Tárgyak tisztítása és felszentelése

6 500 Ft

A csomag tartalma:

– a rituálé előkészületeinek pontos leírását,

– egy hanganyagot, melyben egy tárgyat tisztítasz meg és szentelsz fel, és

– egy olyan hanganyagot, melyben egyszerre 3 tárgyat tisztíthatsz és szentelhetsz fel.

E vezetett varázslat segítségével bármilyen tárgyat megtisztíthatsz és felszentelhetsz úgy, ahogyan azt egy gyakorlott boszorkány vagy mágus tenné!

Rendeld meg most!

9 készleten

Kategória: Címke:

Leírás

Vezetett varázslat tárgyak tisztításához és felszenteléséhez

20 perces mp3 hanganyag + leírás

Minden varázslathoz használt eszközödet szükséges használat előtt megtisztítani és felszentelni. Ezen kívül javasolt egyéb tárgyaiddal is így el járni, mint például az ékszereiddel, amiket a testeden viselsz.

Amikor új dolgot vásárolsz, vagy egy keményebb megpróbáltatáson mentél át, érdemes a tárgyaidat is mindig megtisztítani, hogy a rájuk tapadt negatív energiáktól megszabadulj.

Nem lesz nehéz dolgod!

A vezetett varázslatok lehetővé teszik számodra, hogy mesteri szinten végezd el a rituálét, ezzel biztosítva annak eredményességét. Végig vezetnek a rituálé teljes folyamatán, segítve téged abban, hogy gondolataidat és érzéseidet a megfelelő irányba koncentráld a szertartás teljes ideje alatt. Így, a leírásban felsorolt előkészületek végrehajtása után csak annyit kell tenned, hogy teljes figyelmeddel követed a hangfelvétel utasításait, s biztos lehetsz a sikerben.

Ha kipróbálnád, mi a különbség a leírt varázslat és a Vezetett varázslat végrehajtása között, akkor használd ki azt az ingyenes lehetőséget, amit itt találsz: https://bosziplaza.hu/erokor-letrehozasa/ Először csináld végig a leírás alapján, majd próbáld ki mennyire más az élmény, ha vezetett varázslattal csinálod: https://bosziplaza.hu/vezetett-varazslat/

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Tárgyak tisztítása és felszentelése” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Érdekelhetnek még…

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com