Ideális társ varázslat

E varázslat erőssége az, hogy arra kényszerít, hogy a lehető legpontosabban meghatározd, milyen típusú embert szeretnél vonzani.

Két fontos dolgot kell megjegyezned. Először is, engedd magad belemerülni abba, amire valóban vágysz, és ne csak abba, amit lehetségesnek gondolsz. Időnként a saját gondolatainkat szerkesztjük és vágjuk, amikor létrehozzuk a tulajdonságlistánkat, s azt gondoljuk, hogy túlságosan akadékoskodóak vagyunk, vagy hogy ez valójában sohasem fog megtörténni. Másodszor, nagyon figyelj oda a varázslat utáni részvételre. Minden érzékszerveddel figyelned kell, és készen kell állnod, hogy cselekedni kezdj a parancsra! Összességében, ha kérésed megfogalmazása világos, akkor megkapod majd – amennyiben úgy döntesz, hogy teljes mértékben részt veszel a szertartásban.

Elökészületek

Azt javaslom, hogy már most kezdj el képzelődni a neked megfelelő társról. Ehhez jó módszer lehet, ha végiggondolod, hogy eddigi kapcsolataid szereplőinek mely tulajdonságait szeretted, s ha már nem vagy kezdő, ebből egész jól össze tudsz „gyúrni” egy számodra tökéleteset.

Tehát szándékod legyen világos, akár gondolatban, akár írott formában!

Döntsd el a varázslat idejét és helyszínét. Gondoskodj róla, hogy kényelmes helyed legyen. Biztosítsd, hogy ne zavarjanak meg közben.

Takaríts ki: szellőztess, rakj rendet, keletről nyugatra mozgatva söpörd át a helyet, hogy megtisztuljon.

Ha úgy érzed, hívd meg Aphrodité illetve Vénusz Istennőt, vagy ha angyalokkal szeretsz dolgozni, akkor Chamuel arkangyalt. Üdvözöld őt és köszönd meg neki, hogy veled van és segít neked.

Kellékek

  • Rózsaszínű vagy fehér gyertya
  • tűzgyújtó eszköz
  • szantál, tömjén vagy rózsa füstölő
  • tűzálló edény
  • ideális tárgyad szimbóluma (ez bármi lehet, akár egy rózsakvarc kő, vagy egy medál is)
  • papír és toll

Koncentráció

Ha szeretnéd, vess fel egy kört. Gyújtsd meg a gyertyát azzal a szándékkal, hogy az ideális társadat kívánod magadhoz vonzani, sötétítsd be a helységet és lazulj el.

Végy néhány mély lélegzetet. Képzeld el, hogy a beszívott levegő kedvenc színedben pompázik. Megnyugtató és felfrissítő érzés, amint a levegő áthalad az orrodon és a szádon, és lefelé halad a testedben. Nagyszerű érzés ez!

Nincs ennél szebb és megszenteltebb hely, mint ahol éppen most vagy, a te saját testedben. Nincs semmi, ami fontosabb lenne, mint amire koncentrálsz, és amit tenni kívánsz ebben a szent órában, mivel ez a „most” valami jelentőségteljes dolog kezdete. Most vonzod magadhoz ideális társadat. Ez az ember nem a te másik feled, és nem fog teljesség tenni téged, ő egy külön egyéniség, egy teljes egész, a saját jogán mégis oda fog jönni hozzád, és felismeri majd, hogy te ugyanolyan különleges, egész és számára fontos ember vagy.

Az általad meghívott Istennő vagy Arkangyal segíteni fog, hogy veled együtt létrehozza ezt a kapcsolatot. Most üdvözöld őt a magad módján!

Az Istennő/Arkangyal most megkérdezi, mi van ebben a társban, amire annyira vágysz? Arra kér, hogy egyértelműen írd le neki ezt az embert, és beszélj róla a szíved mélyéről.

Fogd a tollat és a papírt, és kezd el leírni az ideális társadat jellemző tulajdonságlistát. Foglalj bele annyi részletet, amennyire csak gondolni tudsz, és térj ki a következő területekre: a személyiségére, a kapcsolatotok típusára, a kapcsolatotok szorosságára, a gyerekekre, a földrajzi helyzetre, az érdeklődési körére, a spiritualitására, a fizikai tulajdonságaira és az értékeire.

