Boszorkány tanoda

avagy így lehetsz Te is boszorkány

2017.03.05.-től 04.02.-ig, 5 vasárnap 10 és 19 óra között.

Amit itt tanulhatsz:

Március 5.:
Alapvető tulajdonságok Leckék az önbizalomról, a céltudatosságról, a teremtés menetéről, a meditáció hatásairól, az intuícióról, a kreativitásról, az életszeretet és a boldogság fontosságáról.

Március 12.:
Eszközök – Megismerkedsz a mágia fizikai és mentális eszközeivel, a gyertya és varázspálca használatától, az elementálok és az energia mozgatásáig.

Március 19.:
JóslásTisztán látás, hallás és érzékelés. Az intuíció szerepe és a jóseszközök, mint például a kártyák, az inga, a jósgömb. De itt ejtünk szót az álmok és az álomfejtés világáról is.

Március 26.:
VarázslatkészítésEzen a napon mindent megtudhatsz arról, hogyan érheted el mindig amit akarsz, hogyan tudsz igazán hatásos szertartást összeállítani magadnak.

Április 2.:
VarázsszerekTémánk az átkok és rontások ellenszerei, a bájitalok főzési technikája, a csomók és kötések, a szellemidézés, és a Voodoo babák valós szerepe.


Tetszik a program?

Átérzed, hogy általa igazi boszorkány lehetnél?

Ismerni akarod a mágikus praktikákat?

Akkor jelentkezz itt és most!

SZERETNÉK OTT LENNI!

Opsz… Nem jelentkezel, mert nem tudod, hogy
mennyibe kerülne neked ez a program?

Igazad van!

Tehát az ár alkalmanként, mindössze

9.900.-Ft,

Ez összesen 49.500.-Ft

De ha egyben kifizeted az 5 alkalmat,

akkor 1 napot ingyen kapsz, így a teljes ár Neked

39.600.-Ft,

Gyorsan gondold meg hát, mert a férőhelyek is korlátozottak!


Töltsd ki az alábbi űrlapot, és kattints a Jelenkezem gombra, hogy mielőbb a feliratkozók között légy!

Ugyan már évek óta sokan kérik tőlem, de ilyen komplex mágiatudást átadó tanfolyamot még nem tartottam csak egyéni képzésben. Ezért “csak” az ő véleményüket tudom megosztani Veled, ha netán még lennének kételyeid afelől, hogy elég hasznos lehet-e számodra ez a tanfolyam:

lajos“Köszönöm Susi! Azt hittem évekig fogok hozzád járni, mert sosem leszek készen, sosem fogom azt érezni, hogy egyedül is magabiztosan fogok tudni mágiát gyakorolni. De te kihoztad belőlem az önbizalmat és a kreativitást, ami megerősített annyira, hogy már nem kellesz “mankónak”, de barátnak azért igen! :-)”

Lajos – “Aki mindig többet akart tudni”

zizi“Jó hogy téged választottalak a továbbfejlődéshez, mert általad olyan dolgokat ismertem meg, amit nem írnak le a könyvek. Szerettem a beszélgetéseinket és a közös varázslatainkat. Köszi”

Zizi – “Aki már nem kezdő”

karesz“Drága Susi! Még ma is nevetek, amikor arra gondolok, hogy milyen hitetlen voltam, amikor először találkoztunk. De te olyan dolgokat mutattál meg nekem, ami átbillentett a spirituális világ mezsgyéjére, s onnan már nem volt megállás. Hálával tartozom neked, hogy nem hagytad, hogy örök kétkedő maradjak.”

Karesz – “A volt szkeptikus”

klara“Nagyon sokat tanultam tőled. Mielőtt találkoztunk azt hittem elég, ha a leírás szerint, pontosan végrehajtok egy varázslatot, és akkor működni fog. Te megmutattad, hogy mi az, ami az odafigyelésnél is fontosabb. Köszönöm.”

Klára – “Az érző lélek”

dina“Azt gondoltam: burokban születtem, s mindig bejöttek az álmaim, tehát boszorkány vagyok. Aztán te rákérdeztél, hogy vasorrú bábának, vagy bűbájosnak hiszem-e magam. Ez volt az első alkalom, hogy elgondolkodtam magamon. Nem is tudom hova jutottam volna, ha te nem segítesz, hogy kissé egóközpontú látásmódomat átalakítsam? Ma már Amerikában élek, és az életem az elképzeléseim szerint alakítom. Jó hogy megtanítottad nekem, hogyan csináljam.”

Dina – “A született boszorkány”


ÉN IS BOSZI AKAROK LENNI

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com