Kedves Susi!

Szerelmi kotes kapcsan lenne par kerdesem:
Mi szukseges hozza?
Mennyi idot vesz igenybe?
Milyen koltsegekkel jar?
Mennyire lehet bizni az eredmenyessegben?
Valaszodat elore is koszonom!
Udv: …

Kedves Ildikó!

Úgy gondolom, hogy a szerelmi kötés kapcsán minden fontos információt leírtam itt: https://bosziplaza.hu/szerelmi-kotes/ De én is tévedhetek, mert sokan tesznek fel nekem hozzád hasonló kérdéseket, melyekre a válasz többnyire ott van az említett írásomban. Amikor telefonon kérdezgetnek, akkor azt szoktam gondolni, hogy van, akinek könnyebb a megértés szóban, mint írásban. Amikor viszont levélben kérik a választ, akkor gyakorta értelmetlennek találom ezt, ami csak nekem okoz sok plusz munkát. Ezért most igyekszem alaposabb válaszokat adni kérdéseidre.
No, lássuk…
– „Mi szukseges hozza?
Valami a szerelmedtől: hajszál, köröm, vagy bármilyen testnedv. Ha ez nem áll rendelkezésedre, akkor egy 2,5 x 2,5 cm-es arckép róla.
Ezen kívül pár apróság, amit csak a szerelmi kötés megbeszélésekor mondok el.
– „Mennyi idot vesz igenybe?
A szerelmi kötés varázslat 7 nap, naponta max.1 órát vesz igénybe, növő hold idején (Erőől itt informálódhatsz: https://bosziplaza.hu/ujhold-es-telihold-2019-ben/ ). Ezt olykor kiegészítjük önbizalom növeléssel (+ 1 nap), és egy tértisztítással, amire nagy szükség lehet, ha szakítás után vagytok, és az otthonod tele van a fájdalom energiáival. Ez utóbbi több napot is igénybe vehet.
– „Milyen koltsegekkel jar?
Jelenleg (még) a jóslás 11.000.-Ft, a szerelmi kötés pedig 36.000.-Ft. De lehet, hogy ez hamarosan változni fog. (Ne reménykedj! Nem lesz olcsóbb! :-) )
– „Mennyire lehet bizni az eredmenyessegben?
A kérdésedre adott válaszodban rejlik az eredményesség mértéke. Annak ugyanis, aki valóban hisz a varázslatban, eredményes lesz a szerelmi kötés, aki viszont kétségekkel küzd, nem. A legmélyebb hited tehát az, ami megadhatja a választ arra, hogy a varázslat segít-e neked, vagy sem.
Persze tudom, hogy ilyenkor mindenki azt várja, eláruljam, hogy másoknál milyen eredménnyel jár a szerelmi kötés. Nos, ezt nehéz megmondani, mivel kevés a visszajelzés. Amint a fent említett írásom első mondatában leírtam, az érzelmi szálak mindenképpen felerősödnek a kötés által. DE ez nem feltétlenül jelenti azt is – amit viszont szinte mindenki elvár egy szerelmi kötéstől -, hogy általa boldogan éljen a kedvesével, ameddig csak akar.
Tehát, a szerelmi kötés hatásossága csak és kizárólag rajtad múlik.
És ha már itt tartunk…
Te nem kérdezted, de mások gyakran:
– „Mennyi idő a megvalósulás?
Általános szabály a varázslatoknál az, hogy az elvégzése után, egy holdciklusnyi időn belül létrejön. De valójában erre a kérdésre sincsen pontos válasz. Van, amikor már a szerelmi kötés elvégzésének elhatározása, illetve a varázslat megkezdése változást hoz, de van, akinél csak később jön el az eredmény. Ez is egyénfüggő.
Remélem, ezzel sikerült kielégítenem a kíváncsiságodat!
Csodákkal teli szép napokat kívánok Neked!
alairas_jobbkeppel