Általános ismeretek

Általános ismeretek a boszorkányságról

Itt olyan írásokat gyűjtöttem össze neked, amelyek az általános tudást tartalmazzák a boszorkányságról és a mágiáról. Ezek többnyire könyvekből kigyűjtött írások azoknak, akik ilyen témák iránt érdeklődnek.

Hagyományos boszorkányság címmel az általános nézetekről olvashatsz érdekességeket, mint ahogyan a Boszorkányság kívülálló szemmel című írásban is. A Boszorkány elnevezések szintén ebbe a témakörbe tartoznak, mint ahogyan a Boszorkányképességek is. A Boszorkányos babonákat pedig mintegy érdekességként érdemes elolvasni.

A Boszorkányünnepek fontosak lehetnek azok számára, akik érdeklődnek a Wicca vallás iránt, vagy szeretnek természetközeli ünnepeket megtartani.

A Csupa boszorkányság írásai között 61 különböző boszorkányos témát találhatsz, a Boszorkánykonyha írásai között pedig 53 mágikus növényről olvashatsz.

De ha valóban mágiagyakorló akarsz lenni, akkor lépj tovább ezekre a gyűjtőoldalakra:

11 hozzászólás

 1. Hello susi ? én szeretnék kérdezni tölled valamit . Pár hétel ezelöt arra ébrettem hogy én boszi vagyok néha szoktak olyan álmaim lenni hogy a jövöbe látok vagy áttélem azt amit állmotam . És edig csak a legjobb barátnömnek montam el és ö is ugyan igy van evvel rarázsoltunk is de azt nem szeretném elárulni hogy létszives keres fel vagy írj hogy valobban léteznek boszik ? És hogy énis az lennék várom az írásod sziszy és niki szia

  • Kedves Sziszy!
   Majd ha elárulod nekem, hogy szerinted milyen egy boszorkány, kit hívhatunk annak, akkor válaszolok a kérdésedre.
   Üdv: Susi

 2. susi :*
  van aror könyv hogy hogyan szerezem visszq az exem ??? :O

 3. köszönöm a tippemet megprobalom qlkalmazni is 🙂 😀 <3 <3 <3

 4. Azt szeretném megtudni hogyan tudnék varázsolni megtudná nekm valaki mondani ??? Köszönöm 🙂

 5. Kedves Susi én csak egy 11 éves lány vagyok de én kis korom óta (sötét ) vagyok érdekelnek a boszik a VUDU és egyébb más imádom a horror rém történeteket és a legjobb barátnőmmel mindig is vonzódtunk az ilyen misztikus mágiához mit tegyek hogy vérbeli boszi legyek és ki derítsem hogy esetleg nem vagyok e már az . Igaz imádom a tüzet de mindig úgy érzem imádom a vért és amikor egyedül vagyok úgy érzem van egy sötét énem aki iránít mit tegyek mond meg kérlek !!! 🙁

  • Azt, hogy miért vonzódik valaki valami iránt, nehéz lenne megmondani. Te a sötét dolgok mellett tetted le a voksodat, MERT ÍGY DÖNTÖTTÉL. A döntésedet pedig szabad akaratod szerint meg is változtathatod, ha úgy akarod.
   Nem nekem kell megmondanom, hogy mit tegyél. Te egy nagyon okos lány vagy, és képes vagy eldönteni mit akarsz.
   Amit azért mégiscsak szeretnék a figyelmedbe ajánlani, hogy a való élet nem ugyanaz, mint a filmek vagy könyvek világa! NEM ÖSSZEKEVERENDŐ AZ IGAZSÁG A FIKCIÓVAL!

 6. késéné csóka emőke

  igen érdekel a varázslás

 7. Kedves Susi!

  Az lenne a kérdésem hogy az itt leírt tudás, meg a mielőtt varázsolni szándékozóknak, és magasabb szintű tudásra vágyóknak, azoknak a tartalmát, illetve a fontos részeket le lehet írni az árnyak könyvébe? Ugyanis olvastam hogy a boszorkányok oda gyűjtik a tudást.. meg egyebeket. Ezek szerint ez is bekerülhet? Mert ugye ezek az információk hitelesek nem?

  Köszönettel: Daniella

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com