Vezetett varázslat tértisztításhoz

Vezetett varázslat tértisztításhoz

7 200 Ft

Vezetett varázslat csomag tartalma:

– a rituálé előkészületeinek pontos leírása PDF formátumban,

– mp3 hanganyag, melynek segítségével ablakkal rendelkező helyiséget tisztíthatsz meg, és

– mp3 hanganyag, melynek irányításával apróbb, ablakkal nem rendelkező helyiséget tisztíthatsz meg.

E vezetett varázslat segítségével úgy hajthatsz végre egy tértisztító rituálét, ahogyan azt egy gyakorlott boszorkány vagy mágus tenné! 

Rendeld meg most!

Kategória: Címke:

Leírás

Vezetett varázslat tértisztításhoz

Bármikor, amikor varázslatot akarsz véghezvinni otthonodban, változást szeretnél az életedben, vagy „csak” ördögi körben érzed magad, jól teszed, ha ezzel a tértisztító varázslattal megszabadulsz minden negatív energiától, és pozitív erőkkel töltöd fel a helyiségeket.

Nem lesz nehéz dolgod!

A vezetett varázslatok lehetővé teszik számodra, hogy mesteri szinten végezd el a rituálét, ezzel biztosítva annak eredményességét. Végig vezetnek a rituálé teljes folyamatán, segítve téged abban, hogy gondolataidat és érzéseidet a megfelelő irányba koncentráld a szertartás teljes ideje alatt. Így, a leírásban felsorolt előkészületek végrehajtása után csak annyit kell tenned, hogy teljes figyelmeddel követed a hangfelvétel utasításait, s biztos lehetsz a sikerben.

Ha előbb kipróbálnád,

mi a különbség a leírt varázslat és a Vezetett varázslat végrehajtása között, akkor használd ki azt az ingyenes lehetőséget, amit itt találsz: https://bosziplaza.hu/erokor-letrehozasa/ Először csináld végig a leírás alapján, majd próbáld ki mennyire más az élmény, ha vezetett varázslattal csinálod: https://bosziplaza.hu/vezetett-varazslat/

Érdekelhetnek még…

Cím

Go to Top