Erőkőr létrehozása varázsigével

Általánosan elfogadott tény, hogy a boszorkányok erővel bírnak, és ez így is van. Sokan azonban azt hiszik, hogy ez valami velünk született bűvös erő, amit más nem szerezhet meg, de a valóság az, hogy az önismereten kívül három fontos tulajdonságból áll, ami nem más, mint az önbecsülés, az önbizalom, és az önmagunkról való tudatos gondoskodás biztonságot adó érzése. Ezen tulajdonságok összessége ruház fel minket azzal a képességgel, hogy szinte bármit el tudunk érni, amire valóban vágyunk.

A 21. század előnyeihez azonban az is hozzáadódik, hogy rohanó világunkban túl sok negatív hatás ér bennünket, ami csökkentheti az erőnket. Ezért modern boszorkányként gyakran képesnek kell lennünk egy pillanat alatt segítségül hívni mágikus „akkumulátorunkat”. Ezt egy különleges erőkör létrehozásával tesszük meg, melyet egy varázsige segítségével könnyedén előhívhatunk bárhol és bármikor, és belelépve visszanyerhetjük önbecsülésünket és önbizalmunkat, illetve az önmagunkról való gondoskodás előnyeit. Ez az erőkör azt az összegyűjtött erőt és energiát foglalja magában, melyet varázslattal beleteszünk.

Ha Te is szeretnéd, hogy bármely lehangoló helyzetben új erőre tudj kapni, akkor feltétlenül el kell készítened a magad számára is egy ilyen erőkört. Minél több erő és pozitív energia gyűlik össze benne, annál erőteljesebb lesz az erő érintése, amikor később belelépsz. Minél több erőt tudsz a körödbe gyűjteni, annál nagyobb hatású lesz az önbizalom, önbecsülés és önmagadról való gondoskodás érzése.
erokor_letrehozasaHogy hogyan hozd létre az erőkörödet?

Kattints a képre,

és töltsd le az Árnyak könyve erre vonatkozó bejegyzését!

Először is olvasd végig a leírást! Ehhez fontos tudnivaló:

  • a varázsige kiejtése: konvaleszkó, ahol a „lesz” szótagon van a hangsúly
  • napfonat = a 4. azaz az erőcsakra, ami a köldököd felett van, kb. 3 ujjnyi távolságban.

A szöveg többi része úgy gondolom teljesen érthető. Tehát tedd félre a kifogásaidat, és ahogy akad 20 percnyi nyugalmas időd egyedül, csináld végig a varázslatot, hogy a varázsige működjön a számodra is.

De ajánlok számodra egy még egyszerűbb megoldást is!

Fogadd tőlem szeretettel a 2012-es év újdonságát, melyben segítségemmel sokkal egyszerűbben és profibb módon hajthatod végre ezt a varázslatot.

Kattints ide, hogy átadhassam Neked ajándékomat!