Kezdő boszorkányoknak ajánlott olvasmányok:

Ha mielőbb gyakorolni is szándékozol a boszorkány technikákat, a mágiát, akkor az alábbi oldalak elolvasását javaslom Neked:

Ha boszorkány akarsz lenni, először is jó ha tisztázod magadban, hogy szerinted kik is a boszorkányok. Az én véleményemet a boszorkányok mibenlétéről itt olvashatod el: Kik azok a boszorkányok? Azért fontos, hogy tisztázzuk a meglátásainkat, mert ha szerinted nagyon más tulajdonságokkal bír egy boszorkány, és úgy véled biztos a nézeted, amin nem is akarsz változtatni, akkor nem biztos, hogy ez a megfelelő oldal a számodra.

Ha úgy gondolod nyitott vagy arra, amit itt tanulhatsz, akkor olvass tovább!

Akik épphogy elkezdtek foglalkozni a boszorkánysággal, gyakran kíváncsiak arra, hogy bizonyos tulajdonságuk arra utal-e, hogy ők született boszorkányok. Ha benned is felvetődött ilyen kérdés, akkor feltétlenül olvasd el ezeket az írásokat, melyek ilyen jellegű kérdésekre adnak választ: Ez mágia bennem? illetve Boszorkány vagyok?

A mágia gyakorlása közben többféle eszközt használunk. Ezeket ismerheted meg az alábbi írásokból:

Mivel Téged már komolyabban érdekel a boszorkányság és a mágia, gondolom, hogy feliratkoztál az ingyenes Varázslatkészítő tanfolyamra, vagy talán már el is végezted azt. Ha mégsem, akkor itt az oldalsávban (jobb oldal fent) iratkozz fel! Ennek a 9 részes anyagnak a segítségével megtanulhatod, hogy mennyire fontos a mágiában a „pontos célzás”, azaz a pontos célmeghatározás. Erről szól a Varázscél kitűzése és egy remek filmrészlettel illusztrált írás arról, hogy „Kívánni tudni kell„.

Ha már a fentieket átcsemegézted, akkor ajánlom figyelmedbe azokat a témákat, amik talán a legjobban érdekelnek:

Végül pedig javaslom, hogy olvass el minél többet a „Kérdezd Susi-t!” oldalak közül, hiszen itt hétköznapi emberek és boszik kérdései alapján írok olyan témákról, mint:

E fenti témákban átfedések is vannak, hisz egy-egy kérdés olykor több témába is beleillik, de remélem, ez nem fog gondot jelenteni az olvasásban!

Ha pedig még többet akarsz tanulni, s magasabb szinten is gyakorolni akarod a mágiát, akkor kattints a következő összefoglaló oldalra, ahol ezeket az oldalakat gyűjtöttem egybe: