Mint a BosziPláza létrehozóját, sokan boszorkánynak gondolnak, de ezt mindig cáfolom, és azt szoktam mondani: „foglalkozom mágiával„. Ha muszáj bekategorizálnom magam, akkor inkább azt mondom, mágia-teoretikus vagyok, egy olyan személy, aki a mágiáról gondolkodik, mágiával foglalkozik. Nem szeretném senkivel sem elhitetni azt, hogy jobb vagy több vagyok nála.

Véleményem szerint senki sem különlegesebb, értékesebb a másiknál, csak más irányultságú, másban mélyült el, és ezért más dologban tud többet nyújtani. Engem a mágia foglalkoztat, ezért többet tanultam meg belőle másoknál, és ennek köszönhetően tudok segíteni, tanítani e témában.

2003 nyarán jött az a megérzésem, hogy létrehozzak valami olyat, ami még nincsen ebben az országban: egy olyan boltot, ami kifejezetten a mágikus tárgyakkal foglalkozik, ahová azért járhatnak a „boszorkányok” és a „mágusok”, hogy beszerezzék kellékeiket. Ez a bolt lett a Boszi-tanya, amelynek internetes oldala a Boszi Pláza.

Ennek a kis boltnak köszönhetően megismerkedtem számtalan mágia gyakorlóval, s olyan tapasztalatokra tettem szert, amit addigi magányos mágia gyakorlatom nem tett volna lehetővé. Azokról a tapasztalatokról nem is szólva, amit a hozzám varázslatért fordulóknak tett szolgálataim alapján szereztem.

2010-ig csak egyéni tanítványokkal foglalkoztam, majd elindítottam néhány kis létszámú tanfolyamot is. Sokan ezeknek köszönhetik, hogy ma már saját erejükből is képesek változtatni életük minőségén.

Kedvenceim a teremtő, segítő varázslatok, és elzárkózom az olyan kérésektől, mint a rontások és átkok, vagy mások kapcsolatának szétszakítására irányuló varázslatok. Mágiám alapja a magasabb tudatosság síkjáról származik, ahol a szeretet uralkodik mindenek fölött.