Vegyük vagy csináljuk?

Megvásároljuk, vagy önmagunk készítsük az eszközeinket?

Az utóbbi időben többen is feltették nekem ezt a kérdést különböző mágiához használt tárgyakkal kapcsolatban. A válaszom pedig kettős, hiszen szerintem jó lehet, ha önmagunk készítjük és az is, ha megvásároljuk. Ám nem mindegy, hogy bármely megoldást is választjuk, hogyan és hol tesszük azt.

Mint tudjuk, a boszorkány eszközöknek önmagukban nincs hatalmuk, nekünk kell feltöltenünk őket saját rezgéseinkkel ahhoz, hogy céljainkat szolgálják. Ezt mindenképpen megtesszük akkor, ha mi magunk készítjük el őket. Épp ezért nagyon fontos figyelnünk arra, hogy jó fizikai, érzelmi és lelki állapotban legyünk a készítés minden egyes pillanatában. Oda kell figyelnünk, hogy amíg kezünk dolgozik a tárgy megalkotásán, gondolatainkkal ne kalandozzunk más felé, hanem minden figyelmünket annak a célnak szenteljük, amire majd a készülő eszközt használjuk. Akinek sikerül így megalkotni bármely varázstárgyat, az valóban nagyszerű lesz a számára. Előkészületként „csak” annyit kell tennie, ha még nem jutott „mesterszintre”, hogy megtanulja fizikai, érzelmi és lelki állapotának felmérését, valamint gondolatainak felügyeletét és irányítását.

Egyszerű, nem? 🙂

Aki úgy gondolja, hogy egyszerűbb számára, ha megvásárolja a mágikus szertartásaihoz szükséges kellékeit, annak arra kell odafigyelnie, hogy hol teszi meg ezt. Hiszen, mint ahogyan azt az előbb már leírtam, nem mindegy, hogy a készítés, majd a tárolás folyamán milyen rezgésekkel töltődött fel a tárgy. Persze egy üzletben többségében nem saját gyártású holmik vannak, de az üzlet és a bennük lévő emberek rezgései alakítják az ott lévő tárgyakat. Ha igazán jó boszorkányüzletről van szó, akkor tisztítják is őket.

bastet_szobor

Jómagam 6 éve jártam úgy, hogy Egyiptomból kaptam néhány szobrot, amit egy általános tisztítás (vízzel és füstölővel végzett szertartás) után, kitettem az üzletbe. Ám már az első nap kiderült, hogy ezek a tárgyak nagyon rossz energiákat hordoznak magukban. Azonnal újabb tisztító szertartást hajtottunk végre, most már ketten, egy boszorkány barátnőmmel, de szinte alig javítottunk valamit. Egy teljes holdciklusra kikerültek a tárgyak az erkélyemre, majd újabb tisztító eljárásoknak kellett alávetni őket. kb. 2 hónapig küzdöttem, mire sikerült annyira eltávolítani belőlük a rossz sugárzást, hogy végre feltehettem őket az üzlet polcára. Ám még ekkor is kristályokkal vettem őket körbe, s hetente tisztítottam, energiáztam, újra és újra. Az első darabot közülük 2 év után vásárolta meg valaki. Akkor már csakis az itteni kellemes energiákat tartalmazták.

Mindezt csak azért meséltem el, hogy felhívjam a figyelmedet arra, hogy ellenőrizd, mit veszel meg, vagy ha te magad nem vagy érzékeny az energiákra, akkor legalább arra figyelj, hogy biztosan olyan helyről vásárolj, ahol figyelnek az ilyesmire. A Boszi Plázában például minden tárgy megtisztuláson esik keresztül, mielőtt a polcra kerülne. Valamint az is sokat számít, hogy a bejelentkezéses rendszer által, akárki nem jöhet be ide. Talán sokak szerint nem kéne ilyet tenni, mégis előfordult (igaz csak egyszer), hogy egy párocska már az üzlet küszöbén közölte, hogy átkot szeretnének küldeni valakire, s én azon nyomban megkértem őket, hogy akkor forduljanak meg szépen, s keressenek megoldást máshol az efféle ügyeikre. Itt nem átkozódunk! Persze előfordul olyan is, hogy valaki például kissé depressziós állapotban érkezik, de ilyenkor már az ittléte alatt igyekszem feljebb emelni a rezgésszintet a boltban, hogy az illető közérzete javuljon, s miután távozott, az itt maradt „rosszaságokat” is „kitessékelem”. Ugyanis mint átérző nehezen tölteném itt a napjaim nagy részét, ha nem figyelnék oda, hogy milyen rezgések vesznek körül.

bejarat3

Na, de jól elkalandoztam…

A fenti kérdésre tehát az a válaszom, hogy egyszerűbb a vásárlás, amíg nem bírsz elég tudással az elkészítéshez, csak figyelj rá, hogy hol vásárolsz. Amikor megvetted a szükséges tárgyadat, akkor tisztítsd azért meg, majd szenteld fel. Vannak tárgyak, amiket jó, ha néhány napig testközelben tartasz, de ez már azon is múlik, hogy miről van szó. Egy jó üzletben, ha megkérdezed, szívesen elmondják neked, hogy mit érdemes tenned annak érdekében, hogy a tárgy valóban a Tied legyen, és jól tudd használni.

Sok sikert a készítéshez vagy a vásárláshoz!

Szeretettel:
alairas

15 hozzászólás

 1. Sziasztok, régóta foglalkoztat a mágia(szellemidézés,stb) jelenleg egy itt ragadt lelket szeretnék visszaküldeni. Akkor jelent meg jeleket adva,mikor próbáltam ouaja táblát csinálni, de elszúrtam, ezért kidobtam, és bizonyos időkben a hűtő tetejéről kinyitott állapotban esik le a tojástartó.(nincs nyitva semmi) szellem békével való átsegítését, és többit hogy kell csinálni?

 2. Kedves Endzsi!

  Minden ilyen jellegű akció után nagyon fontos a tértisztítás. Ha nem szoktál ilyesmit csinálni, akkor segítségedre lehet a vezetett varázslatom, ami lépésről lépésre végigvezet a teendők folyamatán: http://www.okkultbolt.hu/Tertisztitas-d322.htm
  Ha tartasz tőle, hogy ez kevés, akkor javasolni tudom ezt a tisztító folyadékot: http://www.okkultbolt.hu/Lacrima-Samedi-d358.htm
  Azt, hogy akarod-e a szellemvilággal felvenni a kapcsolatot vagy sem, csakis a Te döntésed lehet. Hogy segítsek, itt találod a fontos részleteket a használatáról: https://bosziplaza.hu/a-ouija-tabla-hasznalata/ , https://bosziplaza.hu/hiedelmek-a-ouija-tablarol/ , https://bosziplaza.hu/a-ouija-tabla-tortenete/
  Minden jót!
  Susi

 3. Kedves Susi! Ouija táblát szeretnék készíteni, az az közösen készítjük majd a párommal, a fa táblát illetve a planchettet ő készíti el, én pedig majd a dekorációt készítem el a táblán. Mindig is érdekelt a szellemvilág ezért szeretném kipróbálni ezt a kommunikációs eszközt a másik oldallal. Viszont tartok attól hogy rossz entitáns(ok) marad(nak) majd a szeánsz után a lakásban. Van olyan módszer amivel biztosan ki tudjuk küszöbölni ezt a dolgot? Kétségeim vannak egyébként hogy érdemes-e belefognom vagy inkább jobb nem bolygatni a szellemvilágot… A vèlemènyére lennék kíváncsi, hogy mennyire veszélyes ilyen dolgokban nem gyakorlott személynek idéznie. És hogy milyen tényezőkkel lehet kivédeni az ártó szellemeket, illetve biztonságosan elküldeni őket. Endzsi

