Kedves Susi! Segítséget szeretnék kérni! 1,5évig voltam együtt a volt barátommal, aki életem értelme volt!Nagyon sokat szenvedtem azért hogy az enyém legyen, hogy megszerezzem magamnak!És egy napon sikerült.Folyton csináltam rá “szerelmi kötést” amit a netről néztem, csak egy kicsit megváltoztattam.

És nem tudom, hogy minek a hatására egyszer csak összejöttünk.aztán csodálatos 1,5év volt, már a házasságról is beszéltünk, habár még fiatalok vagyunk.És egyik napról a másikra, (szó szerint egyik napról a másikra) elhagyott.

Most egy másik lánnyal van, akit állítólag sokkal jobban szeret mint engem szeretett.És kb. 1-2 hónapja lehetnek együtt.Most voltam igazi “boszorkánynál”. Először jósoltattam.A multat jól látta, meg a jelent is, meg sok dolog be is jött amit mondott, csak egy nem.Azt jósolta hogy a másik lányt ott hagyja és vissza jön hozzám a fiú.Ez eddig nem következett be és nem is úgy nézem, hogy befog.Csináltattam vele szerelmi kötést is, ami olyan volt, hogy teliholdkor csinálta, 2 becenév kellett hozzá, ahogy szólítjuk egymást. Utána érte kellett menjek adott egy kötést egy kis papírba amit le kellett fagyasszak, és egy kis követ amit mindig magamnál kell tartsak. Lehet azért nem sikerült mert már nem szólítjuk úgy egymást?Pedig mindent jól csináltam és hittem is benne, a kis követ még mindig őrzöm és reménykedek! Mióta szakítottunk kifordultam önmagamból!Az életem egy káosz, szó szerint!Az sem izgatna ha meghalnék, csak abban reménykedem, hogy visszakapom! Kérem segítsen!Mit csináljak?Hogy kapjam vissza, és hogy távolítsam el a másik lányt?Nekem ő az életem értelme!Válaszát előre is köszönöm!És minden jót kívánok!Üdv!

Kedves …!

Egy igazi „boszorkány” tisztában van azzal, hogy nem hozhat létre semmilyen tapasztalatot az életedben nélküled, azaz nem varázsol helyetted. Ahhoz, hogy a varázslat valóra váljon, többet kell tenned annál, mint hogy valamit beteszel a fagyasztóba és magadnál hordasz egy követ. Egy valódi szerelmi kötés, átlagosan 1-2 heti munka, nap mint nap meghatározott időben történő szertartással, mert minimum ennyi idő szükséges ahhoz, hogy kiderüljön, nem csak az egód akarja a dolgot, hanem a lelked is egyetért vele. Valamit létrehozni ugyanis „akaratból” lehetetlen, teljes valóddal vágynod kell rá.

Erre persze gondolom azt mondanád, hogy Te bizony így vágysz rá, de hidd el, ez egyáltalában nem biztos, hogy így van. Az egónk igen „tréfás szerzet”, s sokszor átver bennünket. Leveled kifejezetten arra utal, hogy most sokkal inkább a szenvedésre vagy hangolódva, mint egy beteljesült szerelemre.

Természetesen segítek, mivel ezt kérted tőlem, de azt nem garantálom, hogy örülni fogsz annak, amit mondok:

  1. A ragaszkodás az egóból fakad.;
  2. A szerelem nem azt jelenti, hogy magunkhoz láncoljuk a másikat.;
  3. Ha valóban szereted azt a fiút, akkor nem kavarsz bele az életébe, s megengeded neki, hogy úgy legyen boldog, ahogyan ő akar. (Akár egy másik lánnyal is!);
  4. Természetesen az is lehetséges, hogy Te úgy érzed, a fiú is Téged szeret, s azért akarod varázslattal visszaszerezni, mert úgy hiszed, hogy mindkettőtök számára ez a legjobb megoldás. Ebben az esetben megcsinálhatod a szerelmi varázslatot, s ha sikerül végrehajtanod, az azt jelenti, hogy igazad volt, s Ti tényleg összetartoztok.;

De elárulom ez utóbbira a leveled alapján elég csekélynek látszik az esélyed, ezért neked is javasolnám – mint ahogyan általában a szerelmi kötésért hozzám fordulóknak -, hogy mielőtt belefognánk, nézzük meg egy jóslásban, hogy mi a helyzet. A jóslás erre való! Nem azt nézem meg a kártyában, hogy mi lesz, mert szerintem a sorsunk nincsen előre megírva. A jóslás arra való, hogy jobban megértsük a jelent, és megtudjuk mit tegyünk a kívánt jövőnk érdekében.

Tehát azt javaslom Neked, hogy gondold végig újra a kapcsolatodat ezzel a fiúval, és tegyél fel magadnak kérdéseket, hogy igazán biztos lehess abban, hogy ő az, aki kell neked. (Itt találsz hozzá egy kis segítséget: https://hogyanszerezzemvissza.hu/kerdesek-amik-segitenek-eldonteni-valoban-ot-akarod-e/ )

Ha úgy döntesz, hogy igen, mindent meg akarsz tenni ezért a szerelemért, akkor a sok szerelmi kötés után, javaslom talán most válaszd inkább a Szeresd vissza! programot, mert abban – sok más mellett – van olyan módszer is, ami segít a másik lányt eltávolítani.

Minden jót!

Szeretettel:

.

.

A szerelmi kötésnél jobb, vagy vele együtt alkalmazandó megoldás:
reklam_600

Sajnos az oldal megújításakor a „Kérdezd Susi-t!” írások hozzászólásait nem tudtam átmenteni. Ezért átmásoltam őket ide. Ha Te is szeretnél hozzászólni, lejjebb tekerve megteheted.

április 10, 2011 9:35 du.Posted 4 years ago
karin

szia susi ! nagyon orulnek ha tudnal nekem segitteni..a bartommal tobb mint 6 evig voltunk eggyütt bár neha voltak mosoly szünetek köztünk.. és most is igy történt… az exem nagyon hirtelen ember és inkább elmenekül a problémák elől minthogy azokat megoldaná.. en tudom hogy szeret engem mert most utoljára is mondta amikor össze vesztünk csakhogy ö az egyik pillanatrol a másikra képes úgymond “megbolondulni”…. és ez nekem nagyon fáj mert mindig hüjeségen veszünk össze… a barátai nagyon nagy hatással vannak rá és mindig tele beszéllik a fejét…ők nem jó emberek és egyrészböl féltem is őt tőlük.. nagyon szeretném vissza kapni őt minnél hamarabb.. hiába tudom hogy igy is meg ugy is vissza jonne…segits kerlek hogy mien szerelmi kötés lenne a legjobb számomra hogy minnél előbb magamhoz ölelhessem… a válaszod előre is nagyon szépen köszönöm… üdv. karin

április 11, 2011 2:20 du.Posted 4 years ago
Susi (Author)

Kedves Karin!
Már sok mindent leírtam a szerelmi kötésekről, többek között e fenti válaszomban is. Tehát ha ilyesmit szeretnél, gondolom már tisztában vagy vele, hogy elsősorban saját magadat kötöd meg még erőteljesebben általa, és csak másodsorban a kedvesedet. Arra viszont egyáltalában nem számíthatsz általa, hogy ettől ő maga meg fog változni, nem fogtok veszekedni, nem fog ugyan azokkal barátkozni. A szerelmi kötés csak az energetikai kapcsolatot erősíti meg köztetek. Olyan varázslat pedig nem létezik, ami egyszerre mindent széppé és jóvá varázsol a kapcsolatotokban! Vagy el tudod fogadni őt és a kapcsolatotokat olyannak, amilyen, vagy kár belefogni, s érdemesebb inkább továbblépni és valaki mással próbálkozni.
Gondold ezt át, írj pozitív-negatív listát, s csak utána dönts, hogy belevágsz-e egy varázslatba!
Szeretettel: Susi

június 15, 2011 8:31 de.Posted 4 years ago
ica

Kedves Susi! Velem is történtek olyan dolgok ami arra késztet hgy irjak és varázslattt tanuljak. Évekig volt kapcsolatom egy ffi..vel.Annak ellenére hgy távol éltünk egymástól jól müködött a kapcsolatunk és sikeresek voltunk együtt mert hát voltak közösen létrehozott dolgaink.De egyszercsak egyik napról a másikra nem vette föl a telefont és nem jelentkezett 1 éven átt.Teljesen kiborultam mert semmi jele nem volt hogy megszakadjon köztünk a kapcslat. Itt maradtam mindenben egyedül.Akkor elszántam magam és elmentem egy jósnőhöz aki azt mondta hgy szerelem kötést tettek rá és annak a hatása alatt van.Egyébként teljesen kivolt frdulva önmagából nem hittem el hogy milyen életet él.A Nő nem eresztette de már a végn és most is össze dölt a válalkozása és mindene . De a Nő az ott van–és mellette van még vagy 3 nő.Ezelőtt 3 hónappal segitséget kért tőlem hogy romokban hever az élete, Én akkor elmondtam neki a hallott dolgokat és kértem hogy egyezzen bele a feloldásba. Igy feloldattam a kötést. Ők még együtt vannak de nem jó a kapcsolatuk.Azt reméltem hogy az oldás után vissza tér hozzám mivel akkor mi nem ugy váltunk szét hogy kettönk akaratából. Sajnos ugy nézki hogy ez nem jött össze. Tehetnék e én érte valamit varázslattal amivel ujra visszatérne és rendezödne az élete. Kérem ha tud segitsen! Köszönettel Ica

június 15, 2011 12:36 du.Posted 3 years ago
Susi (Author)

Kedves Ica!
Mint ahogy azt már a fenti levelemben is leírtam, igazából nem tehetünk semmit varázslattal másokért, csakis akkor, ha kifejezetten kérik. Ezért azt javasolnám, hogy inkább önmagadért varázsolj!
Tudom, hogy ez nem fér össze azzal a keresztényi tanítással, hogy másokért kell cselekednünk, de az igazság az, hogy akkor tesszük a legjobbat másokkal, ha önmagunkat boldoggá tesszük. Ha örömben, boldogságban, gazdagságban élünk, azzal jót teszünk a szeretteinknek, a körülöttünk élőknek és a világnak is. Ez az emberek 99%-ára igaz, s úgy gondolom, Te is közéjük, az egészséges lelkületű emberek közé tartozol.
Megértem a vágyaidat a szerelmeddel kapcsolatban, de nem akarlak olyasmivel hitegetni, hogy egy varázslattal a jelen helyzetet egy boldog kapcsolattá tudod formálni. Ha szeretettel közelítesz azonban a dologhoz, akkor talán mégis sikerülhet elérni valamit. De ehhez neked, magadban kell rendet tenned. Azaz van lehetőség, de nem ígérhetem, hogy könnyű lesz, ám, ha végigcsinálod, mindenképpen pozitív eredményt hoz.
Ha érdekel miről is beszélek, kérlek, írj levélben vagy hívj fel telefonon.
Szeretettel: Susi

szeptember 18, 2012 9:37 du.Posted 2 years ago
Boba

Kedves Susi!

Bennem még nincs meg az az élettapasztalat, amit a válaszaidból kihallok, ezért fordulok Hozzád. Nem kötést kérek, csak valami józan gondolatot, hátha segít enyhíteni a fájdalmamon. Megismertem egy srácot. Barátok lettünk. Teltek az évek és én úgy szerettem bele, ahogy egyre jobban megismertem. Mára biztos vagyok benne, hogy egyedül vele lennék képes leélni az életem.
Mindenesetre éveken át hagytam, hadd vadászgasson, menjen, amerre a vére hajtja, mert nekem az érett, lehiggadt férfi kellett. Mára ez kialakult. Beszéltünk. Elmondtam, hogy szeretem, ő is elmondta, hogy szeret – azóta, hogy megismert és ő is úgy érzi, hogy velem képes lenne egy életet eltölteni. Eddig az idill.
Az utolsó csaj, akivel összejött, az a fajta kiélt, tapasztalt, hétpróbás nő, akivel álmomban sem akarok találkozni. Csak a szex miatt jöttek össze (mert én akkor még “nem álltam készen”), csak közben a nő rájött, micsoda kincset fogott. Azóta nem ereszti, mindenféle taktikát bevet, hogy megtartsa, és félve mondom, de gyakran az a benyomásom, lehet, hogy még kötést is tett a srácra, mert az nem tud szabadulni. Rosszul érzi magát, idegesíti a nő, mikor teheti, hozzám jön, ki akar szállni a kapcsolatából, de valahogy nem sikerül neki.
Nagyon régről ismerem a srácot. A legjobb barátom, de ha nem lenne az, akkor is tudnám, hogy nem hazudik, nem képes hazudni.
Te hogy látod? Érdemes-e még túráztatni magam? Várjak? Tegyek valamit? Engedjem el? Hónapok óta küzdök, mindkettőnknek rossz, én lassan semminek sem tudok örülni, de látom, hogy ő is őrlődik, öregszik. És fogalmam sincs, mit tehetnék.
A fogalmazásom ne vezessen félre: nem mai csirkék vagyunk, nem tizen-, de nem is huszonévesek – viszont még egyikünk sem volt hasonló szituban.
Bármilyen meglátásodat, legyen az józan tanács vagy valami szelídebb mágia, nagy örömmel fogadnám.
Köszönettel:
Boba

szeptember 19, 2012 7:24 de.Posted 2 years ago
Susi (Author)

Kedves Boba!

