Általános ismeretek2011-11-19T11:43:55+00:00

Általános ismeretek a boszorkányságról

Itt olyan írásokat gyűjtöttem össze neked, amelyek az általános tudást tartalmazzák a boszorkányságról és a mágiáról. Ezek többnyire könyvekből kigyűjtött írások azoknak, akik ilyen témák iránt érdeklődnek.

Hagyományos boszorkányság címmel az általános nézetekről olvashatsz érdekességeket, a következő írásban pedig az én meghatározásaimat olvashatod: Kik a boszorkányok?. A Boszorkány elnevezések, a Boszorkányképességek és a Boszorkányos babonák sok érdekességet tartalmaznak, érdemes elolvasni őket.

A Boszorkányünnepek fontosak lehetnek azok számára, akik érdeklődnek a Wicca vallás iránt, vagy szeretnek természetközeli ünnepeket megtartani.

A Csupa boszorkányság menüpontban a fentieken kívül több mint 60 különböző boszorkányos témát találhatsz, és külön almanüként a Boszorkánykonyha írásai között pedig 53 mágikus növényről olvashatsz.

De ha valóban mágiagyakorló akarsz lenni, akkor lépj tovább ezekre a gyűjtőoldalakra:

16 hozzászólás

 1. Levente október 3, 2018 - 6:46 du. - Válasz

  Elnézést Susy,en Levi vagyok,es en azert akrok varázsolni,mert a Nóri adta a tippet,es nagyon tetszik ez a dolog es varázsolni szeretnék,tárgyakat felemelni,és sok olyat,mint a filmekben látok
  Pl.:Varázslók a Waverly helyről
  Kérlek segíts,gyorsan válaszolj😀

 2. Susi november 21, 2017 - 10:18 de. - Válasz

  Kedves Bambi!

  Sosem értettem a filmekben, hogyan lehetnek olyan bugyuták a “gonosz hősök”, hogy el akarják pusztítani a világot? Ha ezt teszik, akkor a saját életterüket is elpusztítják!
  Gyanítom a Te álmaid is innen erednek. 🙂 Mikor lefekszel, gondold végig, hogy mi értelme lenne elpusztítani a világodat? Meg akarsz halni? Vagy ha rád nem hat a varázslatod, akkor teljesen magadra akarsz maradni? Aztán a válaszaid igazgatni fogják az álmaidat.

  Minden jót!
  Susi

  • Bambi november 22, 2017 - 10:12 de. - Válasz

   Szia Susi. nem szeretnék meghalni. 🙂 Rám nem hatnak a saját erőm,de valami féle csatában voltam varászlók ellen és előidéztem valamit amit én se tudom mit ami igen az egész világ elpusztult tőle. De én nem haltam meg. Volt amikor a naprendszert láttam teljesen közelről a napfogyatkozást. Nagyon gyönyörű volt.Nagy dolgokat csinálok és álmodok meg mindennap és mindig ezek térnek vissza.Másról nem is tudok álmodni . 🙂

 3. Bambi november 21, 2017 - 9:15 de. - Válasz

  Szia,Susi. 🙂 Én visszatérő álmokkal szenvedek,ezek olyan álmok ahol varászolni tudok.De nem akármilyen varázslat. akkora kék fénye van és ereje hogy a világot elpusztítottam vele.Óriási energiával rendelkezhetek,nem tudom.felébredek és fáradtan ébredek fel és mint egy átlagos lány elmegyek dolgozni meg ilyenek semmi furcsaság nem történik. de ha alszok egy nagy erővel elpusztítok mindent. és ez minden este így van.Nem tudom ezt kezelni és jó lenne nem csak álomba használni hanem ébren is szeretném.persze senkit nem akarok megölni. 😀

 4. Susi október 11, 2015 - 8:35 de. - Válasz

  Kedves Sziszy!
  Majd ha elárulod nekem, hogy szerinted milyen egy boszorkány, kit hívhatunk annak, akkor válaszolok a kérdésedre.
  Üdv: Susi

 5. Sziszy október 10, 2015 - 4:59 du. - Válasz

  Hello susi ? én szeretnék kérdezni tölled valamit . Pár hétel ezelöt arra ébrettem hogy én boszi vagyok néha szoktak olyan álmaim lenni hogy a jövöbe látok vagy áttélem azt amit állmotam . És edig csak a legjobb barátnömnek montam el és ö is ugyan igy van evvel rarázsoltunk is de azt nem szeretném elárulni hogy létszives keres fel vagy írj hogy valobban léteznek boszik ? És hogy énis az lennék várom az írásod sziszy és niki szia

 6. mateusz január 27, 2015 - 5:46 du. - Válasz

  susi :*
  van aror könyv hogy hogyan szerezem visszq az exem ??? :O

 7. mateusz január 27, 2015 - 5:43 du. - Válasz

  köszönöm a tippemet megprobalom qlkalmazni is 🙂 😀 <3 <3 <3

 8. csillagboszi október 2, 2013 - 5:37 du. - Válasz

  Azt szeretném megtudni hogyan tudnék varázsolni megtudná nekm valaki mondani ??? Köszönöm 🙂

  • Susi október 3, 2013 - 7:21 de. - Válasz

   Sok varázslatot találsz a http://varazslatfaktor.hu weboldalon. De ne felejtsd el az előkészületeket is megtenni, mert csak úgy érnek valamit.

   Sok sikert! 🙂

 9. csillagboszi október 2, 2013 - 5:35 du. - Válasz

  Kedves Susi én csak egy 11 éves lány vagyok de én kis korom óta (sötét ) vagyok érdekelnek a boszik a VUDU és egyébb más imádom a horror rém történeteket és a legjobb barátnőmmel mindig is vonzódtunk az ilyen misztikus mágiához mit tegyek hogy vérbeli boszi legyek és ki derítsem hogy esetleg nem vagyok e már az . Igaz imádom a tüzet de mindig úgy érzem imádom a vért és amikor egyedül vagyok úgy érzem van egy sötét énem aki iránít mit tegyek mond meg kérlek !!! 🙁

  • Susi október 3, 2013 - 7:19 de. - Válasz

   Azt, hogy miért vonzódik valaki valami iránt, nehéz lenne megmondani. Te a sötét dolgok mellett tetted le a voksodat, MERT ÍGY DÖNTÖTTÉL. A döntésedet pedig szabad akaratod szerint meg is változtathatod, ha úgy akarod.
   Nem nekem kell megmondanom, hogy mit tegyél. Te egy nagyon okos lány vagy, és képes vagy eldönteni mit akarsz.
   Amit azért mégiscsak szeretnék a figyelmedbe ajánlani, hogy a való élet nem ugyanaz, mint a filmek vagy könyvek világa! NEM ÖSSZEKEVERENDŐ AZ IGAZSÁG A FIKCIÓVAL!

 10. késéné csóka emőke augusztus 29, 2013 - 9:56 du. - Válasz

  igen érdekel a varázslás

 11. Daniella március 31, 2012 - 10:42 de. - Válasz

  Kedves Susi!

  Az lenne a kérdésem hogy az itt leírt tudás, meg a mielőtt varázsolni szándékozóknak, és magasabb szintű tudásra vágyóknak, azoknak a tartalmát, illetve a fontos részeket le lehet írni az árnyak könyvébe? Ugyanis olvastam hogy a boszorkányok oda gyűjtik a tudást.. meg egyebeket. Ezek szerint ez is bekerülhet? Mert ugye ezek az információk hitelesek nem?

  Köszönettel: Daniella

Hagyj üzenetet

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com