 4. Kedeves Susi Diamond,a nevem Hajny es a kovetkezoket szeretnem kerdezni:
  En szeretnek keszieni egy Ouija tablat ezt lehet magyar nyelvu betukel vagy feltelenul fontos az angol nyelv hasznalata es mi tortenhet akkor ha vert meg konycseppeket teszek bele (a betukbe,a sxamokba, meg a szavakba meg minden mas hova a 3D hatas kelteseert) keszitesekor nem rossz szandekbol tennem ezt hanem ragaszkodas celjabol marmint a tabla csak a keszitojejez tartozik vagyis hozzam,de mindenek elott megfelelo a 50×45 cm-es meret es ha nincs a kozelben fa akkor masbol is keszithetek beszelo tablat vagy Ouija tablat.
  Minezt azert szeretnem mert regiota eszlelek entitasokat a lakasban van ami azt sugalja hogy itt vannak a kozelemben, van amikor hangokat hallok vagy leesik valami a helyerol es mindig hideg sotet van a lakasban foleg, este meg szinte sokszor van az nincs semmi energiam vagy faradt vagyok.
  Kedves Susi tovabbra is enleset kerek hogy hogy egyszerre tobb kerdesssel bombazom csak helyes dontest szeretnek hozni es az Ouija tabla helyes dontesnek bizonyul tovabba szeretnem megtudni, hogy mit akarnak az entitasok es hogy miert vannak itt.
  Segitsegre van szuksegem ezert remelem,hogy Ontol legalabb kapok valami valaszt informaciot meg kicsit is,de segitene.
  Elore is koszonon szepen,hogy szakit idote level elolvasasahoz.
  Hajny.

  • Kedves Hajny!
   Bármiből csinálhatsz Ouija táblát, az a lényeg, hogy planchette-nek használt tárgy akadálymentesen, jól csússzon rajta. Persze a legjobb a fa.
   Azt rajzolsz rá, amit akarsz, a saját ízlésed szerint tedd. Ha elkészültél szenteld fel. Majd használhatod.
   Arra ügyelj viszont, hogy a végén küld el a szellemeket és használat után tisztítsd meg a helységet egy tértisztító varázslattal, hogy ne maradjanak ott tovább az entitások.
   Minden jót: Susi

 5. Kedves Susi!
  Kérdésem a következő lenne hozzád a Ouija táblámat saját kezűleg készítettem el,minden külső tényezőt kizárva csak arra összpontosítva ami szándékom lesz vele . Mindent felfestettem már rá kivéve a védő szimbólumokat . Kérdésem lenne az hozzád ,melyik vagy melyikek azok az erős szimbólumok amiket a Ouija táblára rá lehet festeni?
  Amik még jobban erősítik a szellem világ kapcsolatot , és ami kivédi a nem kívánt betolakodókat előre is köszönöm a válaszodat.

  • Kedves Nándor!

   Ellentétben azzal, amit sokan mondanak manapság az ilyen dolgokról, én amondó vagyok, hogy nincsenek általános igazságok e téren sem. A te világodban az működik, amiről te úgy gondolod, hogy működik. Mint mindig, itt is Te illetve a táblád használói adják az energiákat és nem maga a tábla. Természetesen ha készítés közben negatív energiákat raksz bele azáltal, hogy félelemmel teli gondolatokat forgatsz a fejedben, miközben elkészíted a tábládat, akkor az vonzani fogja magához az ilyen jellegű energiákat. De nem azért, mert ilyen vagy olyan szimbólum került rá, hanem azért, mert a gondolataiddal és érzéseiddel ezt tetted bele.
   Persze használat közben, ha csupa pozitív energiával veszitek körbe, akkor ezt el lehet fojtani, de jobb, ha úgy készülnek a tárgyak, hogy a készítő jó energiákat tesz bele. Aztán persze még fel is lehet szentelni, ami szintén segíthet.
   Tehát a válaszom az, hogy tegyél olyan szimbólumokat a Ouija tábládra, amiket te szeretsz. Amik neked jó energiákkal bírnak, és figyelj oda, hogy ne legyen benned félelem, vagy rossz érzés, amikor készíted a táblát.

