Szia Susi!

Arra lennék kíváncsi, hogy egy nap többféle varázslatot is el lehet végezni? És többféle szerelmi varázslatot is végezhetek egy cél elérésében? Gondolok itt arra, hogy kívánság varázslattal kipótolom a szerelmi varázslatot. Többféle szerelmi kötést is elvégezhetek ugyanazon a személyen vagy ezek ütik egymást? Válaszodat előre is köszönöm.

Üdvözlettel …

 

Kedves …!

Természetesen nincs kizárva, hogy egy napon többféle varázslatot is elvégezzünk, de nagyon nem mindegy, hogy ezek mi célt szolgálnak.

Általánosságban amúgy is legalább 2 varázslatot csinálunk, hiszen elvégezzük a tértisztítást minden szertartás előtt. Sőt, lehet, hogy szükséges az eszközeink tisztítása és felszentelése is. De ezen túl, ha például szerelmet szeretnél, ám úgy érzed, nincs elég önbizalmad, akkor megteheted, hogy először elvégzel egy önbizalom erősítő varázslatot, majd utána a szerelmi varázst. Ez így teljesen rendben van, sőt, kifejezetten hasznos lehet.

Az ugyanazért a célért történő szertartásokkal – még ha nem is egy napon történik – azonban van gond. Értem ezalatt például azt – amit sokan meg szoktak tenni -, hogy több szerelmi kötést is csinál(tat)nak. Úgy hiszik, hogy ezzel erősebbé teszik a mágiájukat valójában azonban minden egyes ismétléssel megsemmisítik az előzőt, és egyre inkább azt bizonyítják, hogy nem hisznek a mágiában.

Egy olyan megoldást még elképzelhetőnek tartok, hogy a szerelem vonzó vagy kötő varázslat mellett, készítesz a kiszemelted számára például egy ékszert, amit feltöltesz szerelemmel, és átadod neki, hogy viselje, ezzel megerősítve a mágiát. Ez még belefér. De az, hogy különböző szerelem varázslatokat – vagy kívánság varázslatot – csinálsz abból a célból hogy erősítsd az egyikkel a másikat, az bizony már inkább rosszat tesz, mintsem használna. Ezzel a cselekedeteddel ugyanis csak azt bizonyítod – mint ahogy azt már az imént említettem -, hogy valójában nem bízol a szertartásod erejében. Ez így olyan, mint mikor ugyanazt a kérdést teszed fel többször is a kártyának, vagy jósoknak. Csakis a hitetlenségedet bizonyítod vele magadnak, és csupa butaságot fogsz kapni válaszul.

Szóval…

  • El kell döntened mit akarsz, majd végig kell gondolnod, hogy azt hogyan érheted el.
  • Ehhez meg kell találnod a megfelelő időpontot, és akkor elvégezned a szertartást.
  • Fontos a megfelelő előkészület, a rákoncentrálás, majd amikor végeztél a bizalom abban, hogy amit véghezvittél hatásos lesz.

Ha ugyanis türelmetlenül lesed a bizonyítékokat mágiád megvalósulásáról, akkor ezzel mindent tönkretehetsz. Ha az ember elvégzett egy munkát, megcsinált valamit, akkor nem ismételgeti újra, meg újra, mert tudja, hogy meglesz az eredménye. Miután megírtad nekem a leveledet, és rányomtál az elküld gombra, bíztál benne, hogy megkapom, elolvasom, és válaszolni fogok. Nem küldtél még hármat, hogy biztos legyél az eredményben, s lám, így is itt van. Ezt kell tenned akkor is, amikor varázsolsz.

A másik helyzet, amikor nem javasolt a több varázslat ugyanazon a napon

Nem előnyös, ha az ember egyszerre akar mindent. Azaz, például nem javasolt egyszerre dolgozni azon, hogy jöjjön a szerelem az életedbe és rengeteg pénz is érkezzen hozzá. Ez két merőben különböző cél. Csak egy zűrzavar jönne össze, ha mondjuk egy teliholdas estén mindkét cél érdekében szertartást végeznél. Amondó vagyok, hogy döntsd el, mi a legfontosabb, és kezd azzal, aztán amikor az már elindult, akkor jöhet a következő célkitűzés. 

Sok sikert és minden jót kívánok Neked!

Szeretettel:

UTÓIRAT: Ajánlom figyelmedbe, hogy tanulmányozd a varazslatfaktor.hu oldalon olvasható előkészületeket is, s ha figyelsz, minden jól fog menni! :-)

Kérlek, “Ajánld” a barátaidnak ezt a blogbejegyzést, és segíts terjeszteni ezt a tudást!