Boszorkány tanoda2018-07-03T16:48:59+00:00

.

Jelentkezem a Boszorkány tanodába
.

5 napos tanfolyam

2018.október 14.-től – november 11.-ig

Vasárnaponként 10-19 óráig

Résztvevők száma:

maximum 25 fő

Tanfolyami oktató:

Susi Diamond

Mágiateoretikus és életszerész

Ezt tanulhatod meg itt:

Október 14.:
Alapvető tulajdonságok – Megismerkedsz a boszorkányok és mágusok legfontosabb tulajdonságaival, az önbizalommal és a céltudatossággal. Beszélünk a teremtés menetéről, a meditáció hatásairól, az intuícióról, a kreativitásról, az életszeretet és a boldogság fontosságáról.

Október 21.:
Eszközök – Megismerkedsz a mágia fizikai és mentális eszközeivel, a gyertya és varázspálca használatától, az elementálok és az energia mozgatásáig.

Október 28.:
Jóslás – Tisztán látás, hallás és érzékelés. Az intuíció szerepe és a jóseszközök, mint például a kártyák, az inga, a jósgömb. De itt ejtünk szót az álmok és az álomfejtés világáról is.

November 4.:
Varázsszerek – Témánk az átkok és rontások ellenszerei, a bájitalok főzési technikája, a csomók és kötések, a szellemidézés, és a Voodoo babák valós szerepe.

November 11.:
Varázslatkészítés – Ezen a napon mindent megtudhatsz arról, hogyan érheted el amit célul tűzöl ki, hogyan tudsz igazán hatásos szertartást összeállítani magadnak.

Az utolsó nap, utolsó 3 órájában vizsgát teszel, és
végzettségedről oklevelet kapsz.

Ha érzed a bizsergést, ha éledezik benned a vágy, hogy az idén ősszel elsajátíthatod azt a mágikus tudást, ami lehetőséget ad számodra, hogy olyanná teremtsd az életed, amilyennek mindig is szeretted volna, akkor ne habozz!

Jegyezd fel a naptáradba, hogy október 14.-től november 11.-ig foglaltak a vasárnapjaid, majd biztosítsd a helyedet:

Máris jelentkezem a boszorkány tanodába

Opsz… Még a tanfolyam áráról nem beszéltünk…

Alkalmanként fizetve:

Az alap ár 2000.-Ft/óra, azaz az 5 x 9 órára összesen

Összesen:  90 000.-Ft.

Ezt 6 befizetéssel teljesítheted:

  • 15 000.-Ft helyfoglalót kell fizetned, a jelentkezéskor, majd
  • a tanfolyami napokon szintén 15 000.-Ft lesz a díj alkalmanként.

Egyösszegben fizetve:

20% engedmény

Az óradíj – 2000.-Ft helyett csak – 1600.-Ft lesz.

Jelentkezéskor 15000.-Ft helyfoglalót kell fizetned, és
legkésőbb október 10-ig további 57000.-Ft-ot.

Így a teljes költséged 90000.-Ft helyett, mindössze

72000.-Ft

Ha netán mégsem tudsz részt venni a tanfolyamon, a “helyfoglaló” összegét 2018.október 3.-ig kérheted vissza.

Nem bízol még eléggé a megérzésedben, hogy ez kell Neked?

Talán ők segíthetnek:

Mi volt mások véleménye?

Ugyan már évek óta sokan kérik tőlem, de ilyen komplex mágiatudást átadó tanfolyamot még nem tartottam csak egyéni képzésben. Ezért “csak” az ő véleményüket tudom megosztani Veled, ha netán még lennének kételyeid afelől, hogy elég hasznos lehet-e számodra ez a tanfolyam. 

Köszönöm Susi! Azt hittem évekig fogok hozzád járni, mert sosem leszek készen, sosem fogom azt érezni, hogy egyedül is magabiztosan fogok tudni mágiát gyakorolni. De te kihoztad belőlem az önbizalmat és a kreativitást, ami megerősített annyira, hogy már nem kellesz “mankónak”, de barátnak azért igen! 🙂

Lajos – “Aki mindig többet akart tudni”

Jó hogy téged választottalak a továbbfejlődéshez, mert általad olyan dolgokat ismertem meg, amit nem írnak le a könyvek. Szerettem a beszélgetéseinket és a közös varázslatainkat. Köszi

Zizi – “Aki már nem kezdő”

Drága Susi! Még ma is nevetek, amikor arra gondolok, hogy milyen hitetlen voltam, amikor először találkoztunk. De te olyan dolgokat mutattál meg nekem, ami átbillentett a spirituális világ mezsgyéjére, s onnan már nem volt megállás. Hálával tartozom neked, hogy nem hagytad, hogy örök kétkedő maradjak.

Karesz – “A volt szkeptikus”

Nagyon sokat tanultam tőled. Mielőtt találkoztunk azt hittem elég, ha a leírás szerint, pontosan végrehajtok egy varázslatot, és akkor működni fog. Te megmutattad, hogy mi az, ami az odafigyelésnél is fontosabb. Köszönöm.

Klára – “Az érző lélek”

Azt gondoltam: burokban születtem, s mindig bejöttek az álmaim, tehát boszorkány vagyok. Aztán te rákérdeztél, hogy vasorrú bábának, vagy bűbájosnak hiszem-e magam. Ez volt az első alkalom, hogy elgondolkodtam magamon. Nem is tudom hova jutottam volna, ha te nem segítesz, hogy kissé egóközpontú látásmódomat átalakítsam? Ma már Amerikában élek, és az életem az elképzeléseim szerint alakítom. Jó hogy megtanítottad nekem, hogyan csináljam.

Dina – “A született boszorkány”

Döntöttél? Meg akarod ismerni a mágikus praktikákat?

Akkor jelentkezz itt és most:


Töltsd ki az alábbi űrlapot, és kattints a Jelenkezem gombra, hogy mielőbb a feliratkozók között légy!

Mi történik miután kitöltötted az űrlapot és kattintottál a Jelentkezem gombon?

Kapsz egy visszaigazolást arról, hogy regisztráltunk a Boszorkány tanoda képzésére. Ez után 1-2 napon belül fogsz kapni egy újabb levelet a további tudnivalókról és a “helyfoglaló” befizetésének idejéről és mikéntjéről.

A tanfolyam helyszíne még szervezés alatt van, de biztosan Budapesten lesz, várhatóan a XIII. vagy a VI. kerületben.

Nagyon várom már hogy találkozzunk! 🙂

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com