Jól értem a leveled, ha úgy gondolom, az, akit szeretsz egy másik nővel van együtt, “aki nem ereszti”, “akitől nem tud szabadulni”? Azaz ez a te párod egy gyenge akaratú valaki, aki nem képes a sarkára állni és megcselekedni, amit akar? Olyan valaki, akit egy nő képes dróton rángatni, mert valamiféle kötést rakott rá?
Mondd csak, ha valóban ilyen, akkor miért kell neked?
Szerintem te sem gondoltad ezt komolyan. Nem hiszem, hogy a lelked mélyén ezeket gondolnád a szerelmedről. Ugyanakkor azt sem tudod elfogadni, hogy ő egy poligám személyiség, akinek ez a helyzet így jó. De vajon neked is jó?
Tudod, mi nők gyakorta elkövetjük azt a hibát, hogy beleszeretünk egy “macsó igazi férfiba”, aki imádja a nőket, s azt feltételezzük, hogy miután minket megismert, többé rá sem néz másra. A tulajdonságait megőrzi (hiszen egy papucs már nem kéne!), de csakis mirajtunk éli ki az összes nőimádatát. Szép álom. A romantikus regények és filmek nagy becsapása. Sohasem működik így, csak ideig-óráig. Tehát döntenünk kell. Elfogadjuk a macsó kilengéseit, vagy egy olyat választunk, aki hűséges típus?

Az örömödet pedig nem érdemes elveszítened. Légy boldog azzal, ami van. Majd ha mást szeretnél, akkor változtass. Küzdhetsz is, ha megtalálod benne az örömödet, de érezd át, hogy mindaz ami történik a Te választásod.

Varázsosan szép napokat kívánok neked: Susi

szeptember 19, 2012 3:21 du.Posted 2 years ago
Boba

Kedves Susi!

Gyors válaszod köszönöm. A második felére annyit tudok mondani, hogy hosszú évek óta nem leng ki a srác, csak velem tett kivételt, lelkileg meg még ez is meggyötörte. Másrészt meg ez lerágott csont kettőnk közt: ha ő kileng, azzal rákényszerít, hogy én is megtegyem. Megbeszéltük, és bár így nem hangzik túl szépen, működik. Mert azt nem bírja, hogy én ne kizárólag az övé legyek, így inkább ő is visszafogja magát. Egyébként meg rég eljutottam oda is, hogy nem zavar, ha vannak afférjai, csak hozzám jöjjön vissza. Ezt sok nő gyengeségnek nevezi, de meg kell mondanom, sokkal több erő kell hozzá, mint egy hűséges pasit megtűrni.
Az első bekezdésre viszont nem tudok válaszolni. Ebből a szempontból tényleg gyenge. A nőt ismerve viszont el tudom nézni neki. Az élet összes többi terén viszont annyira tökéletesen kiegészít, annyira passzol, hogy azért kell. Ez az utolsó soványka mondat. De belekezdenem meg nem érdemes a felsorolásba. Képzeld el álmaid pasiját, aki minden téren a Párod, a Támaszod, egyáltalán, a másik feled. Adj hozzá egy kőkemény nőt, aki viszont lábhoz tudja kényszeríteni (mert attól, hogy mellettem erős és szimultán tudunk működni, még létezhet másik nő, aki tőlem sokkal erősebb és így ki tudja taposni belőle a gyereket) és már meg is kaptad a helyzetem.
Mindent egybevetve persze értem, mire gondolsz. Sokmindenben igazad is van. Csak – bár ezeket a köröket már ezerszer végigfutottam – nem bírok elszakadni, nem tudok lemondani róla. Úgy érzem, ha feladnám, magamat adnám fel, azt, amiben hiszek. Csak már nem tudom, mit tehetnék még.
Mennyi ökörséget képes összehordani egy szerelmes nő…!…

december 20, 2012 8:19 du.Posted 2 years ago
eva

szia
szuksegem lenne egy szerelmi kotesre, nagyon, az eletem romokban van és nem tudok mas utat. kerlek segitsetek..koszi

december 21, 2012 12:20 du.Posted 2 years ago
Susi (Author)

Megoldás itt: http://varazslatfaktor.hu/category/szerelmi-varazslatok/

január 6, 2013 10:21 du.Posted 2 years ago
Meo

Kedves Susi!

