Boszorkány iskola2018-06-22T15:48:23+00:00

Árnyak könyve oldalak

Most kitanulhatod a “boszorkánymesterséget” úgy, hogy közben összegyűlik számodra egy saját Árnyak könyve, ami nem csak a tudást adja, hanem örökül hagyható szépség a következő nemzedéknek.

Segítek Neked, hogy összeállítsd saját mindentudó könyvedet, mely nem csak „okos és bölcs”, hanem gyönyörű is. Hogy mit tartalmaznak a csomagok, arról itt olvashatsz: KATTINTS!

Az én könyvem – amit megosztanék Veled – jelenleg legalább 500 oldalas, s az alábbi témák találhatók benne:

arnyaklapok

 • törvények és alapelvek
 • Istenek és Istennők
 • rituálék
 • varázsigék
 • szertartások
 • talizmánok
 • szellemi lények
 • gyógynövények
 • elixírek
 • varázslatos receptek
 • mitológiai alakok
 • varázslények
 • ünnepek
 • fontos tudnivalók

Mindez sokéves munka eredménye, s most lehetőséget kínálok Neked, hogy Te is megkaphasd ezt a sok tudást. Akkor jársz el a legjobban, ha egymás után ismerkedsz meg a csomagokkal, hogy ne csak a szépség, hanem a bölcsesség is eljusson hozzád.

A „fontos tudnivalók” egymásra épülően minden csomagban ott lesznek, a többi témából viszont véletlenszerűen válogatok egy-egy oldalt.

Az oldalakat PDF formátumban kapod, s az ingyenesen letölthető Adobe Reader segítségével olvashatod, ill. kinyomtathatod színesben vagy fekete-fehérben.

A csomagokat itt találod: ÜZLET

10 hozzászólás

 1. BARA AMANDA SZOFIA május 8, 2017 - 12:19 du. - Válasz

  NAGYON JÓÓ

 2. Jóvér Jázmin június 11, 2016 - 6:21 du. - Válasz

  Szia! Nem tudom megnyitni az okkultbolt című oldalt… az e-könyvet eltudod küldeni nekem az email címemre? Segítségedet előre is nagyon köszönöm! 🙂

  • Susi június 12, 2016 - 8:18 de. - Válasz

   Az Okkultbolt megszűnt, helyette itt a bosziplazan találhatod mindazt, ami ott volt. Csak kattints fent az ÜZLET menüpontra!
   Milyen e-könyvre gondolsz?
   Üdv: Susi

 3. P. Robi július 31, 2015 - 5:26 du. - Válasz

  Semmi, megtaláltam 🙂

 4. P. Robi július 31, 2015 - 5:14 du. - Válasz

  Hello!

  Nem tudom letölteni. Bemásoltam a linkeket és nem talál semmit, csak erre az oldalra ér vissza a google-n keresztül. ://

 5. Váradi János december 8, 2013 - 11:08 de. - Válasz

  Kedves Susi.
  Engem nagyon érdekel az ön (élete) és munkája. Mindig is érdekeltek az önhőz hasonló tudású emberek munkái.
  Remélem egyszer személyesen is fogunk találkozni.
  Bár tudom hogy illetlenség, de lenne egy kérdésem.
  HA EGYÁLTALÁN NINCS PÉNZE AZ EMBERNEK AKKOR MIT TUD TENNI HOGY A MINIMÁLIS ÖSZZEG A RENDELKEZÉSÉRE ÁLJON. ( számlák kifizetése; étel vásárlása stb) Tudna esetleg egy jó ötletetadni; vagy egy könnyen elvégezhető varázs, bübály ?
  Elöre is köszönöm.
  Tisztelettel:jános

  • Susi december 10, 2013 - 8:32 de. - Válasz

   Kedves János!

   A legtöbb emberben van egy olyasféle hit, hogy “úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna” vagy “mindig megvan az, amire nagyon szükség van“, mert ezek élettapasztalatok, hiszen ha nem lennének igazak, akkor már nem lennénk ott, ahol épp vagyunk. Ha ezek benned is működnek, akkor lehet rájuk hagyatkozni. A pénz is, mint minden más, akkor áramlik felénk, ha megengedjük neki. Amikor viszont elkezdünk görcsölni rajta, hogy nagyon kéne jönnie, akkor “hátat fordít nekünk” és nem jön az istennek se. Szóval… Lazaság, nyugalom és bizalom.
   Persze ez nem könnyű. Sokkal könnyebb lenne, ha azt mondanám, csinálj végig egy bizonyos varázslatot és biztosan sikerrel jársz. De sajnos a varázslat is csak úgy működik, ha az előbbi feltételek megvannak hozzá. Hiába csinálsz ugyanis bármilyen rituálét, ha közben belül szenvedsz attól, hogy pénzre van szükséged.
   Ha képes vagy arra, hogy felszabadulj a nagy akarásból, akkor a varazslatfaktor.hu oldalon találsz jónéhány pénzvarászlatot, s kiválaszthatod a neked legszimpatikusabbat. De ez csak akkor hat, ha bízni tudsz az eredményességben, abban, hogy meglesz ami kell, és egy percig sem lesed, hogy mikor jön már az eredmény.

   Sok sikert!

   Szeretettel: Susi

 6. Eliza január 17, 2013 - 8:55 du. - Válasz

  Annyi kérdésem lenne ide, hogy bármelyik Árnyak könyvét rendelem meg, mindben benne vannak a fentebb fölsorolt témák, melyek az 500 oldalas könyvedben is szerepelnek?

 7. Tóth Terézia május 28, 2011 - 12:08 du. - Válasz

  segyíts! nem megy azt írta ki hogy ilyen nem létezik

  • Susi május 28, 2011 - 3:58 du. - Válasz

   Milyen nem létezik?

Hagyj üzenetet

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com