Árnyak könyve oldalak – 3. csomag

Árnyak könyve oldalak – 3. csomag

1 120 Ft

A 3. csomag tartalma:

Füstölőszerek – tudásbázis
Szellemidézés – rituálé
Capipa – szellem-leírás
Világfa – talizmán
Üzenet – önfejlődéshez

Hasznos tudnivalókat kapsz a füstölőszerekről, hogy mikor, mihez, milyet használj. A Szellem megidéző rituálét azért kapod, hogyha a mágia ezen oldala érdekel, akkor egy jó szellem, legszeretettebb elhunyt hozzátartozód megidézésével próbálkozhass. Ha már gyakorlottabb vagy ezen a téren, akkor próbálkozhatsz egy anyagi jólétet segítő szellemi lénnyel, Capipával is, de mielőtt ezt tennéd, használd a Világfa talizmánt, hogy erőt és védelmet kapj tőle. Valamint a 3. csomag tartalmaz egy csak néhány soros, de nagyon fontos üzenetet, amit amíg nem teszed magadévá, érdemes kitenned egy olyan helyre, ahol rendszeresen a szemed elé kerül.

Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS!

Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.

Leírás

Az Árnyak könyve a boszorkány tudásának őrzője, s mindenki maga készíti a saját tapasztalatai alapján. Mindemellett azonban nagyon hasznos, ha a boszorkány egy könyvben gyűjti össze mindazokat a tudnivalókat is, amelyeket tevékenysége során felhasznál. Így nem kell különböző könyvekben keresgélnie, ha ki akarja választani, hogy milyen növényeket, füstölőt vagy épp istenséget használjon következő mágiájához.

Ám mindezt a tudáshalmazt összegyűjteni, és szépen megszerkesztve elkészíteni nem kis feladat! Ezért most megosztok veled néhányat a saját Árnyak könyve oldalaim közül, amelyeket az elmúlt évek folyamán készítettem. Olyan csomagokat állítottam össze belőle, melyek mindegyikében egy-egy olyan tudásanyag is szerepel, mely a fejlődésedet is segíti. Ezért akkor jársz legjobban, ha a csomagokat egymás utáni sorrendben vásárolod meg, hiszen egyre magasabb szintű tudást rejtettem el bennük, de ha úgy tetszik, válogathatsz kedved szerint is.

Cím

Go to Top