Tárgyak tisztítása és felszentelése

Tárgyak tisztítása és felszentelése

7 200 Ft

Vezetett varázslat csomag tartalma:

– a rituálé előkészületeinek pontos leírása PDF formátumban,

– mp3 hanganyag, melyben egy tárgyat tisztítasz meg és szentelsz fel, és

– mp3 hanganyag, melyben egyszerre 3 tárgyat tisztíthatsz és szentelhetsz fel.

E vezetett varázslat segítségével bármilyen tárgyat megtisztíthatsz és felszentelhetsz úgy, ahogyan azt egy gyakorlott boszorkány vagy mágus tenné!

Rendeld meg most!

Kategória: Címke:

Leírás

Vezetett varázslat tárgyak tisztításához és felszenteléséhez

Minden varázslathoz használt eszközödet szükséges használat előtt megtisztítani és felszentelni. Ezen kívül javasolt egyéb tárgyaiddal is így el járni, mint például az ékszereiddel, amiket a testeden viselsz.

Amikor új dolgot vásárolsz, vagy egy keményebb megpróbáltatáson mentél át, érdemes a tárgyaidat is mindig megtisztítani, hogy a rájuk tapadt negatív energiáktól megszabadulj.

Nem lesz nehéz dolgod!

A vezetett varázslatok lehetővé teszik számodra, hogy mesteri szinten végezd el a rituálét, ezzel biztosítva annak eredményességét. Végig vezetnek a rituálé teljes folyamatán, segítve téged abban, hogy gondolataidat és érzéseidet a megfelelő irányba koncentráld a szertartás teljes ideje alatt. Így, a leírásban felsorolt előkészületek végrehajtása után csak annyit kell tenned, hogy teljes figyelmeddel követed a hangfelvétel utasításait, s biztos lehetsz a sikerben.

Ha kipróbálnád, mi a különbség a leírt varázslat és a Vezetett varázslat végrehajtása között, akkor használd ki azt az ingyenes lehetőséget, amit itt találsz: https://bosziplaza.hu/erokor-letrehozasa/ Először csináld végig a leírás alapján, majd próbáld ki mennyire más az élmény, ha vezetett varázslattal csinálod: https://bosziplaza.hu/vezetett-varazslat/

Érdekelhetnek még…

Cím

Go to Top