Önbizalom erősítő vezetett varázslat

Önbizalom erősítő vezetett varázslat

7 200 Ft

Vezetett varázslat csomag tartalma:

– a rituálé előkészületeinek pontos leírása PDF formátumban,

– mp3 hanganyag.

E vezetett varázslat segítségével úgy hajthatsz végre egy önbizalmadat erősítő rituálét, ahogyan azt egy gyakorlott boszorkány vagy mágus tenné! 

Rendeld meg most!

Kategória: Címke:

Leírás

Vezetett varázslat önbizalmad erősítéséért.

Bármit is szeretnél elérni az életedben, a lehető legfontosabb az eléréséhez, hogy megfelelő legyen az önbizalmad. Ha picit is kétségeid vannak afelől, hogy kellően hiszel-e magadban, akkor javaslom csináld végig legalább egyszer ezt a varázslatot. És persze ismételd meg mindannyiszor, amikor csak úgy érzed, kevés vagy, túl nehéz számodra, vagy fogyóban az önmagadba vetett hited.

Nem lesz nehéz dolgod!

A vezetett varázslatok lehetővé teszik számodra, hogy mesteri szinten végezd el a rituálét, ezzel biztosítva annak eredményességét. Végig vezetnek a rituálé teljes folyamatán, segítve téged abban, hogy gondolataidat és érzéseidet a megfelelő irányba koncentráld a szertartás teljes ideje alatt. Így, a leírásban felsorolt előkészületek végrehajtása után csak annyit kell tenned, hogy teljes figyelmeddel követed a hangfelvétel utasításait, s biztos lehetsz a sikerben.

Ha kipróbálnád, mi a különbség a leírt varázslat és a Vezetett varázslat végrehajtása között, akkor használd ki azt az ingyenes lehetőséget, amit itt találsz: https://bosziplaza.hu/erokor-letrehozasa/ Először csináld végig a leírás alapján, majd próbáld ki mennyire más az élmény, ha vezetett varázslattal csinálod: https://bosziplaza.hu/vezetett-varazslat/

Érdekelhetnek még…

Cím

Go to Top