Cél: Ez a kis varázslat segít neked, ha netán nem érzed magad elég erősnek ahhoz, hogy céltudatosan végigcsináld azt, amit elhatároztál.
Helyszín: szabadban, egy kellemes helyen
Időzítés: Vasárnap – lehetőleg napfelkelte utáni órában -, növő Hold idején
Kellékek:
  • 1 db arany színű gyertya
  • öngyújtó
  • 1 pohár sárga ital (narancslé, almalé, stb)
  • 5 gyertya vagy mécses, ha szobában végzed a varázslatot

A Nap szimbolizálja az akaraterőt és a céltudatos cselekvést, a Nap segítségével növelheted önbizalmadat, ezért végezzük e varázslatot a Nap órájában.

Vigyél ki a szabadba (de ha esik az eső, egy szobában is lehetsz, készíts magad köré fénykört gyertyákkal/mécsesekkel) egy aranyszínű gyertyát és egy pohár narancslevet, vagy más sárga italt. A poharat helyezd magad elé, a gyertyát gyújtsd meg, majd fogd két kezedbe, hunyd le a szemed, és arcodat a nap felé (fény felé) tartva, élvezd annak melegét. Érezd át, ahogy a fény elpárologtatja belőled az önbizalomhiányt és a csalódásokat. Most vedd bal kezedbe a gyertyát, s jobb kezeddel emeld fel a poharat, és mielőtt megiszod, hagyd, hogy rávetüljenek a napsugarak (ha bent vagy akkor az égő gyertyák fölött húzd el). Mondd ki fennhangon:

Nap hatalma, fény ereje,
árassz el engemet.

Amint kimondtad, hatalmas erő fog áthullámzani a testeden. Élvezd pár pillanatig az energiát, majd hálával telten köszönd meg. Idd meg a pohár italt.

Érezd, ahogy átjár a kellemes lé energiája, melyet a nap feltöltött, s mondogasd a következő igézetet annyiszor, hogy érezd magadban minden szavának jelentéstartalmát:

Bízom magamban, bízom az életben.
Az életemet én magam teremtem.
Jöhet jó vagy jöhet rossz,
Nekem sosem okoz gondot.
A jövőmet éppen most teremtem.
Bízom magamban, bízom az életben.”

Ha érzed már magadban az erőt, fejezd be a varázslatot azzal, hogy eloltod a gyertyát, (ha a szobában csináltál fénykört, akkor azokat is!), majd az aranyszínű a gyertya maradékát tekerd egy kendőbe, vagy tedd egy dobozba, hogy tovább őrizze az energiákat.

Akkor gyújtsd meg újra, ha úgy érzed önbizalmad alább hagy, s fényénél érezd újra az erőt, melyet ma a Naptól kaptál.

Nem megy egydül?

Ha úgy érzed, szükséges némi segítség ahhoz, hogy biztosan jól sikerüljön a varázslatod, akkor erre is van mód. Szívesen segítek.

Hogy hogyan?

INFÓK ITT...