Árnyak könyve oldalak – 8. csomag

Árnyak könyve oldalak – 8. csomag

1 120 Ft

A 8. csomag tartalma:

Tarot – 2 oldalas tudásbázis
Makrokozmikus gyűrű – ismeretanyag
Skandináv mitológia
Artemisz – 2 oldalas istenek tudásbázis
Szerelmi varázslat

A 8. csomag némi Tarot történelemmel gazdagítja tudásod tárházát 2 oldalban. Kapsz egy szeretet varázslatot, mellyel szerelmeddel való kapcsolatodat erősítheted meg. A Makrokozmikus gyűrű egy olyan talizmán, amely közelebb visz a végső megismeréshez és nyugalmas életet biztosít. 2 oldal összefoglalót kapsz a Skandináv mitológiáról, és kettőt Artemiszről, a Hold és a vadászat Istennőjéről.

Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS!

Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.

Leírás

Az Árnyak könyve a boszorkány tudásának őrzője, s mindenki maga készíti a saját tapasztalatai alapján. Mindemellett azonban nagyon hasznos, ha a boszorkány egy könyvben gyűjti össze mindazokat a tudnivalókat is, amelyeket tevékenysége során felhasznál. Így nem kell különböző könyvekben keresgélnie, ha ki akarja választani, hogy milyen növényeket, füstölőt vagy épp istenséget használjon következő mágiájához.

Ám mindezt a tudáshalmazt összegyűjteni, és szépen megszerkesztve elkészíteni nem kis feladat! Ezért most megosztok veled néhányat a saját Árnyak könyve oldalaim közül, amelyeket az elmúlt évek folyamán készítettem. Olyan csomagokat állítottam össze belőle, melyek mindegyikében egy-egy olyan tudásanyag is szerepel, mely a fejlődésedet is segíti. Ezért akkor jársz legjobban, ha a csomagokat egymás utáni sorrendben vásárolod meg, hiszen egyre magasabb szintű tudást rejtettem el bennük, de ha úgy tetszik, válogathatsz kedved szerint is.

Cím

Go to Top