Ismerkedés a boszorkánysággal2011-11-19T13:45:18+00:00

Kezdő boszorkányoknak ajánlott olvasmányok:

Ha mielőbb gyakorolni is szándékozol a boszorkány technikákat, a mágiát, akkor az alábbi oldalak elolvasását javaslom Neked:

Ha boszorkány akarsz lenni, először is jó ha tisztázod magadban, hogy szerinted kik is a boszorkányok. Az én véleményemet a boszorkányok mibenlétéről itt olvashatod el: Kik azok a boszorkányok? Azért fontos, hogy tisztázzuk a meglátásainkat, mert ha szerinted nagyon más tulajdonságokkal bír egy boszorkány, és úgy véled biztos a nézeted, amin nem is akarsz változtatni, akkor nem biztos, hogy ez a megfelelő oldal a számodra.

Ha úgy gondolod nyitott vagy arra, amit itt tanulhatsz, akkor olvass tovább!

Akik épphogy elkezdtek foglalkozni a boszorkánysággal, gyakran kíváncsiak arra, hogy bizonyos tulajdonságuk arra utal-e, hogy ők született boszorkányok. Ha benned is felvetődött ilyen kérdés, akkor feltétlenül olvasd el ezeket az írásokat, melyek ilyen jellegű kérdésekre adnak választ: Ez mágia bennem? illetve Boszorkány vagyok?

A mágia gyakorlása közben többféle eszközt használunk. Ezeket ismerheted meg az alábbi írásokból:

Mivel Téged már komolyabban érdekel a boszorkányság és a mágia, gondolom, hogy feliratkoztál az ingyenes Varázslatkészítő tanfolyamra, vagy talán már el is végezted azt. Ha mégsem, akkor itt az oldalsávban (jobb oldal fent) iratkozz fel! Ennek a 9 részes anyagnak a segítségével megtanulhatod, hogy mennyire fontos a mágiában a “pontos célzás”, azaz a pontos célmeghatározás. Erről szól a Varázscél kitűzése és egy remek filmrészlettel illusztrált írás arról, hogy “Kívánni tudni kell“.

Ha már a fentieket átcsemegézted, akkor ajánlom figyelmedbe azokat a témákat, amik talán a legjobban érdekelnek:

Végül pedig javaslom, hogy olvass el minél többet a “Kérdezd Susi-t!” oldalak közül, hiszen itt hétköznapi emberek és boszik kérdései alapján írok olyan témákról, mint:

E fenti témákban átfedések is vannak, hisz egy-egy kérdés olykor több témába is beleillik, de remélem, ez nem fog gondot jelenteni az olvasásban!

Ha pedig még többet akarsz tanulni, s magasabb szinten is gyakorolni akarod a mágiát, akkor kattints a következő összefoglaló oldalra, ahol ezeket az oldalakat gyűjtöttem egybe:

8 hozzászólás

 1. Bosziloveforever december 27, 2016 - 6:11 de. - Válasz

  Kedves Susi!
  Egy ideje vannak ijen álmaim… Gondolom sok embernek vannak. De azért megkérdezném, hogy ezek mik. Na szóval az lenne, hogy rengetegszer van olyan érzésem egyes pillanatoknál, hogy ,,ezt már láttam valahol”. És nem tudom hogy most ez álom volt vagy csak egy érzés. 13 éves vagyok. Tavaly megkérdeztem anyukámat és ő erre azt mondta, hogy ,,nem tudom biztosan, csak tippelek. Hogy jó úton jársz.'” . Szóval várom válaszod.

  • Susi december 27, 2016 - 11:14 de. - Válasz

   Kedves Bosziloveforever!

   Örülök, hogy ezen az oldalon szóltál hozzá, és bízom benne, hogy ez azt jelenti, hogy tudod, tanulnod kell. Én is biztos vagyok benne, mint anyukád, hogy jó úton jársz. Ami fontos, hogy ne légy türelmetlen! Élvezd a tanulás időszakát, mert minél inkább ezt teszed, annál könnyebb lesz. 🙂
   Minden jót Neked!
   Susi

 2. Panna február 4, 2015 - 9:39 de. - Válasz

  Kedves susi,
  Engem már règóta foglalkoztat ez a tèma . Főleg hogy mostanság elèg furcsa dolgok törtènnek velem . Álmomban látok olyanokat amik kèsöbb bekövetkeznek s
  Volt már varázslat ami siker.ült. De az a gáz h 13 eves vagyok es bevallom enyhen felek ezejtol a dopgoktol . Es nincs kivel megosztanom a problemaimat .Volt mar olyan is h mondtam valamit hatarozottan es bekovetkezett de nem varazsltanak szantam. Remelem tudsz segiteni .

  • Susi március 2, 2015 - 7:24 de. - Válasz

   A legjobb segítség, ha tanulsz, sokat olvasol, és naplót írsz magadnak a tapasztalataidról vagy épp az álmaidról, hogy aztán levonhasd a következtetéseidet.
   Üdv: Susi

 3. salak február 10, 2013 - 2:09 du. - Válasz

  személyes oktatás van? ha igen, hol hogyan? ha nincs akkor bocsi

  • Susi február 10, 2013 - 4:39 du. - Válasz

   Igen. Van. A főoldalon megtalálod az épp aktuális tanfolyamokat, s azt is, hogy egyéni oktatást is lehet kérni.

   Szép napot: Susi

 4. ganyi petra április 25, 2012 - 2:50 du. - Válasz

  nagyon szeretem a varázslatokat és szeretnék megtanulni varázsolni hogy minden félét tugyak varázsolni amire szükségem van kérlek benneteket segitsetek léci

  • Susi április 25, 2012 - 3:48 du. - Válasz

   Azért van ez az oldal, hogy tanulhass. Ha konkrét kérdésed van, mert nem értesz valamit, akkor kérdezz.

   Jó olvasást: Susi

Hagyj üzenetet

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com