Megvásároljuk, vagy önmagunk készítsük az eszközeinket?

Az utóbbi időben többen is feltették nekem ezt a kérdést különböző mágiához használt tárgyakkal kapcsolatban. A válaszom pedig kettős, hiszen szerintem jó lehet, ha önmagunk készítjük és az is, ha megvásároljuk. Ám nem mindegy, – hogy bármely megoldást is választjuk is -, hogyan és hol tesszük azt.

Mint tudjuk, a boszorkány eszközöknek önmagukban nincs hatalmuk, nekünk kell feltöltenünk őket saját rezgéseinkkel ahhoz, hogy céljainkat szolgálják. Ezt mindenképpen megtesszük akkor, ha mi magunk készítjük el őket. Épp ezért nagyon fontos figyelnünk arra, hogy jó fizikai, érzelmi és lelki állapotban legyünk a készítés minden egyes pillanatában. Oda kell figyelnünk, hogy amíg kezünk dolgozik a tárgy megalkotásán, gondolatainkkal ne kalandozzunk más felé, hanem minden figyelmünket annak a célnak szenteljük, amire majd a készülő eszközt használjuk. Akinek sikerül így megalkotni bármely varázstárgyat, az valóban nagyszerű lesz a számára. Előkészületként „csak” annyit kell tennie, ha még nem jutott „mesterszintre”, hogy megtanulja fizikai, érzelmi és lelki állapotának felmérését, valamint gondolatainak felügyeletét és irányítását.

Egyszerű, nem? :-)

Aki úgy gondolja, hogy könnyebb számára, ha megvásárolja a mágikus szertartásaihoz szükséges kellékeit, annak arra kell odafigyelnie, hogy hol teszi meg ezt. Hiszen, mint ahogyan azt az előbb már leírtam, nem mindegy, hogy a készítés, majd a tárolás folyamán milyen rezgésekkel töltődött fel a tárgy. Persze egy üzletben többségében nem saját gyártású holmik vannak, de az üzlet és a bennük lévő emberek rezgései alakítják az ott lévő tárgyakat. Ha igazán jó boszorkányüzletről van szó, akkor tisztítják is őket.

bastet_szobor

Jómagam a BosziPláza nyitása után nem sokkal jártam úgy, hogy Egyiptomból kaptam néhány szobrot, amit egy általános tisztítás (vízzel és füstölővel végzett szertartás) után, kitettem az üzletbe. Ám már az első nap kiderült, hogy ezek a tárgyak nagyon rossz energiákat hordoznak magukban. Azonnal újabb tisztító szertartást hajtottunk végre, most már ketten, egy boszorkány barátnőmmel, de szinte alig javítottunk valamit. Egy teljes holdciklusra kikerültek a tárgyak az erkélyemre, majd újabb tisztító eljárásoknak kellett alávetni őket. Kb. 2 hónapig küzdöttem, mire sikerült annyira eltávolítani belőlük a rossz sugárzást, hogy végre feltehettem őket az üzlet polcára. Ám még ekkor is kristályokkal vettem őket körbe, s hetente tisztítottam, energiáztam, újra és újra. Az első darabot közülük 2 év után vásárolta meg valaki. Akkor már csakis az itteni kellemes energiákat tartalmazták.

Mindezt csak azért meséltem el, hogy felhívjam a figyelmedet arra, hogy ellenőrizd, mit veszel meg, vagy ha te magad nem vagy érzékeny az energiákra, akkor legalább arra figyelj, hogy biztosan olyan helyről vásárolj, ahol figyelnek az ilyesmire. A Boszi Plázában például minden tárgy megtisztuláson esik keresztül, mielőtt a polcra kerülne, hiszen együtt élek velük.

A jóslásra, tanácsadásra hozzám érkezők között persze akad olyan is, aki például kissé depressziós állapotban van, de ilyenkor már az ittléte alatt igyekszem feljebb emelni a rezgésszintet, hogy az illető közérzete javuljon, s miután távozott, az itt maradt „rosszaságokat” is „kitessékelem”. Ugyanis mint átérző nehezen tölteném itt a napjaim nagy részét, ha nem figyelnék oda, hogy milyen rezgések vesznek körül.

bejarat3

Na, de jól elkalandoztam…

A fenti kérdésre tehát az a válaszom, hogy egyszerűbb a vásárlás, amíg nem bírsz elég tudással az elkészítéshez, csak figyelj rá, hogy hol vásárolsz. Amikor megvetted a szükséges tárgyadat, akkor tisztítsd meg, majd szenteld fel. Ha nem vagy ebben még profi, akkor segítségedre lehet vezetett varázslatom: https://bosziplaza.hu/termek/targyak-tisztitasa-es-felszentelese/, amit hallgatva egyszerűen el tudod végezni a megfelelő szertartást.

Vannak tárgyak, amiket jó, ha néhány napig testközelben tartasz, de ez már azon is múlik, hogy miről van szó. Egy jó üzletben, ha megkérdezed, szívesen elmondják neked, hogy mit érdemes tenned annak érdekében, hogy a tárgy valóban a Tied legyen, és jól tudd használni.

Sok sikert a készítéshez vagy a vásárláshoz!

Szeretettel: