Kedves Susi.

Azt írtad, hogy szerelmi kötés helyett, inkább szerelmi varázslatot javasolnál. Mi a kettő között a különbség? A varázslat is úgyanolyan hatásos, mint a kötés?

Válaszait előre is köszönöm.

Kedves …!

A szerelmi kötés lényege, hogy egy meghatározott személyt kívánunk magunkhoz kötni. (Sokan azért gondolják, hogy ez “fekete mágia”, mert úgy hiszik, hogy egy kötéssel beleavatkoznak a másik szabad akaratába. Erről itt leírtam a véleményem: https://bosziplaza.hu/fekete-magia-szerelmi-kotes/)

Bár én nem gondolom fekete mágiának, azért még akad hátulütője egy ilyen varázslatnak:

  • Amikor szerelmi kötést csinál valaki tudnia kell, hogy elsősorban önmagát köti még erősebben a másik félhez

  • Biztosan csakis a kétirányú érzelmi/energetikai kötés hozható létre vele, azaz, a szerelmi kötés nem garantálja a boldog együttélést.
  • Néha előadódhat olyan helyzet, hogy a megkötni szándékozott fél “tudat alatt” ráérez a varázslatra, s egyfajta ellenállást fejleszt ki magában a “drasztikus” beavatkozás ellen.
  • Más esetekben létrejön ugyan a kapcsolat, de a felek között egy idő után, (mivel nem igazán összeillők, bármennyire is úgy gondolták), afféle “se vele – se nélküle” viszony jön létre, ami egyiküknek sem az igazi.

Mindebből látható, hogy azért, mert két ember össze lett kötve mágiával, még nincsen semmiféle garancia arra, hogy ettől boldogok is lesznek együtt. Még akkor sem, ha azon ritka eset áll fenn, amikor egy pár kéri megerősítésül a szerelmi kötést. Ez a varázslat kicsit olyan, mint a házasság, (ami valójában egy egyház által szentesített szerelmi kötés,) hiszen mindannyian változunk, és senki sem tudhatja biztosan, hogy bizonyos idő múlva is ugyanolyan érzelmeket táplál majd a másik iránt, mint ma, valóban vele akarja leélni az egész életét.

Hiszem, hogy a szeretet örök, és ha valaha is valóban szerettünk valakit, akkor azt örökké szeretni fogjuk, de ez még nem jelenti azt, hogy együtt is akarunk/tudunk élni vele örökkön-örökké.

Az általam favorizált sima szerelmi varázslat szerintem azért jobb, mert nem egy konkrét személyt hívsz az életedbe, hanem az általad elképzelt szerelmet. Ilyenkor meghatározod, hogy milyen partnert szeretnél, milyen kapcsolatban, hogyan szeretnél vele lenni, mit vársz tőle. (Lásd itt: Szerelmi-varazslat) Ha pont egy olyan személyt / kapcsolatot írsz le, mint amilyet megkötni szándékoztál, még az is lehet, hogy egy ilyen varázslattal is, ő jön be az életedbe. De lehet, hogy valaki más, és biztos lehetsz benne, hogy akkor az sokkal jobb lesz a számodra, hiszen az élet bölcsebb nálunk, s mindig a lehető legjobbat kapjuk.

Na persze, nem mindegy, hogy hogyan szeded össze mindazt amit szeretnél. Ugyanis mi emberek nagyon sokszor becsapjuk önmagunkat, vagy csak nem figyelünk eléggé befelé. Így aztán itt is előfordulhat olyan probléma, hogy nem azt kapjuk, ami valóban jó nekünk. Ezért beszélgetek el hosszasan a hozzám varázslatért fordulókkal, és nézem meg kártyával is, hogy valóban megfelelő legyen a kívánság.

A varázslat legfontosabb része a kérés maga! Ezt sosem szabad félvállról venni, hiszen minden, – amit aztán bevonzunk a mágiával – ennek a függvénye lesz. (Pontosan olyan ez is, mint amikor kérdést tesz fel valaki: akkor is csak úgy kaphat jó/használható választ, ha konkrétan és jól megfogalmazva tette fel a kérdését.)

Ez után már “gyerekjáték” a továbbiak összeállítása! :-)

Minden jót kívánok:

.

.

Ha szakítás után szeretnéd visszahódítani a szerelmedet, akkor leginkább ezt a programot javasolnám:

szeresdvissza_reklam_600