Kedves Susi

Hónapok óta gondolkodom, hogy mit tegyek, és azt gondoltam hozzád fordulok. 

Nagyjából másfél éve tartó kapcsolatomról van szó, ami nagyon ingadozó, de nem az én részemről.Nagyon szeretem őt, és szinte bármit megtennék, hogy ugyanígy szeressen, és eldöntse, velem képzeli el a jövőt, mert ebben a kérdésben nagyon bizonytalan, és nem tudja mit akar…

Én a kötésre gondoltam, arra is, hogy megcsinálom egyedül, de mivel „kezdő” vagyok, kókler munkát nem végeznék.

Ebben kérem a segítségedet, hogy mit lehetne tenni.

Köszönöm, …

Kedves …!

Ha már másfél éve tart, akkor bízom benne, hogy tudsz még várni egy kicsit. Jelenleg dolgozom egy komplex anyagon, ami sokkal jobb lesz, mint a szerelmi kötés.

Azóta elkészült...

sőt, évek óta sikerrel működik is a Szeresd vissza! program!

Még egy ingyenes segítséget is kaphatsz, ha ellátogatsz a hogyanszerezzemvissza.hu weboldalra és a Kezdd itt! menüpontra kattintasz.

Bár Te nem szakítás után vagy és az első módszertan elsősorban az exüket visszaszerezni vágyóknak fog szólni, a Te helyzeteden is segíteni fog.

A szerelmi kötés ugyanis a közhiedelemmel ellentétben, nem intézi el számodra, hogy boldogan éljetek, míg meg nem haltok. Ezért ha megbízol a szavamban, akkor ne tedd. Még akkor sem javasolnám, ha mindketten ezt akarnátok.

Az élet változás! Ha ma úgy is gondolja két szerelmes, hogy „örökké fog tartani a szerelmük„, ez biztosan nem így lesz. Mondom ezt én, aki 25 évet töltött egy férfival, és ha nem halt volna meg, akkor talán ma is együtt lennénk, mert mindketten tudtuk, hogy jobbat úgysem találnánk, csak mást. De az ilyen hozzáállás ritka. Manapság mindenki jobban szereti a „változatosságot”, mint a megszokottat.

Mindazokból, amit írtál, úgy gondolom, hogy nagyon is érdemes foglalkoznod a mágiával és a boszorkánysággal, csak bírálj felül mindent amit hallasz vagy olvasol, mielőtt teljes mértékben elfogadnád. Nem csak azért, mert nagyon sok butaság kering ezen témákban, hanem legfőképpen azért, mert mindezt a saját világodba kell illesztened, és az nagyon egyedi. Fejlődj úgy spirituálisan, hogy a végső szót engedd át mindig a belső mesterednek, mert csakis ő tudja, hogy számodra mi a legjobb.

Ezért mondom, hogy a kötés nem jó, mert nem hagy egymástól elszakadni akkor sem, amikor már úgy érzed elég, s ettől gyakran afféle „se vele, se nélküle” lesz a kapcsolat. Az meg kinek jó?

Szóval, ha van még kb egy hónapnyi türelmed, akkor javaslom, várd meg, amíg elkészülök az anyaggal, ami valóban segíthet Neked abban, hogy olyanná alakítsd kettőtök kapcsolatát, amilyenné szeretnéd.

Ha fel vagy iratkozva a hírlevelemre, akkor értesíteni foglak, ha elkészültem.

Minden jót kívánok Neked.

Szeretettel:

.

.
Már elkészült…
reklam_600