Áldás varázslatok:
Ide kattintva olyan ingyenes varázslatokat találsz melyek áldást adnak neked, egy kapcsolatodnak, szeretteidnek, vagy akár az egész világnak. Jellemző ezekre a varázslatokra, hogy rengeteg szeretetet árasztanak.

Álom varázslatok
Ide kattintva olyan ingyenes varázslatokat találsz, amelyek az álmokkal vannak kapcsolatban. Ezek a varázslatok lehetővé teszik például, hogy megszabadulj a rémálmoktól, jövendölő álmot láss vagy beteljesüljön egy álmod.

Bájitalok
Ide kattintva számtalan ingyenes bájital „receptre” lelsz. Vannak köztük olyanok, melyeket meg kell inni, de olyanok is, amiket bőrre kell kenni, vagy elhinteni valahol. A legkeresettebb szerelmi bájitalok mellett sok egyéb lehetőségre is rálelsz, ha körülnézel.

Barátság és megbocsátás varázslatok
Ezek az ingyenes barátság varázslatok hasznosak lehetnek egy kezdődő barátság megerősítésére, megáldására, vagy hogy növeljék vagy tartósítsák a már meglévő barátságot. De akad is olyan is, ami helyrehozhatja a megromlott barátságokat

Bírósági ügyekre vonatkozó varázslatok A bírósági ügyekkel kapcsolatos ingyenes varázslatok épp úgy segíthetnek Neked a kedvező ítélet elnyerésében, mint abban, hogy ne is kelljen a bíróságra menni egy perrel fenyegető ügyben. E kettő között még számtalan variáció lehetséges…

Boszorkányflaska készítés A boszorkányok egyik kedvenc varázseszközét készítheted el az itt található ingyenes varázslatokkal. Találsz védelem, kívánság, szerencse és egyéb eredményeket kínáló “recepteket” is.

Csók varázslatok Még ebben a témában is végrehajthatsz hatásos rituálét, ha nem látsz egyszerűbb megoldást. Az ingyenes csók varázslat a rendelkezésedre áll.

Erőkeltő varázslatok Ezek az ingyenes erőt és energiát keltő varázslatok nagyon erősek. Különösen hasznosak akkor, ha valaminek az elvégzéséhez több erőre van szükségünk, vagy épp távol akarunk tartani negatív energiákat, vagy támadásokat.

Érzések varázslatai Ezek között az ingyenes varázslatok között találsz olyat, amely segít feldolgozni vagy elengedni nem kívánt érzéseket, megszabadulni a nyugtalanságtól vagy az érzelmi szenvedéstől. Ezen varázslatok segítségével befolyásolhatod a saját vagy akár mások érzelmeit is, felszabadíthatod vagy hangsúlyozhatod bizonyos érzelmek jelenlétét.

Fürdő varázslatok Ezek az ingyenes varázslatok elsősorban a fürdővíz megfelelő kihasználhatóságát tárják fel előtted. Elsősorban relaxáló vagy lelki gyógyító hatásúak, de egy kis varázslattal hozhatnak békét, és testi gyógyulást is.

Gyertyavarázslatok A gyertya varázslatok szinte valamennyi kívánságra segítséget nyújthatnak. A rituálékat a gyertyák színe és minősége határozzák meg. Használhatunk egyszerű fehér gyertyát is, de ha komolyabb eredményt akarunk könnyebben elérhetővé tenni, akkor érdemes a speciális, a kiválasztott rituáléhoz illő varázsgyertyát használni.

Gyógyító varázslatok Az ingyenes gyógyító varázslatok között találsz olyat, ami elősegíti az általános jó közérzetet, vagy épp enyhíti a fájdalmat, meggyógyítja a betegségedet. Nagyon hasznosak az egészség megtartásában is.

Gyógynövény mágia A gyógynövények nemcsak gyógyítani képesek, de erős mágikus tulajdonságokat is hordoznak magukban. Ezért sokféle varázslatnál alkalmazzuk őket.

Harmónia varázslatok Az ingyenes harmónia varázslatok segítenek abban, hogy békét teremts önmagadban, vagy a környezetedben, az otthonodban. Elűzheted általuk a diszharmonikus energiákat, és kiegyensúlyozottságot teremthetsz.

Halloween varázslatok Itt olyan varázslatokra lelhetsz, melyeket kifejezetten ezen az ünnepi éjszakán javasolt elvégezni.

Hold varázslatok A Hold fázisai mindig is jelentőséggel bírtak az emberiség életében. A mágia ezért különleges fontosságot tulajdonít a Hold állásának. Ezek az ingyenes Hold varázslatok elsősorban a Hold erejére támaszkodnak.

Kereső varázslatok Ezek az ingyenes varázslatok segítenek abban, hogy megtalálj valamit, ami elveszett. De abban is segítséget találsz, hogy visszaszerezz egy elveszett szerelmest, vagy szeretőt.

Kívánság varázslatok Az ingyenes kívánság teljesítő varázslatok extra erőt adnak a kívánságok megvalósulásának. Segítségükkel megtapasztalhatod, hogy bármit elérhetsz, amit csak akarsz.

Kő varázslatok Az ingyenes kő varázslatok olyan rituálékat tartalmaznak, amelyeket kövek használatával hajtunk végre. A kövek már önmagukban is mágikus erővel bírnak, ezért remek segítőink varázslatainkban.

Kötő varázslatok Ezek olyan ingyenes varázslatok, amelyek dolgok, gondolatok és energiák vagy akár emberek megkötésére szolgálnak. Ilyen mágiával lehet megállítani például a hazugságot, vagy károkozást, de itt találhatóak a szerelmet kötő varázslatok is.

