Kedves Susi! Valamennyire fogékony vagyok én is a szellemvilàgra de sajnos én rossz tapasztalatokról szàmolhatok be.Jó pàr éve màr hogy meghalt anyukàm édesanyja nem valami nagyon szeretett és most azt tapasztalom hogy ő hozzà hasonló betegségem van ami akkor neki volt.Édesanyàm és a csalàdom tagjai úgy viselkednek velem mint annak idején a nagymamàm.A kedvenc a nagymamànak a bàtyàm volt és úgy tapasztalom most is ez a helyzet.A lakàsomat elvesztettem a volt élettàrsam miatt és ha úgy vesszük az egész életemet boldogsàgomat és egészségemet is.

Kérdésem hogy tudtam egy gonosz embert akit a rossz írànyit igy bevonzani az életemben ill.a màsik hogy nem lehet hogy mindez a nagyim műve??mert hiàba olvasta a bibliàt és beszélt róla sokszor olyat mondott rólam hogy én gonosz vagyok és hogy a pokolba fogsz kerülni stb.Nem lehet hogy ez a sok rossz az ő műve és a szelleme hozzànk van ragadva..stb..kérem segítsen mert màr a padlon vagyok egészségileg és anyagilag is.Köszönettel: …

Kedves Tímea!

Mint ahogy az remélem az írásaimból is sugárzik, én abban hiszek, hogy mi magunk vagyunk a teremtők. Jót és rosszat egyaránt mi vonzunk az életünkbe. Senki más nem felelős azért, ami velünk történik.

Ha a nagymamád gonosz volt veled, és csúnya dolgokat mondott, melyek most mintegy „átokként” működnek benned, annak is Te vagy a kiváltója. Ez nem azt jelenti, hogy hibáztatnod kéne magad bármiért is, csak azt kell tudnod, hogy Neked van szükséged valaminek a megtapasztalására. Lehet, hogy most pont arra, hogy ezen problémád hatására hozzám fordultál, és én egy másféle szemlélettel válaszolok Neked. Így lehetőséged adódik arra, hogy  új nézőpontból vizsgáld meg az életed és alakítsd általa a jövőd.

Nem a körülményeink vagy az életünk történései a legfontosabbak, hanem az ezekről kialakított gondolataink és érzéseink!

Ha úgy érzed ott a nagyid szelleme, zavard el! Ha komolyan gondolod, el is fog tűnni.

Ha nem kötöd hozzá magad lelkileg, akkor a hasonló betegségeidtől is megszabadulsz.

Vállalj felelősséget az életedért és a döntéseidért, mert csakis ez hozhatja meg számodra a lehetőséget, hogy jobbá változtathasd a mindennapjaidat!

Ha szeretnél többet megtudni arról, hogyan is teremtjük a valóságunkat és miért van benne olykor több rossz, mint amennyi jót sikerül összehoznunk, akkor nézz át a most készülő könyvem weboldalára, ahol már most találhatsz hasznos válaszokat:

Csodákkal teli, szép napokat kívánok!