Árnyak könyve oldalak – 7. csomag

Árnyak könyve oldalak – 7. csomag

1 120 Ft

A 7. csomag tartalma:

Hátráltató tulajdonságok – tudásanyag
Szerencsehozó – varázslat
Grimoire pecsét – ismeretanyag
Pegazus – mitológia
Ápisz – mitológia

A 7. csomag a mágiát hátráltató tulajdonságokat veszi sorra, amelynek köszönhetően könnyebben eldöntheted egy önmagát mágusnak vagy boszorkánynak beállító személyről, hogy valóban az-e. Kapsz egy szerencsehozó varázslatot, és megismerkedhetsz a Grimoire pecséttel, amely remek gazdagságot vonzó talizmán. Ismereteidet gyarapítják még a Pegazusról és Ápiszról szóló oldalak.

Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS!
 
Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.

Leírás

Az Árnyak könyve a boszorkány tudásának őrzője, s mindenki maga készíti a saját tapasztalatai alapján. Mindemellett azonban nagyon hasznos, ha a boszorkány egy könyvben gyűjti össze mindazokat a tudnivalókat is, amelyeket tevékenysége során felhasznál. Így nem kell különböző könyvekben keresgélnie, ha ki akarja választani, hogy milyen növényeket, füstölőt vagy épp istenséget használjon következő mágiájához.

Ám mindezt a tudáshalmazt összegyűjteni, és szépen megszerkesztve elkészíteni nem kis feladat! Ezért most megosztok veled néhányat a saját Árnyak könyve oldalaim közül, amelyeket az elmúlt évek folyamán készítettem. Olyan csomagokat állítottam össze belőle, melyek mindegyikében egy-egy olyan tudásanyag is szerepel, mely a fejlődésedet is segíti. Ezért akkor jársz legjobban, ha a csomagokat egymás utáni sorrendben vásárolod meg, hiszen egyre magasabb szintű tudást rejtettem el bennük, de ha úgy tetszik, válogathatsz kedved szerint is.

Go to Top