Árnyak könyve oldalak – 12. csomag

Árnyak könyve oldalak – 12. csomag

1 120 Ft

A 12. csomag tartalma:

Kívánság igézet – varázslat
Felszentelő olaj – recept
Bodza – 3 oldal tudásanyag
Hétágú csillag – ismeretanyag
Vámpír – mitológia

A 12. csomagban megtanulod elkészíteni a Felszentelő olajat, s kapsz egy Kívánság igézetet,hogy könnyebb legyen vágyaid valóra váltása. 3 oldalas leírást kapsz az egyik mágikus fáról, a Bodzáról, megismerkedhetsz a Hétágú csillag jelentéstartalmával és olvashatsz a Vámpírokról.

Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS!

Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.

Leírás

Az Árnyak könyve a boszorkány tudásának őrzője, s mindenki maga készíti a saját tapasztalatai alapján. Mindemellett azonban nagyon hasznos, ha a boszorkány egy könyvben gyűjti össze mindazokat a tudnivalókat is, amelyeket tevékenysége során felhasznál. Így nem kell különböző könyvekben keresgélnie, ha ki akarja választani, hogy milyen növényeket, füstölőt vagy épp istenséget használjon következő mágiájához.

Ám mindezt a tudáshalmazt összegyűjteni, és szépen megszerkesztve elkészíteni nem kis feladat! Ezért most megosztok veled néhányat a saját Árnyak könyve oldalaim közül, amelyeket az elmúlt évek folyamán készítettem. Olyan csomagokat állítottam össze belőle, melyek mindegyikében egy-egy olyan tudásanyag is szerepel, mely a fejlődésedet is segíti. Ezért akkor jársz legjobban, ha a csomagokat egymás utáni sorrendben vásárolod meg, hiszen egyre magasabb szintű tudást rejtettem el bennük, de ha úgy tetszik, válogathatsz kedved szerint is.

Cím

Go to Top