   Minden jót: Susi

   • Kedves Susi köszönöm a válaszodat !
    Én csak pozitív gondolatokkal készítem a táblát,negatív gondolatok félelem nincsen bennem egyáltalán, ez a tábla csak az enyém. Nem egy idegen kéz készítette el hanem én magamnak . Én leszek az egyetlen aki használni fogja . Magyarán én töltöm fel a saját rezgéseimmel energiámmal ,ami jó ! Minden este fehér gyertya fények mellett készítettem ,készítem a legnagyobb csendben amikor senki sem zavar nincsen zavaró tényező ,mindig tiszta szobában . Közben Zsálya füstölőt füstölök ami a rossz tényezőket ki küszöböli, ugyan úgy mint az ezüst érme amit megcsináltam rajta utána a közepére rakok ez még plusz segítség a negatív nem kívánt dolgoktól . Felszenteléshez ott lesz a szentelt víz amit a pap külön megálld , a zsálya füstölő ,ezüst érem , fehér gyertyák ami köztudott csak pozitív energiát vonz a többiről nem is beszélve ,milyen erejük van . Vagy pl a jegyi kristály …. idézés közben ami erősíti az energiát nem csak a médiumban hanem a szellem világból is hívott lelket . Minden szeánsz után megkel tisztítani a táblát a szobával ahol történt a kapcsolat felvétel és magát a házat is . Ez az ősi Quija törvénye . ez nem úgy működik használjuk és jól van minden rendben mert internetről rendeltem és ez biztos ,fel van szentelve szakértők csinálták, ne haragudj hogy ezt írom . nem bántani akarlak . Quija táblának lelke van a te lelked energiád , a te energiád által nyílik meg a kapu Lényeges a lassú elkészítése. Ha csak veszed az már nem önmagad lélekje,mert ugye minden élőben ott van a lélek . Ezért sem haragudj meg rám, ez nem úgy működik olyan szimbólumot teszel rá ami neked tetszik, a távolból sem . Ha nincsenek egyensúlyban a szimbólumok abból nagy baj lehet olyan erőket vonzol be akaratodon kívül idézel meg ,amiktől nehezen szabadulsz meg , én nem félek az táplálja őket . Aki fél ? Azzal mi lesz ,beleőrül mert csak úgy tegyünk rá szimbólumokat mit számít. Utólagosan írom médium vagyok értek a Quija táblához ,most csinálom az új táblámat ,mert tudni kel azt a tábla anyaga fa és az előbb utóbb elkorhad , ezért csinálom az újat ,mint az előző is volt ami a valós eredeti koporsó fából ,olyanból akit már eltemettek. Akit érdekel a Quija tábla készítése ahogyan az ősi táblát csinálták az nyugodtan írjon nekem ,bármilyen kérdése van vagy gondja adódott . woldergraf@citromail.hu Ezt pedig kedves Susi ezt a beírásomat hagyd itt . Mert sok embernek segítettem már akik internetről rendeltek Quija táblát ,neved ezt magadra sok oldalon lehet rendelni . Tudod soknak én segítettem a megfelelő szimbólumokban felszentelésben megtisztításban . Mert használatával olyan erőket vonzottak be amit nem szabad.
    Előre is köszönöm neked!

    Akit érdekel a Quija tábla készítése ahogyan az ősi táblát csinálták az nyugodtan írjon nekem ,bármilyen kérdése van vagy gondja adódott . woldergraf@citromail.hu

    • Kedves Nándor!

