Árnyak könyve oldalak – 11. csomag

Árnyak könyve oldalak – 11. csomag

1 500 Ft

A 11. csomag tartalma:

13 életelv – 11 oldalas fontos tudnivaló
Fortuna talizmán – ismeretanyag
Szerelmi bájital – recept
Szkülla – mitológia
Baldr – istenek tudásbázis

A 11. csomag tartalmazza a legnagyobb tudást, melyhez 11 oldalnyi magyarázatot is kapsz, valamint egy szerelmi bájital leírását. Ezen kívül megismerheted a Fortuna talizmánt, s elolvashatod Baldr és Szkülla, képekkel illusztrált leírásait.

Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS!

Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.

Leírás

Az Árnyak könyve a boszorkány tudásának őrzője, s mindenki maga készíti a saját tapasztalatai alapján. Mindemellett azonban nagyon hasznos, ha a boszorkány egy könyvben gyűjti össze mindazokat a tudnivalókat is, amelyeket tevékenysége során felhasznál. Így nem kell különböző könyvekben keresgélnie, ha ki akarja választani, hogy milyen növényeket, füstölőt vagy épp istenséget használjon következő mágiájához.

Ám mindezt a tudáshalmazt összegyűjteni, és szépen megszerkesztve elkészíteni nem kis feladat! Ezért most megosztok veled néhányat a saját Árnyak könyve oldalaim közül, amelyeket az elmúlt évek folyamán készítettem. Olyan csomagokat állítottam össze belőle, melyek mindegyikében egy-egy olyan tudásanyag is szerepel, mely a fejlődésedet is segíti. Ezért akkor jársz legjobban, ha a csomagokat egymás utáni sorrendben vásárolod meg, hiszen egyre magasabb szintű tudást rejtettem el bennük, de ha úgy tetszik, válogathatsz kedved szerint is.

Go to Top