Ki az a Susi Diamond?

Mint a BosziPláza létrehozóját, sokan boszorkánynak gondolnak, de ezt mindig cáfolom, és azt szoktam mondani: “foglalkozom mágiával“. Ha muszáj bekategorizálnom magam, akkor inkább azt mondom, mágia-teoretikus vagyok, egy olyan személy, aki a mágiáról gondolkodik, mágiával foglalkozik. Nem szeretném senkivel sem elhitetni azt, hogy jobb vagy több vagyok nála.

Véleményem szerint senki sem különlegesebb, értékesebb a másiknál, csak más irányultságú, másban mélyült el, és ezért más dologban tud többet nyújtani. Engem a mágia foglalkoztat, ezért többet tanultam meg belőle másoknál, és ennek köszönhetően tudok segíteni, tanítani e témában.

2003 nyarán jött az a megérzésem, hogy létrehozzak valami olyat, ami még nincsen ebben az országban: egy olyan boltot, ami kifejezetten a mágikus tárgyakkal foglalkozik, ahová azért járhatnak a “boszorkányok” és a “mágusok”, hogy beszerezzék kellékeiket. Ez a bolt lett a Boszi-tanya, amelynek internetes oldala a Boszi Pláza.

Ennek a kis boltnak köszönhetően megismerkedtem számtalan mágia gyakorlóval, s olyan tapasztalatokra tettem szert, amit addigi magányos mágia gyakorlatom nem tett volna lehetővé. Azokról a tapasztalatokról nem is szólva, amit a hozzám varázslatért fordulóknak tett szolgálataim alapján szereztem.

2010-ig csak egyéni tanítványokkal foglalkoztam, majd elindítottam néhány kis létszámú tanfolyamot is. Sokan ezeknek köszönhetik, hogy ma már saját erejükből is képesek változtatni életük minőségén.

Kedvenceim a teremtő, segítő varázslatok, és elzárkózom az olyan kérésektől, mint a rontások és átkok, vagy mások kapcsolatának szétszakítására irányuló varázslatok. Mágiám alapja a magasabb tudatosság síkjáról származik, ahol a szeretet uralkodik mindenek fölött. Kedvencem a ho’oponopono.

2004-01-12T09:37:10+00:00

11 hozzászólás

 1. PeterZsolt szeptember 9, 2018 - 4:55 du. - Válasz

  Nem jött meg az email, pedig feliratkoztam, kitöltöttem a dolgokat.

 2. PeterZsolt szeptember 8, 2018 - 8:55 du. - Válasz

  Tisztelt Susi Diamond!

  Létezik olyan mágia aminek segítségével elérhetem, hogy az az illető akit megkedveltem, 1 hónapig pár apró félreértés és egy kis bizonytalanság miatt ne hagyja veszni a köztünk kialakult dolgokat, és mégis rávegye magát arra, hogy újra megpróbálja velem? Sokat beszéltünk vele erről pár hete, de valamiért arra jutott, hogy nem akarja megpróbálni, én pedig érzem a potenciált még mindig, hogy jól meglennénk egymással. Tehát ezek tudatában én nem szerelmi kötés meg ilyenekre gondoltam, mert a vonzalom megvolt irántam és szerintem most is megvan az illetőnél.
  Szóval létezik erre valami mágia vagy ilyesmi?
  Válaszát köszönöm előre is!

 3. Arnoildikó augusztus 21, 2018 - 6:12 de. - Válasz

  Tisztelt susi diamond ma fel szeretném hívni önt .Az óvodából .Este 5 óra után nem tudok emilt küldeni mért figyelnek és mellettem van a srác akit el akarok távolítani .Az üt lapot nem tudom ki tölteni..Teljesen ki vagyok idegileg .Mikor tudom hívni önt?További szép napot kívánok..

 4. Arnoildikó augusztus 19, 2018 - 11:20 de. - Válasz

  Susi szeretnem töled meg kérdezni egy személyt szeretnék el távolitani az életemböl tudnál nekem segiteni?

