SZOLGÁLTATÁSOK

A BosziPláza legfőbb célkitűzése – már több, mint 13 éve -, hogy segítsen az idelátogatóknak eligazodni, világosabban látni, és magukévá tenni a boszorkányság rejtelmeit.

 • ELIGAZODNI – hiszen a mai világban rengeteg megfogalmazásban virágzik a boszorkányság, s nem könnyű közöttük megtalálni a valós tudást.
 • VILÁGOSABBAN LÁTNI – azaz megérteni, hogy miről is szól a mágia, mi az, amit ebből fel tudsz majd használni ahhoz, hogy életedet jobbá, kellemesebbé tedd.
 • MAGUNKÉVÁ TENNI – vagyis megtalálni azt az utat, amelyen fejlődhetsz, valamint tanulni, tanulni és tanulni.

A BosziPláza mindezek érdekében igyekszik a lehető legtisztább tudást közvetíteni, még akkor is, ha ez olykor kevésbé népszerű is, mint ha sok-sok szenzációs, ám valójában használhatatlan és félrevezető butaságot közvetítene.

Mágikus eszközök

Kívülálló szemmel is legegyedibb része a BosziPlázának az Üzlet, ami még mindig az egyetlen boszorkány és mágus ellátó bolt, ahol a varázslatokhoz szükséges eszközöket találod meg, s a választáshoz kapsz Susi Diamondtól profi segítséget is, ha kéred. (Ezért működik az üzlet bejelentkezéses rendszerrel!)

Mágikus horoszkóp

Egyedi szolgáltatásunk a különleges, [dcs_span color=”yellow”]mágikus horoszkóp[/dcs_span] írásban, mely segít önbizalmad megerősödésében, életutad megtalálásában. (Bővebben itt olvashatsz róla: kattints! ) Vagy rendelhetsz párkapcsolati horoszkópot, melyben a két fél saját és egymáshoz való viszonylatait olvashatod.

Párhoroszkóp

Komoly kapcsolatban élő, vagy ilyet tervező pároknak ajánlom a párhoroszkópot, melynek segítségével jobban megismerhetik magukat, egymást és a viszonyulásaikat.

Regressziós hipnózis

Fontos kérdéseidre kaphatsz választ egy előző életbe tett utazás segítségével. A Boszi-tanyán kényelmesen és biztonságos vezetés mellett látogathatsz el előző életeid valamelyikébe.

Jóslás

Természetesen van jóslás, személyesen vagy akár Skype-on keresztül a távolban is! Ez már egy olyan szolgáltatás, ami eléggé általános, ám valójában mégsem az. Hogy miért, arról itt olvashatsz: https://bosziplaza.hu/szolgaltatasaink/joslas/

Varázslatok

A BosziPláza személyre szabott varázslatai bár címszavaiban megegyeznek a számtalan egyéb helyen hirdetettektől, mégis mások, egyediek, valóban egyénre illesztettek, s ezáltal hatásosak. Van…

 • Szerelmi varázslat,
 • Szerelmi kötés,
 • Szeretet varázs,
 • Barátság mágia,
 • Gyógyító mágia,
 • Anyagi mágiák,
 • Üzleti mágia
 • és bármi, amit csak meg tudsz fogalmazni kívánságként!

A varázslás menetéről bővebben is olvashatsz is itt: https://bosziplaza.hu/szolgaltatasaink/varazslatok/.

Tanulási lehetőségek

Úgy gondolom, a BosziPláza rendszeres olvasása már önmagában sok tudást adhat Neked. A lexikális tudáson túl a Kérdezd Susi-t! rovat kérdései és válaszai pedig elgondolkodtatnak és olyan mondanivalóval bírnak, melyek bármely tanulni vágyónak nagy nagy hasznára lehetnek.

Ha valaha is varázsolni akarsz, akkor INGYEN áll rendelkezésedre az a 9 részes varázslatkészítő tanfolyam, ami hozzásegít ahhoz, hogy már-már profi módon össze tudd állítani a teendőket, hogy egy varázslat segítségével megvalósítsd (bevonzd) magadnak azt, amire a leginkább vágysz. Akár itt, az oldalsávban fel tudsz iratkozni rá!

A tanulni vágyónak legegyszerűbb formában az online Boszi suli áll a rendelkezésére, amelyről itt olvashatsz bővebben: https://bosziplaza.hu/szolgaltatasaink/39-2/

A személyes tanfolyami lehetőségekről – ha feliratkoztál a hírlevelemre, akkor – küldök értesítést arról, ha valami új indul.

Amennyiben úgy érzed, itt megtalálod azt, amire szükséged van,
ha bízol benne, hogy itt segítséget találsz a problémáidra,
vagy ha csak az utad nem találod…
Hívj a 06-30-207-1170 számon!

Szeretettel várlak:

8 hozzászólás

 1. Lehetbhülyeségnek hangzik de létezik olyan hogy valaki például egy cicát vagy egy papír zsebkendőt varázsol

 2. Tisztelt Susi!

  Sehol nem találom a regisztrációt az oldalra, vagy a feliratkozást a hírlevélre… Merre van?
  Előre is köszönöm válaszod és bocsáss meg a figyelmetlenségemért!

 3. Szeretném ha tőbb varázsige lene, amit le tudunk tőlteni.

  • Kittike drága! Mit kezdenél azokkal a varázsigékkel? Hallottál eleget a HP filmekben, – mert gondolom azokat láttad – és most melyik működik neked?

   ÉBRESZTŐ!!!

   Ez itt nem egy elképzelt varázsvilág, hanem a valóság! Varázsolni meg lehet tanulni, ehhez lehet varázsigéket használni, de ezeket nem lehet “kölcsönadni” senkinek sem. Még olyannak sem, aki egyébként tud ilyesmit használni.

   Olvasd el ezeket a bővebb válaszért: http://boszi21.blogolj.net/tag/varazsige/

   Minden jót: Susi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com