A legkeresettebb varázslatok:

(Ezek közül nálam szinte csak a szerelmi kötés illetve varázslat iránt érdeklődők fordulnak meg.) Pedig…

Boldogságunk mértéke többnyire 3 fő “hozzávalótól” függ:

egészség, szeretet/szerelem és pénz.

Ezek meglétéért szinte bármire képesek vagyunk, de ha mégsem menne, segít nekünk a mágia.

Hogyan zajlik egy varázslat?

Személyre szabott varázslataim a következőképpen működnek:

  1. Először is elbeszélgetek azzal, aki hozzám fordul, hogy fényt derítsünk közösen arra, hogy mi is a valódi probléma, ami megoldásra vár.
  2. Közösen megkeressük, hogy milyen célt kellene, hogy elérjen a varázslat.
  3. Meghatározzuk, hogy milyen részeredményeken át juthatunk a végcélhoz, s ezek eléréséhez mit kell tenni, mennyi időt kell rászánni.
  4. Összeállítom a pontos cselekvési tervet, azaz a megfelelő varázslatokat, melyeket írásban átadok és elmagyarázok.

200faA varázslatokban én magam, csak katalizátorként szerepelek, a lényegi munkát mindenkinek magának kell elvégeznie. Természetesen ehhez minden segítséget megadok, de az igazi varázslatot mindenki maga végzi el! Így biztos lehet abban, hogy valóban azt éri el, amit kíván!

Lehet, hogy nagyon jó dolognak látszik, mikor a mesékben a mágus vagy a boszorkány szinte egy csettintéssel megoldja mások problémáit, de az csak mese! Sajnos sokan hisznek benne, s még azt sem látják be, hogy ha ily hirtelen megoldhatók lennének a problémák, vagy beteljesülnének a vágyak, az egész életünk értelmét vesztené. Többnyire azt hisszük, hogy nagyra értékelnénk, ha azon nyomban valóra válna, amit akarunk, de ha a dolgok mélyére nézünk, akkor rájövünk, hogy azt értékeljük igazán, amiért megküzdöttünk!!!

Az én személyre szabott varázslataim abban segítenek, hogy ez a “küzdelem” boldog és a végcél elérésébe vetett hittel teli legyen. Az ilyen varázslatok valóban segítenek Neked abban, hogy elérd, amit akarsz!

Bízz bennem!

Szeretettel várom bejelentkezésedet,
a 06-30-207-11-70 telefonszámon!