Szia

Szerelmi kötés ügyben kutakodtam a neten, és azonnal megláttam egy oldalt, ami úgy hírdette magát, hogy

Szerelmi kötés ingyen

3 különböző fizetett hírdetéssel előzi be az összes többi ilyesmivel foglalkozó oldalt. Marad még ember ezek után, aki máshoz fordul kötésért? De nem ez a legfőbb kérdésem, hanem…

Szerinted komoly dolog ez az ingyenes szerelmi kötés, igaza van a pasinak: „Melegen tudom ajánlani hogy óvakodj azoktól akik garantált sikert ígérnek, csak előre fizess a szerelmi kötésért.” 

Csak azért kérdezem meg ezt így nyíltan tőled, mert őszinte embernek ismertelek meg az írásaidból, ezért bízom a válaszodban, amit nagyon várok.

Üdvözlettel: ….

Kedves …!

Köszönöm kérdésedet, ami úgy gondolom sokak számára érdekes lehet, ezért nyilvánosan válaszolom meg.

Az én érdeklődésemet is felkeltette, amikor először hallottam erről az ingyen szerelmi kötésről. Alaposan meg is néztem a weboldalt és össze-vissza kerestem, ki lehet az az önmagát Ankarának nevező személy, de még azt sem sikerült kiderítenem, hogy férfi vagy nő? Az email címén kívül semmi mást nem lehet megtudni róla (csak annyit, hogy micsoda csúcs-szuper-mágus), így számomra máris rosszul kezdődik a dolog. Nem kedvelem ugyanis az olyan weboldalakat, ahol a szerzője nem adja hozzá a személyét, ami minimum egy fotó róla, és legalább egy telefonszám, vagy cím ahol személyesen is lehet vele beszélni.

Az, hogy „sikerdíjjal” tevékenykedik, nagyon szimpatikus lenne, ha valóban csinálna is valamit, azon túl, hogy elkészített egy weboldalt, amit sokszorosított különböző domain nevek alatt, és gondolom jókora összeget fizet ki a reklámokért. Ezen kívül valószínűleg van egy jól beállított levelezőrendszere, ami automatikusan ki tudja küldeni a rákérdező leveleket, és a bankszámlaszámot, amire az ügyfél fizethet.

A nagy számok törvénye alapján biztosan akad néhány olyan (akár a jelentkezők 10-20%-a), akik sikeresen újra összejönnek a párjukkal, és örömükben kifizetik az 50000.-Ft-os sikerdíjat. Azt ugyanis nem hiszem, hogy Ankara bármit is csinálna a háttérből. Őszintén szólva, szerintem senki sem tenne semmit ilyen helyzetben, csak beszedné a pénz. Sokan vannak, akiknek már a hit is elegendő, hogy valaki a háttérből mágikus szertartást végez az érdekükben.

Ha olvastad itt az oldalon, amit a szerelmi kötésről írtam ( https://bosziplaza.hu/szerelmi-kotes/ ), akkor tudod, hogy én abban hiszek, hogy csak akkor hatásos a mágia, ha önmaga végzi el mindenki. Ehhez persze szükséges néhány órát velem töltenie, hiszen a szertartások menetét, az igézeteket az ő személyes helyzetének és kívánságainak megfelelően állítom össze és tanítom meg. Ez az (és még néhány kellék, amit odaadok a varázslathoz), amiért igen, fizetni kell nekem.

Már akadtak néhányan, akik támadólag léptek fel amiatt, hogy „TANÍTÁSÉRT, SEGÍTSÉGÉRT NEM SZABAD PÉNZT KÉRNI„. Példálóztak a papokkal (akiket ugyebár eltart az egyház, amely beszedi a tizedet, vagy az adományokat), az orvosokkal (akik a TB járulékainkból kapják a fizetésüket), és olyan spirituális tanácsadókkal, akik „remek” tanácsaikkal örvendeztetik meg a hozzájuk fordulókat.

Hívtak már „megélhetési mágusnak” amiben annyi igazság van, hogy pénzért dolgozom, mint mindenki más, hiszen élni kell valamiből. Valahol azonban kicsit bántó ez a kifejezés, mert azt vetíti előre, hogy a munkámban csakis a pénz a fontos. Holott ez nagyon nem így van, mert ha így lenne, akkor talán már millióim lennének a bankban!

Ha a hozzám fordulók nem titkolnák kilétüket (mivel senki sem büszke rá, hogy egyáltalában megfordult a fejében, hogy szerelmi kötést csináltasson), akkor sokan beszámolhatnának arról, hogy az előzetes találkozásunkkor lebeszéltem őket róla, hogy ilyen módon akarják meg- vagy visszaszerezni a kedvesüket, elesve így attól a bevételtől, amit ezért kaphattam volna. Pedig sokszor hidd el jól jött volna a pénz.

Talán sokan nem is gondolnak rá, de nem ingyen van ez (és a többi) weboldalam. Konkrétan pénzbe kerülnek a domain-ek, a tárhelyek, a levelező rendszerek, a vírusirtás vagy karbantartás, a sablonok, a gépem, az internet, a telefonszámlám, stb. És a munkámról még nem is beszéltünk. Arról, hogy naponta órákat töltök el azzal, hogy levelekre válaszolok és telefonon beszélek bánatos szerelmesekkel, hogy fejlesztem a weboldalakat, és olykor posztolok valami értelmeset is a facebookon. De nem akarom tovább ragozni, hogy mennyi mindent teszek azért INGYEN, hogy akinek szüksége van rám, megtaláljon és segíthessek neki.

De térjünk vissza az SZERELMI KÖTÉS INGYEN témájához. 

Screenshot 2016-08-01 11.44.07

Úgy gondolom, ha valaki dolgozik, láthatóan „letesz valamit az asztalra”, azt meg kell fizetni. Az említett Ankara spiritiszta megígéri ugyan, hogy még azon a napon, amikor megkapja a levelet a kért adatokkal, megcsinálja a szerelmi kötést, ezek szerint függetlenül a Hold állásától, vagy attól, hogy megnézték volna, hogy valóban ez a legjobb módja annak, hogy a pár boldogan éljen a továbbiakban. De vajon csinál is bármit? Ha egy nap 20 megrendelést kap, akkor 20 szerelmi kötést összerittyent egy este? Ugyan már…

Ha erre azt mondod, mindegy is, hiszen nem kér pénzt érte, akkor azt mondom oké. De, ha összejön mégis az a szerelem, akkor a megrendelő miért is fizet ki 50000.-Ft-ot?

A hitért!

És tudod mit?

Nekem nincs ezzel semmi bajom.

Nem véletlen az, hogy ki hová fordul a problémáival. Akinek elegendő a hit abban, hogy valaki más majd elvarázsolja a szerelmét, azaz csodát tesz, az válassza Ankarát, vagy bármelyik másik szerelmi kötést végző személyt.

Hozzám mindig intelligens, kedves, némileg spirituális beállítottságú emberek jönnek, akik hajlandóak tenni azért, amit el akarnak érni. Nem várják, hogy a sült galamb a szájukba repül csak azért, mert valaki azt ígérte. Így aztán sokkal inkább sikeresek is, mint mások.

Igen, ők kevesebben vannak, de én nagyon szeretem így.

Kedvelem az olyan embereket, akik szeretik a meséket, de nem keverik össze a valósággal.

alairas_keppel