3:01 de. - Válasz

  Kedves Susi Fénytestvér!

  Köszönöm a kör mágiáját!

  Szeretettel ölellek, István a Sólyom.

 38. Krisztina január 31, 2012 - 10:55 de. - Válasz

  Kedves Suzi!
  Köszönöm neked, hogy megosztottad ez a szuper lehetőséget! Fantasztikus volt!

 39. péter tiborné január 31, 2012 - 9:14 de. - Válasz

  köszönöm Susi nagyon fantasztikus élmény az erőkör kialakitása. Mégegyszer köszönöm.

 40. Puskás Béla január 31, 2012 - 7:01 de. - Válasz

  Kedves Susi!Az anyag letöltése sikerült,a teljes meghallgatása nem mivel közös irodában dolgozok,a számitógép nem az alapeszközöm de majd a fiam segitségével megpróbálom CD-re letőlteni amit majd a feleségem is tudni fog használni.Örülök a lehetőségnek.Béla.

 41. Klaudia január 30, 2012 - 5:26 du. - Válasz

  Kedves Susi!
  Nagyon szépen köszönöm, hogy kipróbálhattam a vezetéseddel az erőkör varázslatát! 🙂 A szívem ugyan hevesebben dobogott az elején, de sikerült megnyugodnom. Nagyon hasznos volt számomra. Ezer hála és köszönet! 🙂
  Üdv: Klaudia

 42. Remetei Miklósné január 30, 2012 - 1:54 du. - Válasz

  Kedves Susi
  Rettenetessen érdekel minden ami a boszisággal össszefügg.De félek tőle. Egyszer a médiumi írással próbálkoztam ahol lila gyertyát kellett égetni.Megcsináltam a szertartást becsuktam a szemem és pillanatok alatt olyan hang zavar lett a szobában mintha százan lettünk volna. Pedig nagyon érdekelne azóta is.Boldogan olvasom amit küldesz de neharagudj gyáva vagyok
  Üdv Gittka

 43. Remetei Miklósné január 30, 2012 - 1:54 du. - Válasz

  Kedves Susi
  Rettenetessen érdekel minden ami a boszisággal össszefügg.De félek tőle. Egyszer a médiumi írással próbálkoztam ahol lila gyertyát kellett égetni.Megcsináltam a szertartást becsuktam a szemem és pillanatok alatt olyan hang zavar lett a szobában mintha százan lettünk volna. Pedig nagyon érdekelne azóta is.Boldogan olvasom amit küldesz de neharagudj gyáva vagyok
  Üdv Gittka

  • Susi január 30, 2012 - 4:58 du. - Válasz

   Kedves Gittka!

   Ha az ember fél valamitől, akkor a legjobb megoldás, ha igyekszik minél jobban megismerni. A tudás és a megértés sokszor segít, persze az is lehet, hogy inkább lebeszél arról a bizonyos dologról. A boszorkányság és a mágia területén mindkét eset előfordulhat! De minél jobban megismerkedsz vele, annál határozottabban el tudod majd dönteni, hogy neked mi megy és mi az, amitől inkább tartózkodsz.
   Ha például médiumi írással próbálkozik valaki, mint ahogyan azt te tetted, akkor bizony számítania kell arra, hogy kapcsolatba kerül egy olyan világgal, ami ismeretlen a hétköznapi létünkben, s ezért akár félelmetes is lehet, ha nem készül fel rá előtte, hogy szellemi lényekkel lépjen kapcsolatba.
   Ez a varázslat viszont, mint ahogyan azt a leírásában —> http://bosziplaza.com/erokor-letrehozasa/ elolvashattad, nem lépsz semmilyen más erővel kapcsolatba, csakis a sajátoddal. Tehát ha kipróbálod, az nem sokban fog különbözni egy vezetett meditációtól, amikor is önmagadba figyelsz. Így aztán biztosan nem okoz ilyen problémákat!
   Olvasd el szerintem az említett oldalon lévő Árnyak könyve oldalt (a képre kattintva jelenik meg), és gondold végig, hogy valóban olyan félelmetesnek tűnik-e. A hanganyag is ezt tartalmazza, csak pontosabban. Érdemes akár meg is hallgatnod, mielőtt megcsinálnád, hogy teljesen biztos lehess magadban, hogy jól döntesz, ha megcsinálod.
   Minden jót kívánok Neked!
   Szeretettel: Susi

 44. Fekete Béla január 28, 2012 - 10:46 du. - Válasz

  Kedves Susi!

