Árnyak könyve oldalak – 10. csomag

Árnyak könyve oldalak – 10. csomag

1 120 Ft

A 10. csomag tartalma:

Boszorkány nevek – 2 oldalas ismeretanyag
Mágikus hazudságvizsgáló – varázslat
Aposto – szellem leírás
Wendigó – mitológia
Athéné – 2 oldalas

A 10. csomag a boszorkányokkal ismertet meg 2 oldalon, és egy olyan varázslatot ad, mely alkalmas arra, hogy leleplezd a hazugokat. Aposto megidézéséhez szükséges tudnivalókkal lát el, a róla szóló oldal, amihez nem árt segítségül hívni Athéné bölcsességét. Valamint megismerhetsz egy különleges lényt, a Wendigót. Utóbbi kettőt szintén 2-2 oldalas leírással.

Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS!

Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.

Leírás

Az Árnyak könyve a boszorkány tudásának őrzője, s mindenki maga készíti a saját tapasztalatai alapján. Mindemellett azonban nagyon hasznos, ha a boszorkány egy könyvben gyűjti össze mindazokat a tudnivalókat is, amelyeket tevékenysége során felhasznál. Így nem kell különböző könyvekben keresgélnie, ha ki akarja választani, hogy milyen növényeket, füstölőt vagy épp istenséget használjon következő mágiájához.

Ám mindezt a tudáshalmazt összegyűjteni, és szépen megszerkesztve elkészíteni nem kis feladat! Ezért most megosztok veled néhányat a saját Árnyak könyve oldalaim közül, amelyeket az elmúlt évek folyamán készítettem. Olyan csomagokat állítottam össze belőle, melyek mindegyikében egy-egy olyan tudásanyag is szerepel, mely a fejlődésedet is segíti. Ezért akkor jársz legjobban, ha a csomagokat egymás utáni sorrendben vásárolod meg, hiszen egyre magasabb szintű tudást rejtettem el bennük, de ha úgy tetszik, válogathatsz kedved szerint is.

Cím

Go to Top