Árnyak könyve oldalak – 2. csomag

Árnyak könyve oldalak – 2. csomag

1 120 Ft

A 2. csomag tartalma:

Varázskör – 4 oldal a kör felvetéséről
Jupiter talizmán – ismeretanyag
Hét fő bűn – tudásbázis
Nimfák – mitológia
Érzelmi figyelem – tananyag

A 2. csomag a boszorkány-mágia legalapvetőbb szertartását a Varázskört mutatja be 4 oldalban, és megtanít saját érzelmeid megfigyelésére, mely kulcsfontosságú abban, hogy valóban elérd céljaidat. Megismerkedhetsz a Jupiter talizmánnal, amely szerencsét és sikert hoz, valamint a Hét fő bűnnel, amit érdemes elkerülni. Ezeken kívül még a Nimfák lényegét és neveit tartalmazó oldal is a könyved része lesz ezután.

Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS!

Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.

Leírás

Az Árnyak könyve a boszorkány tudásának őrzője, s mindenki maga készíti a saját tapasztalatai alapján. Mindemellett azonban nagyon hasznos, ha a boszorkány egy könyvben gyűjti össze mindazokat a tudnivalókat is, amelyeket tevékenysége során felhasznál. Így nem kell különböző könyvekben keresgélnie, ha ki akarja választani, hogy milyen növényeket, füstölőt vagy épp istenséget használjon következő mágiájához.

Ám mindezt a tudáshalmazt összegyűjteni, és szépen megszerkesztve elkészíteni nem kis feladat! Ezért most megosztok veled néhányat a saját Árnyak könyve oldalaim közül, amelyeket az elmúlt évek folyamán készítettem. Olyan csomagokat állítottam össze belőle, melyek mindegyikében egy-egy olyan tudásanyag is szerepel, mely a fejlődésedet is segíti. Ezért akkor jársz legjobban, ha a csomagokat egymás utáni sorrendben vásárolod meg, hiszen egyre magasabb szintű tudást rejtettem el bennük, de ha úgy tetszik, válogathatsz kedved szerint is.

Cím

Go to Top