Láthatatlanság és lebegés varázslatok A láthatatlanság varázslatokban misztikus füst vagy takaró használata által el tudjuk kerülni a nem kívánt figyelmet. a levitáció varázslatok pontosan arra valók, mint amit a nevük sugall. Próbáld ki.

Mágikus tárgyak létrehozása A tárgyak elvarázsolásával nagy segítséget szerezhetünk magunknak illetve annak, akinek ajándékba adunk egy elvarázsolt tárgyat. Mágikus erővel tölthetünk fel apróbb vagy akár nagyobb tárgyakat is, hogy a kívánságunk szerinti segítséget vagy védelmet adják tulajdonosuknak. Így készülnek a talizmánok és amulettek is.

Munkahelyi varázslatok Ezek az ingyenes varázslatok számtalan munkahelyi kérdésben segíthetnek. Épp úgy végezhetsz rituálét egy jobb állásért, mint egy saját üzletért. Erőt adhatnak egy állásinterjún, vagy a főnöktől való kérés elintézéséhez, és sikerre vihetnek téged minden ehhez fűződő kérdésben

Olajok és kenőcsök készítése a különböző olajok és krémek elkészítése komoly mágikus feladat. Itt ingyenesen megkapod hozzá a “recepteket”, a boszorkányos elkészítési módok leírását.

Otthont védő varázslatok Az otthonnal kapcsolatos varázslatokat találhatod meg. Vannak közöttük az otthont védelmező, megáldó, vagy ha még nincs, akkor a megszerzését elősegítő varázslatok.

Pénz varázslatok Ezek az ingyenes pénz varázslatok segítenek elérni anyagi céljaidat, nem várt jövedelemhez juttathatnak, vagy megszabadíthatnak a gazdasági nehézségektől.

Pszichikai varázslatok Ezek az ingyenes pszichikai varázslatok alkalmasak arra, hogy megvédd magad a lelki támadásoktól, hogy általuk kivédd az energiavámpírok “munkásságát, vagy védő aurát húzz az emberek köré. De ezek segítségével olyan védelmi burkot is alkothatsz, mely megvéd a mágikus támadások ellen.

Ragyogó szépség varázslatok Ezeket az ingyenes szépség varázslatokat igen sok féle képpen lehet használni. Valódi szépítést hajthatunk végre, vagy olyat, ami másokat győz meg a szépségünkről. Van viszont olyan lehetőség is köztük, amivel mindezt ellenkezőleg tegyük meg.

Rossz szokások megszüntetése Ezek az ingyenes rossz szokásokat megtörő varázslatok igen jó szolgálatot tesznek, hiszen mindenkinek vannak olyan szokásai, amiktől szívesen megszabadulna. Itt megtalálhatod a tiedre is a megoldást.

Száműző varázslatok A száműző varázslatok arra valók, hogy megszabadítsd önmagadat, vagy másokat különböző nem kívánt szokásoktól, betegségektől vagy akár ellenségektől. Ezeket az ingyenes száműző varázslatokat lehet használni arra is, hogy megszabadulj a negativitástól, szellemektől vagy például a szegénységtől

Szerelem bontó varázslatok Sokszor előfordul, hogy valaki nagy nehézségekkel küzd, hogy végre kiszabaduljon egy szerelmi kapcsolatból. Ezek a varázslatok segítenek abban, hogy könnyebben elszakadjanak a láthatatlan kötelékek.

Szerelmi varázslatok Ide kattintva ingyenes szerelmi varázslatokra lelsz. Vannak közöttük olyanok, amik konkrét személy szerelmének megszerzését, s vannak olyanok, amelyek általános szerelem felébresztését szolgálják. csak győzd végignézni őket a választáshoz!

Szerencse varázslatok A szerencse varázslatok arra szolgálnak, hogy a rituálé segítségével megfelelő körülményeket teremtsünk célunk könnyebb megvalósulásához.

Termékenység varázslatok Ezek az ingyenes termékenység varázslatok segítenek a gyermekáldás bevonzásában, valamint olyasmiben is, hogy a kívánt nemű gyermek foganjon meg. De található itt más olyan varázslat is, ami a termékenységgel kapcsolatos

Tisztító varázslatok Ha jobb eredményeket várunk az élettől, akkor gyakran kell tisztító varázslatokat végrehajtanunk. A tisztítás mindig szükséges, hiszen ez ad lehetőséget a változás meggyorsítására. Tisztítani kell magunkat vagy más embereket például egy gyógyítás megkezdése előtt. El kell távolítani minden negatív energiát egy új otthonból, de a már általunk régóta lakottat is tisztogatni kell, ha pl. valami rossz történt.

Védelem varázslatok A biztonság életünk egyik legalapvetőbb igénye. Sajnos sokszor félelem övezi mindennapjainkat, s ilyenkor nagy szükségünk van rá, hogy védve érezzük magunkat. A Védelem varázslatok segítenek ennek megteremtésében, legyen szó önmagunkról, otthonunkról, autónkról, vagy bármely tulajdonunkról.

Visszafordító varázslatok A visszafordító varázslatok olyan rituálék, amelyek arra hivatottak, hogy valamely rossz szándékot, kellemetlen behatást, akár átkot vagy rontást megállítsunk, vagy épp visszaküldjünk annak, aki ránk idézte.

Voodoo mágia A voodoo (vagy vudu) mágia eléggé rossz hírnévnek örvend a filmekben látott “babaszurkodós” elhíresültsége miatt. De korántsem nevezhető csupán fekete varázslatnak mindaz, amit itt találhatsz.