  Köszönöm ,hogy elküldted nekem az erőkör varázslatot.Nagyon sok hasznát fogom venni úgy érzem.Külön köszönöm és jó ötletnek tartom a hangos vezető szövegezést!:)Mégegyszer köszönöm!Szerettel:Béla

 45. Zsuzsi 2 január 26, 2012 - 11:47 de. - Válasz

  Drága Susi!

  Köszönöm Neked ezt a nagyszerű lehetőséget… Érzem, hogy egy értékes tudás birtokosa lettem!!!! 🙂
  Miközben hallgattalak és végeztem az utasításokat erősebb lettem és olyan szeretet öntötte el a szívemet,
  hogy a könnyem is kicsordult. KÖSZÖNÖM Neked ezt a csodálatos élményt… Köszönöm!

  Ölellek szeretettel: Zsuzsi

 46. Erzsébet január 25, 2012 - 7:53 du. - Válasz

  Kedves Susi!!!!Csak annyit tudok mondani KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM Minden jót kivánok tiszta szivemből.Erzsébet

 47. Ditte január 25, 2012 - 6:38 du. - Válasz

  Kedves Susi!

  Nagyon köszönöm, ez egy remek ötlet volt. Sajnos nem tudom elmenteni, mert nem jelenik meg a mentés másként, csak a program angol nyelvű valamije.

  Üdvözlettel: Ditte

  • Susi január 26, 2012 - 8:53 de. - Válasz

   Kedves Ditte!

   A mentés funkció függ attól, hogy milyen a böngésződ és hogyan van beállítva. Próbáld meg azt, hogy itt az oldalon jobb gombbal kattintasz a linkre és a Hivatkozás mentése menüpontot választod.

   Sok sikert: Susi

 48. Susi január 25, 2012 - 5:17 du. - Válasz

  Kedves Erika!

  Úgy gondolom, hogy a hanganyag segítségével, ha átadod magad a vezetésnek, akkor sikerülni fog. Olyasmi előfordulhat, hogy elsőre nem sikerül igazán pozitív emlékeket “előhalászni”, főként, ha épp nem vagy túl jó hangulatban. Ebben az esetben egy nap múlva ismételd meg a varázslatot. Ez amúgy is egy olyan varázslat, amit jó, ha időről időre megismételünk, hogy minél több erő gyűljön össze az erőkörben.

  Szóval nem kell aggódni. Ha nem is rögtön elsőre sikerül tökéletesen, mindenképpen össze fog jönni, ha igazán akarod! 🙂

  Sok sikert!

  Susi

 49. Mojzes Icu január 25, 2012 - 5:15 du. - Válasz

  Kedves Susi!!!

  Köszönöm Neked azt a fantasztikus élményt amit kaptam az erőkör kialakításakor.

  Icu

 50. varga llona január 25, 2012 - 5:12 du. - Válasz

  melegséget éreztem,és az idő gyorsabban eltelt.köszönöm,hogy elküldted és rám is gondoltál.

 51. Bene Erika január 25, 2012 - 4:58 du. - Válasz

  Köszönöm Neked ezt a lehetőséget remélem, hogy nekem is sikerül ezt véghez vinnem.

  Üdvözlettel

  Erika

 52. Mayer Ágnes január 25, 2012 - 4:45 du. - Válasz

  Kedves Susi!
  Köszönöm, fantasztikus!!!!! Ölellek szeretettel Ági

 53. Irén január 25, 2012 - 1:53 du. - Válasz

  Kedves Susi!

  Fantasztikus élmény az erőkör kialakítása, nagyon köszönöm Neked!

  Szeretettel,

  Irén

  • nagy istvánné január 30, 2012 - 7:25 du. - Válasz

   KÖSZÖNÖM MEGKAPTAM MINDENT ÉS ELNÉZÉST KÉREK DE ÍRNI AKARTAM DE NEM ENGEDTE A GÉP ELKÜLDENI IGY ELMARADT!!DE NAGYOM ÉRDEKES AZ OLDALAD ÉS FANTASTIKUS MINDEN NAP FENT VAGYOK!!OLVASGATOM ::

Hagyj üzenetet

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com