     Nem áll szándékomban vitába szállni veled, mert ha a Te világodban így mennek a dolgok, akkor legyen neked így. Az egyetlen, amit megkérdőjelezek, hogy ha ilyen biztos vagy magadban és a tudásodban, akkor miért kérdeztél meg engem?

     Minden jót: Susi

   • Kedves Susi ezt elfelejtettem még a levelemhez írni csatolni !
    Írtad nekem ,, Tehát a válaszom az, hogy tegyél olyan szimbólumokat a Ouija tábládra, amiket te szeretsz. Amik neked jó energiákkal bírnak,,
    na most aki interneten rendeli mindezt hogyan tudja milyen energiával van rá?
    Eredeti igazi Ouija tábla nincsen kicicomázva .

    • Kedves Nándor!

     Ha olvasgattál már eleget az írásaimból: “Kérdezd Susi-t! rovat”, akkor tudnod kell, hogy nem vagyok híve az úgynevezett “ősi dolgoknak”. A 21. században élünk, és már régen lelepleződtek azok az áltudományos csacskaságok, s a nagy Grimoire-okban leírt “hű-de-nagyszerű-ősi-varázslatok”, amiket mostanság előkotornak.
     Annak a híve vagyok, hogy éljünk a mában, s használjuk mindazt, amit már megtanultunk. Többek között azt, hogy Istenből vagy jobban mondva “teremtő energiából” vagyunk. Egyek vagyunk mindennel és mindenkivel, ezért rajtunk múlik minden, amit a magunk világába teremtünk. Ha valaki megvesz valahol egy bizonyos Ouija táblát, az nem véletlenül történik, hanem azért, mert pontosan arra a tapasztalásra akar szert tenni, amit majd azzal szerez magának. Ezért nem féltek senkit.
     Nálam csakis tiszta és jó energiával bíró dolgokat lehet beszerezni, aztán hogy ki mire és hogyan használja, az már a maga dolga.

     Mint ahogyan a te dolgod, hogy milyen táblát készítesz és hogyan használod. Az már kevésbé tetszik, hogy úgy gondolod másoknak is így kéne csinálni, mert úgy hiszed “Te tudod a tutit”, s fel is ajánlod, hogy majd mindenkinek elmagyarázod, de nem szólok bele. Amint tapasztaltad, meghagytam az e-mail címedet amit az előző hozzászólásodban közzé tettél. Ha valakinek az jön be, amit Te állítasz, akkor forduljon hozzád, biztosan a magad tudásából a legjobbat adod majd neki. Én is ezt teszem a magam hite szerint.

     Varázslatosan szép napokat!

     Szeretettel: Susi

 6. Engem nagyon érdekel a Quija tábla használata. Már utánna olvastam ,nagyon sok érdekes dolgot hallotam róla. Gondolkodtam is ,hogy veszek eggyet , de nem tom h érdemes e 10.000ft ot kiadni érte ha lehet othon is csinálni. Engem ez a Boszipláza nagyon érdekel szivesen elmennék ismerőseimmel megnézni hogy ez valójában miket takar. Itt mindig idő pontot kell kérni?

  • Kedves Bea!

   Igen, itt indig időpontot kell egyeztetni. Nem kell előre sok nappal, de csak megbeszélt időben lehet jönni, mert ez nem egy nyílt árusítású üzlet.
   A Ouija tábla 10000-ért elég olcsó, de készítheted Te is, ha neked mindegy, hogy milyen. Remélem a szellemidézéshez nem így viszonyulsz, s csak komoly szándékkal fogsz bele.

   Minden jót: Susi

 7. Kedves Susi!Szeretném meg tudni,hogy igazából hogyan kell megtisztítani tárgyat és fel szentelni?Mert én csak annyit tudok,hogy 5 percig hideg folyó víz alá kell tartani,És mindig azt a tárgyat kell meg venni amit legelőször látunk meg,amihez vonzódunk.Előre is köszönöm

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com