A szerelmi kötésről szeretnék érdeklődni.

Lenne pár kérdésem, amik ne világosak nekem mielőtt döntésemet meghoznám. Említés kerül a cikkben egy bizonyos energetikai szálra, ami közénk kerül. Ennek mi a célja? Ő ezáltal azt fogja érezni, amit én? S ha igen, akkor valahányszor rossz napom lesz és meggyengülök akkor a kötés is gyengül?

Ha szerelmet és a problémák rendezését nem garantálja a kötés akkor mit ér el? Hozzám lesz láncolva élete végéig s nem lehet boldog mással? Kényszeresen mindig visszatér, mert fogja a kötés, de változni nem fog semmi?

Köszönöm,
Meo

január 10, 2013 10:21 du.Posted 2 years ago
Susi

Kedves Meo!

Ahhoz, hogy megértsd, mi az az energetikai szál, és hogyan működik, igen mélyen bele kéne ásnod magad a spirituális „tudományba”. De megpróbálom egyszerűbben elmagyarázni:
Az ember 3 részből áll: test, elme és lélek vagy szellem. Mivel minden energia, ez a 3 részünk is energiából áll, amik különböző rezgésszámon rezegnek. A szellemitől az anyagi felé haladva a rezgésszám egyre lassul.
Amikor mágikus műveletet végzünk, az magas rezgésen, mentálisan történik.Egy jól elvégzett varázslat tehát először ezen a síkon hat. Azaz, ha elvégzel egy szerelmi kötést, akkor a kedvesed lelki része ezt pontosan veszi, és igyekszik tovább adni az elmének és a testnek. Ám mindenki elméje másként működik. Ennek köszönhetően előfordulhat olyasmi, hogy bár a szerelem energiáját küldted a lélekre, ezt az energiát az ő elméje másként értelmezi: lehet belőle csak szeretet, de akár gyűlölet vagy sok minden más is. Sosem szabad megfeledkeznünk arról, hogy ott van az elmében az akarat is. Nem voltál még olyan helyzetben, hogy nagyon megkívántál mondjuk egy fagyit, de az akaratoddal úgy döntöttél, hogy most mégsem nyalsz el egyet?
Tehát egy sima szerelmi kötés létrehozza a vágyat a másik félben is, de ha erős a más irányú akarata, akkor azon nem tud változtatni. Sűrűn eszébe fogsz jutni, tán még szerelemmel gondol is rád, de ha mást akar, akkor a fizikai valóságban nem sok minden fog változni. Ahhoz jóval több kell.
A szerelmi kötésnél sosincs garancia arra, hogy mi lesz az eredménye. Lehet jó is, de lehet az is, hogy hatástalannak tűnik. Ha pedig a másik elég szenzitív és ráérez, hogy mit tettél, akkor még rosszabbra is fordulhatnak a dolgok. Bizonytalan az eredmény. Ezért is szoktam előtte mindig alaposan felmérni a helyzetet egy jóslásban, hogy kiderüljön milyen a kapcsolat, és van-e egyáltalában értelme ilyesmivel nekimenni. Vannak, akiknél jó eredménnyel működhet, de van akinek más módszert ajánlok inkább. Ez egyéni, és így látatlanban nem tudom megmondani, hogy neked milyen eredménnyel járna.
Saját tapasztalatom arról nincsen, hogy élete végéig kötve marad-e bárki is, ezért erre a kérdésedre csak azt tudom mondani, hogy nem hiszem. Szerintem ahhoz rendszeresen meg kéne újítani a kötést. De valószínűleg ez is változó időtartamban hat a személyektől függően.
Remélem sikerült közelebb vinnem téged a megértéshez. Ha többet szeretnél megtudni, akkor hívj fel, hogy megbeszéljünk egy találkozást.
Minden jót Neked: Susi