Árnyak könyve oldalak – 6. csomag

Árnyak könyve oldalak – 6. csomag

1 120 Ft

Az 6. csomag tartalma:

Boszorkánytulajdonságok – tudásanyag
Idegen varázslat megtörése – varázslat
Allectorius – tudásbázis
Mantikor – mitológia
Aphrodité – istenek

A 6. csomagból megtudod, hogy milyen tulajdonságoknak kell birtokába kerülnöd ahhoz, hogy igazán jó boszorkány legyen belőled, és kapsz egy varázslatot arra, ha úgy érzed megtámadtak, s meg akarod törni az idegen varázslat erejét. Megismerkedhetsz az Allectorius elkészítésével és hatásaival, s lexikális tudásodat gyarapíthatod a Mantikórról és Aphroditéról szóló 2 oldalas leírással.

Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS!
 
Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.

Leírás

Az Árnyak könyve a boszorkány tudásának őrzője, s mindenki maga készíti a saját tapasztalatai alapján. Mindemellett azonban nagyon hasznos, ha a boszorkány egy könyvben gyűjti össze mindazokat a tudnivalókat is, amelyeket tevékenysége során felhasznál. Így nem kell különböző könyvekben keresgélnie, ha ki akarja választani, hogy milyen növényeket, füstölőt vagy épp istenséget használjon következő mágiájához.

Ám mindezt a tudáshalmazt összegyűjteni, és szépen megszerkesztve elkészíteni nem kis feladat! Ezért most megosztok veled néhányat a saját Árnyak könyve oldalaim közül, amelyeket az elmúlt évek folyamán készítettem. Olyan csomagokat állítottam össze belőle, melyek mindegyikében egy-egy olyan tudásanyag is szerepel, mely a fejlődésedet is segíti. Ezért akkor jársz legjobban, ha a csomagokat egymás utáni sorrendben vásárolod meg, hiszen egyre magasabb szintű tudást rejtettem el bennük, de ha úgy tetszik, válogathatsz kedved szerint is.

Cím

Go to Top