Megfogalmazásod legyen nagyon konkrét és világos! Az általánosságok gondot is okozhatnak, hiszen, ha mondjuk, azt írod le, hogy „ragaszkodjon hozzám!”, ezzel akár azt is bevonzhatod, hogy az illető a nap 24 órájában a nyakadon fog lógni, s ezt nem biztos, hogy jónéven vennéd tőle. Tehát, csak pontosan! Jobb, ha azt mondod: „rajongjon úgy értem, mint Z” vagy „tudjunk együtt olyan jókat játszani, mint V-vel”, mint ha nem határozod meg pontosan, hogy mire is gondolsz egy-egy minőség esetén.

Ez a felsorolás olyan hosszú lehet, amilyenre csak szeretnéd. Ne siesd el.

Nyugodtan állj meg és hunyd le a szemed, hogy ismét összekapcsolódj az Univerzum energiájával, s amikor megjön az ihlet, folytasd a listád írását egészen addig, amíg úgy nem érzed, hogy már minden fontos dolog ott van a papírodon.

Erőgyűjtés

Amikor elkészültél a listáddal, hangosan olvasd fel az Istennőnek / Arkangyalnak. Minden szónak legyen meg a maga hangsúlya, jelentősége, és mostmár egészen biztosnak kell lenned abban, hogy a felsorolás leírja a vonzani kívánt embert. Amikor felolvastad, és netán mégis akad még valami, amit hozzá szeretnél tenni, akkor most még megteheted.
Nézz a gyertya lángjába, hunyd le a szemed, és fordulj befelé. Gondolj a most leírt emberre! Képzeld el bármilyen módon/helyzetben, ahogyan csak szeretnéd! Halld a hangját! Érezd az érintését, Szívd be az illatát! Képzeld el magad, amint valamit csinálsz ezzel az ideális társsal, a felébredéstől az étkezéseken át egészen a szexig. Tedd ezt annyira részletesen, amennyire csak teheted.

Most gyújtsd meg a füstölőt. Mélyen lélegezd be a füstöt (azért ne túl közelről!). Amint beszívod a levegőt, még több vonzerőt lélegzel be. Gondolj arra, hogy az Istennő / Arkangyal még mindig veled van, és jóváhagyja választásodat.

Szándékod elbocsátása

Tartsd a kezedben azt a szimbólumot, amit ideális társad ábrázolására választottál, és megint olvasd fel a tulajdonságait, a lista előtt a következőket mondva bevezetésként:

Szent Teremtő (Istennő, Chamuel arkangyal), halld meg hívásom,

Erre az emberre vágyom.

Kérlek, vedd át tőlem e listát,

és hozd el hozzám, kire szívem vár.

Még egyszer, utoljára hangosan , beleéléssel olvasd el a listád. Majd azonnal helyezd a gyertya lángja fölé, hogy lángra lobbanjon, és mielőtt megégetnéd a kezed, dobd a tűzálló edénybe.

A lángok és a füst növekedésekor tudd, hogy ideális társad feléd közeledik, az Istennő / Arkangyal útmutatásait követve. Szimbólumodat helyezd a füst fölé. Ez most kérésed emlékeztetője vagy talizmánja. Tartsd magadnál, vagy tedd olyan helyre, ahol minden nap látod, de más nem nyúl hozzá.

A papírod hamuját szórd a szélbe. Közben…

Ajánld fel háládat!

Tudd, hogy az Istennő / Arkangyal meghallotta célodat. Adj hálát neki. Azzal a tudattal légy hálás, hogy minden úgy van, ahogyan kérted.

A szertartás befejezése

Zárd le (ha nyitottál) a kört. Vidd magaddal az energetizált szimbólumot vagy talizmánt. Földeld önmagad azzal, hogy eszel vagy iszol valamit, végzel valami testmozgást, például táncolsz. Ünnepeld meg a sikeres varázslatot!

Részvétel

Közvetlenül a kör lezárása után kérdezd meg az istennőtől / Arkangyaltól, hogy mit kell esetleg tenned annak érdekében, hogy ideális társad rád találhasson.

Ne próbáld megszerkeszteni ezt a folyamatot! Írj le egy papírra bármit, ami eszedbe jut, nem számít, hogy látszólag milyen jelentéktelen dolog. Ne bíráld felül a kérdésed feltevésekor érkező gondolatokat, mert ezek a lehető legjobb válaszok.

Ha semmi sem jut eszedbe azonnal, akkor aludj rá egyet, és kérd, hogy a részvétel lépései reggelre legyenek világosak számodra.

Kövess minden kapott elképzelést vagy üzenetet!