 5. Istvân augusztus 3, 2018 - 5:36 du. - Válasz

  Hello azt szeretném megkérdezni töletek .hogy átok levétellel foglalkoztok?

  • Susi augusztus 3, 2018 - 6:25 du. - Válasz

   Nem. A hagyományos értelemben nem. De tudok segíteni.

 6. Oláh livia július 19, 2018 - 9:31 de. - Válasz

  Susi én azt szeretném tudni hogy léteznek e boszik én régóta hiszek bennük.Es ha lehetséges szeretnék kapcsolatban lenni veletek

 7. Susi július 8, 2018 - 2:11 du. - Válasz

  Kedves Adrienn!
  Itt a bosziplaza.hu oldalon már minden kérdésedre megvan a válaszom is. A mágiával kapcsolatosan például a legújabb bejegyzésemben olvashatsz: https://bosziplaza.hu/mit-tud-egy-igazi-magus/
  A filmekben szinte semmi sem igaz a mágiáról. Például:
  1./ IDŐFAGYASZTÁS: Amennyiben lehetséges lenne, akkor aki ezt megteszi, szintén lefagy, mert ha nem tenné, akkor például megfulladna, hiszen semmi sem mozdul.
  2./ LÁTHATATLANNÁ TÉVŐ KÖPENY: Úgy tudom sikerült már olyan módot kitalálni, ami hasonló ehhez, mert képes a mögöttes dolgokat vetíteni, de ez nem egy hullámzó köpeny, hanem egy lap. A köpenynél mindig ott a kérdés, ha létezne, hogyan láthatnánk? Miért nem láthatatlan, amikor csak a kezedben fogod?
  3./ LEVITÁCIÓ VAGY TÁRGYAK LEBEGTETÉSE: Mindez lehetséges valamely erő hatására. Egy szélkamrában lehet levitálni, vagy mágneses erővel megemelni tárgyakat. De az emberi elmével… Nos. Nagyon intenzív érzelmi és erőkibocsátással lehetséges, de elképesztő mennyiségű gyakorlást és energiát követel. Lásd: https://bosziplaza.hu/mibe-erdemes-energiat-forditani/
  És még beszélhetnénk teleportálásról, varázsszavak kimondása általi materializálásról és számtalan egyéb dologról, amiket a filmekben lehet látni. A szupererők érthető módon mindenkinek tetszenek és szívesen kipróbálnánk némelyiket, de bele kell törődnünk, hogy ezek a fantázia világába valók. Érdemes megnézni ebben a témávan Attis videóját: https://www.youtube.com/watch?v=6ak073Ojh6o
  A természetfeletti lényekről az a véleményem, hogy teremthetünk a magunk világába angyalokat vagy épp démonokat, de hogy ez a másik ember világában is létrejöjjön, ahhoz nincsen hatalmunk. A ‘valódi boszorkány” (szerinted ki az: vasorrú bába? javasasszony? az ördög menyasszonya? bűbájos? stb?) pont ugyanúgy létezhet, mint az erdei tündér.
  Ha hiszed, lehet, hogy meg is látod.
  Csodákkal teli, szép napokat!
  Susi

 8. Györe Adrienn július 8, 2018 - 11:06 de. - Válasz

  Kedves Susi.
  Szeretném megkérdezni, hogy valóban igaz, hogy létezik mágia? Én mindíg is hittem benne. Mindíg is érdekelt.
  És habár azt is tudom, hogy nyilván nem minden ugyanolyan mint a filmekben de mégis, tudnál nekem mondani pár hasonlóságot és különbséget a filmes és a való világ mágiája között? Léteznek más természetfeletti lények? Kapcsolatban állsz esetleg igazi boszorkányokkal, akiknek nagy ereje van és tehetségesek nagyon?

  A válaszodat előre is nagyon köszönöm.

Hagyj üzenetet

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com