Vezetett varázslat tértisztítás

Vezetett varázslat tértisztításhoz

6 500 Ft

8 készleten

Kategória: Címke:

Leírás

Vezetett varázslat tértisztításhoz

20 perces mp3 hanganyag + leírás

Bármikor, amikor varázslatot akarsz véghezvinni otthonodban, változást szeretnél az életedben, vagy “csak” ördögi körben érzed magad, jól teszed, ha ezzel a tértisztító varázslattal megszabadulsz minden negatív energiától, és pozitív erőkkel töltöd fel a helyiségeket.

Nem lesz nehéz dolgod!

A vezetett varázslatok lehetővé teszik számodra, hogy mesteri szinten végezd el a rituálét, ezzel biztosítva annak eredményességét. Végig vezetnek a rituálé teljes folyamatán, segítve téged abban, hogy gondolataidat és érzéseidet a megfelelő irányba koncentráld a szertartás teljes ideje alatt. Így, a leírásban felsorolt előkészületek végrehajtása után csak annyit kell tenned, hogy teljes figyelmeddel követed a hangfelvétel utasításait, s biztos lehetsz a sikerben.

Ha előbb kipróbálnád,

mi a különbség a leírt varázslat és a Vezetett varázslat végrehajtása között, akkor használd ki azt az ingyenes lehetőséget, amit itt találsz: https://bosziplaza.hu/erokor-letrehozasa/ Először csináld végig a leírás alapján, majd próbáld ki mennyire más az élmény, ha vezetett varázslattal csinálod: https://bosziplaza.hu/vezetett-varazslat/

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Vezetett varázslat tértisztításhoz” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Érdekelhetnek még…

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com