Olvasnivalók azoknak, akik

nagyobb tudásra akarnak szert tenni:

Nem az számít, hogy kezdő vagy-e vagy haladó, hanem az, hogy mi a célod a boszorkányság és a mágia tanulásával. Ha nemcsak az izgat, hogy gyorsan csinálj egy szerelem vagy pénzvarázslatot, akkor ezek az oldalak neked szólnak.

Spirituális fejlődésed első lépéseként gondolkozz el önmagadról, arról, hogy „Háromlényegű” lény vagy!

A varázslás alapfeltétele, hogy bízz önmagadban, ezért ajánlom ezt az írást, az Önbizalomról.

Ahhoz, hogy tudatosan és jó hatékonysággal művelhessük a mágiát, az önbizalmon kívül még egyéb tulajdonságokkal is kell rendelkeznünk, (amikről itt olvashatsz: Segítő tulajdonságok) és ügyelnünk kell arra, hogy minél kevesebb legyen bennünk a Hátráltató tulajdonságok közül.

Meg kell ismernünk és a gyakorlatban is használnunk kell a Tükör törvényeit.

Ha túlbuzog bennünk a segítőkészség, akkor bizony tudomásul kell vennünk azt az alapigazságot, mely az Önzetlenségről szól.

A szerintem legfontosabb tudást 13 alapelvben foglaltam össze, hiszen aki ezeket magáévá teszi és gyakorolja, az már szinte bármire képes. Ezt a 13 alapelvet az Árnyak könyvében találod, egészen konkréten a 13. csomagban:

.

Mindezeken kívül – bár már a kezdő, azonnal mágiát gyakorolni kívánóknak is javasoltam, ha Te azt kihagytad -, azért itt is elmondom, hogy olvass el minél többet a „Kérdezd Susi-t!” oldalak közül, hiszen itt hétköznapi emberek és boszik kérdései alapján írok olyan témákról, mint:

Átkok és rontások;
Boszorkányság;
Boszorkány eszközök;
Jóslás és jövendölés;
Hétköznapi problémák;
Mágia;
Spirituális fejlődés;
Szellemek;
Szerelmi kérdések;
Varázslat;

E fenti témákban átfedések is vannak, hisz egy-egy kérdés olykor több kategóriába is beleillik, de remélem, ez nem fog gondot jelenteni az olvasásban!

Végül pedig a legkedvesebb írásomat ajánlom figyelmedbe, mely a világmindenség keletkezésének története: Az egyetlen megoldás