Kedves Susi!

Segitséget szeretnék kérni. 
Átkot és blokkot tettek rám. 
Sajnos nagyon érzem is a jelenlétét az életemben. Féltékenységből kaptam. Mit tudnák ez ellen tenni? És hogy lehetne visszafordítani és kivédeni? Azota a párommal is teljesen megszakadt a kapcsolatunk együtt vagyunk mint két idegen. A nő aki rám rakta vagy rakata a páromat szeretné,de rám féltékeny és így akar ártani nekem. Köszönöm a válaszát.

Kedves …!

 
Nyomasztó tud lenni, amikor az ember lánya azt érzi, hogy valaki rosszat akar, ártani akar neki. Ilyenkor zsigerből ellent akarunk állni az „ellenség” negatív energiájának, de ezzel csakis megerősítjük azt. Sajnos így nevelődtünk, de mára már felismertük ezt a játszmát, így megoldhatóvá vált a probléma. Ma már pontosan tudjuk, hogy aminek ellenállunk, azt megerősítjük.
Az első lépés tehát egy ilyen ügyben az, hogy ránézel arra, hogy vajon képes-e bárki az átkával vagy blokkjával befolyásolni a te életedet, ha te nem egyezel bele ebbe? Nos, a válasz erre a kérdésre: NEM! Senki nem tud ártani neked! Te vagy az, aki az életedet teremted és a gondolataiddal, érzéseiddel Te hívod az életedbe a dolgokat és eseményeket. 
Persze szó sincsen általában olyasmiről, hogy ezt akarattal tennéd. Legalább is nem készakarva vonzod az életedbe a kellemetlen és a rossz dolgokat. Sokkal inkább valahogy úgy teszed ezt, mint ahogyan e kis mese főhőse:


Telefonhívás érkezik Istenhez.

– Halló, jó napot kívánok! Beszelhetnék Istennel?
– Jó napot, Lelkem! Figyelmesen hallgatlak!
– Uram, oly régóta várok már rá! Kérlek, teljesítsd a kívánságaimat!
– Természetesen, mindent, amit kérsz, mint ahogyan eddig is!
– De hiszen szinte semmit sem kaptam meg, amit kértem tőled!
– Így gondolod? Akkor mielőtt kérnél bármit is tőlem, kapcsolom neked a kívánságokat teljesítő osztályt, hogy meglásd, milyen kívánságaid, hogyan teljesültek!

… Gépi hang a telefonban: ,Kérem, várjon… azonnal kapcsoljuk a kívánság osztály ügyfélszolgálatosát”

– Várom….

Jó napot kívánok! Engem az Úr átirányított önökhöz, hogy mielőtt új kívánságaim teljesítését kérném, jó lenne meghallgatnom az előzőeket.
– Értem, egy pillanat…. Megvan lelke minden kívánsága. Hallgatja?
 Igen, figyelem!
– Kezdjük a múlt évvel:
    1. Unom már ezt a munkát! – (teljesítve: „ez a munka megunva!”)
    2. A férjem nem figyelmes velem! – (teljesítve: „a férje nem figyel önre!”)
    3. Jaj, legalább egy kevés pénzt kérek! – (teljesítve: „pénzből csak keveset!”)
    4. A barátnőim hülyék! – (teljesítve: „barátnők egyre hülyébbek!”)
    5. Bármilyen kis lakás is jó lenne! – (teljesítve: „a 10. emeleten a tető alatt, a tető beázik. Kértél: „bármilyent”!
      6. Jó lenne, ha lenne egy kis autóm! – (teljesítve: van egy 20 éves kis Polskid)
    7. Jó lenne már szabadságra menni, bárhová, csak menni! – (teljesítve: az anyóshoz a telekre, épp most szüksége van munkaerőre)
    8. Senki sem ajándékoz nekem virágot! – (teljesítve: nem ajándékoz senki!)

– Folytassam? Itt kb. egy évre való olvasni való van!
– Nem, nem, mindent megértettem! Visszakapcsolna a Teremtőhöz?
– Természetesen! 
– Uram, mindent megértettem! Ezentúl minden gondolatomra odafigyelek, még a legcsekélyebbre is! Köszönöm, hogy segítettél megérteni, hogy Te mindig segítesz nekem és válogatás nélkül mindent teljesítesz! Most pedig szeretném alaposan átgondolni, amit ma tanítottál nekem. Hívhatlak később?
– Természetesen kedvesem. Amikor csak akarod!

Imáidban sose azzal foglalkozzál, hogy neked mi rossz. Isten úgy gondolhatja, hogy te pont erre vágysz vagy te még nem tudod, mi igazából a ROSSZ, és megmutatja neked.
Mondd azt Istennek, hogy köszönöd azt, ami van és hálás vagy mindazért a sok jóért, ami még jön az életedbe! Akkor azt fogja gondolni: „Ej-ej, kedvesem, te még nem tudod, hogy mi az igazi Jó” – és megmutatja Neked.

Tehát azt, amit most megélsz annak köszönheted, hogy nem hiszel eléggé önmagadban, a saját teremtő képességedben. Ezzel kiadtad a kezedből az irányítást másoknak, a körülményeidnek. Ennél még az is sokkal jobb, ha – abban hiszel, akkor – egy felsőbb hatalomnak, Istennek adod a hatalmat, mert benne talán jobban bízol, hogy nem akar neked rosszat. Ha elfogadod a fenti mese tanulságát, akkor tudod, hogy csakis a saját kívánságaid teljesülnek
Mi tehát a következő lépésed?
Figyelj oda, hogy miről, mit gondolsz és mit kívánsz magadnak! 
Azt szoktam javasolni a hozzám fordulóknak, hogy „mindig dönts a saját javadra”. Mit jelent ez? Azt, hogy több lehetséges elgondolás, megoldás közül válaszd azt, ami számodra előnyös vagy jó. Jelen esetben például úgy, hogy „Milyen remek párom van és milyen szerencsés vagyok, hogy engem választott. Hiába ügyeskednek mások, hogy elérjék azt, ami az enyém, én jobb vagyok. Lepereg rólam a butaságuk.
A pároddal való kapcsolatodon is sokat segíthet, ha azt látja, hogy bízol magadban, de vannak egyéb technikák is, amivel javíthatsz a kapcsolatotokon. Nézz körül itt: https://hogyanszerezzemvissza.hu
 
Minden jót Neked!