• A 3. csomag tartalma:

  Füstölőszerek - tudásbázis Szellemidézés - rituálé Capipa - szellem-leírás Világfa - talizmán Üzenet - önfejlődéshez Hasznos tudnivalókat kapsz a füstölőszerekről, hogy mikor, mihez, milyet használj. A Szellem megidéző rituálét azért kapod, hogyha a mágia ezen oldala érdekel, akkor egy jó szellem, legszeretettebb elhunyt hozzátartozód megidézésével próbálkozhass. Ha már gyakorlottabb vagy ezen a téren, akkor próbálkozhatsz egy anyagi jólétet segítő szellemi lénnyel, Capipával is, de mielőtt ezt tennéd, használd a Világfa talizmánt, hogy erőt és védelmet kapj tőle. Valamint a 3. csomag tartalmaz egy csak néhány soros, de nagyon fontos üzenetet, amit amíg nem teszed magadévá, érdemes kitenned egy olyan helyre, ahol rendszeresen a szemed elé kerül. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 4. csomag tartalma:

  Kövek mentális hatásai - 5 oldalas tudásanyag Szerelmi bűbáj - igézet Főnix - 2 oldal mitológia Moirák - mitológia Orudu - szellem-leírás A 4. csomag legfontosabb tudást hordozó anyaga az 5 oldalas „lexikon” a kövek mentális hatásairól. Ha szerelmi varázslatra vágysz, akkor nagyon fogsz örülni a bűbájnak, mely ebben a csomagban található. A kiegészítő oldalak 2 oldalban egy mágikus lényről, a Főnixről, és a végzet irányítóiról, a Moirákról mesélnek. Inkább csak érdekességnek, mintsem megidézendő szellemi lény leírásának szánom a félelmetes tűzszellemről, Oruduról szóló oldalt. Nagyhatalmú, de vigyázni is kell vele emiatt! Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS!   Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • Az 5. csomag tartalma:

  A mágia alapfogalmai - 4 oldalas tudásanyag Pyrhum - szellem-leírás Gorgók - mitológia Valkűrök - mitológia Tanulás - fontos tudnivaló Remélem a 3. csomag üzenetét már megismerted, mert itt az 5. csomagban egy újabb, kicsit hosszabb üzenetet küldök, amit úgyszintén érdemes szem előtt tartanod. Ebben a csomagban 4 oldalon át ismerkedhetsz a mágia alapfogalmaival, és bemutatom Pyrhum-ot, a másik nagy tűzszellemet. Kapsz egy oldalt a Gorgókról, és 2 képes oldalon tanulmányozhatod a Valkűröket. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS!   Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 7. csomag tartalma:

  Hátráltató tulajdonságok - tudásanyag Szerencsehozó - varázslat Grimoire pecsét - ismeretanyag Pegazus - mitológia Ápisz - mitológia A 7. csomag a mágiát hátráltató tulajdonságokat veszi sorra, amelynek köszönhetően könnyebben eldöntheted egy önmagát mágusnak vagy boszorkánynak beállító személyről, hogy valóban az-e. Kapsz egy szerencsehozó varázslatot, és megismerkedhetsz a Grimoire pecséttel, amely remek gazdagságot vonzó talizmán. Ismereteidet gyarapítják még a Pegazusról és Ápiszról szóló oldalak. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS!   Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 8. csomag tartalma:

  Tarot - 2 oldalas tudásbázis Makrokozmikus gyűrű - ismeretanyag Skandináv mitológia Artemisz - 2 oldalas istenek tudásbázis Szerelmi varázslat A 8. csomag némi Tarot történelemmel gazdagítja tudásod tárházát 2 oldalban. Kapsz egy szeretet varázslatot, mellyel szerelmeddel való kapcsolatodat erősítheted meg. A Makrokozmikus gyűrű egy olyan talizmán, amely közelebb visz a végső megismeréshez és nyugalmas életet biztosít. 2 oldal összefoglalót kapsz a Skandináv mitológiáról, és kettőt Artemiszről, a Hold és a vadászat Istennőjéről. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 10. csomag tartalma:

  Boszorkány nevek - 2 oldalas ismeretanyag Mágikus hazudságvizsgáló - varázslat Aposto - szellem leírás Wendigó - mitológia Athéné - 2 oldalas A 10. csomag a boszorkányokkal ismertet meg 2 oldalon, és egy olyan varázslatot ad, mely alkalmas arra, hogy leleplezd a hazugokat. Aposto megidézéséhez szükséges tudnivalókkal lát el, a róla szóló oldal, amihez nem árt segítségül hívni Athéné bölcsességét. Valamint megismerhetsz egy különleges lényt, a Wendigót. Utóbbi kettőt szintén 2-2 oldalas leírással. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 11. csomag tartalma:

  13 életelv - 11 oldalas fontos tudnivaló Fortuna talizmán - ismeretanyag Szerelmi bájital - recept Szkülla - mitológia Baldr - istenek tudásbázis A 11. csomag tartalmazza a legnagyobb tudást, melyhez 11 oldalnyi magyarázatot is kapsz, valamint egy szerelmi bájital leírását. Ezen kívül megismerheted a Fortuna talizmánt, s elolvashatod Baldr és Szkülla, képekkel illusztrált leírásait. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 13. csomag tartalma:

  Gyógynövények - 7 oldalas tudásbázis Szerelmi kötés - igézet Üzleti siker olaj - recept Freya - istenek tudásbázis Germán sárkányok - mitológia A 13. csomag tananyaga a Gyógynövények mágikus megfelelései. Ezen kívül olvasmány a Germán sárkányokról és Freyáról a boszorkányok kedvelt istennőjéről. Ebben a csomagban kapod meg még az Üzleti siker olaj leírását, valamint egy szerelmi kötéseknél használatos igézetet. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • Takaríts meg 10%-ot!

  Ha egyszerre vásárolod meg az Árnyak könyve oldalak 2., 3., 4., 5., és 6. csomagját, akkor egyrészt megkapod az első csomagot ingyen a megrendeléskor, másrészt megtakarítasz 560.-Ft-ot. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • Takaríts meg 10%-ot!

  Ha egyszerre vásárolod meg az Árnyak könyve oldalak 12., 13., 14., 15., és 16. csomagját, akkor egyrészt megkapod az első csomagot ingyen a megrendeléskor, másrészt megtakarítasz 757.-Ft-ot. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • Takaríts meg 15%-ot!

  Ha egyszerre vásárolod meg az Árnyak könyve oldalak 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., és 11. csomagját, akkor egyrészt megkapod az első csomagot ingyen a megrendeléskor, másrészt megtakarítasz 1750.-Ft-ot. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • Takaríts meg 15%-ot!

  Ha egyszerre vásárolod meg az Árnyak könyve oldalak 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., és 16. csomagját, akkor megtakarítasz 2032.-Ft-ot. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg tőlem e-mail-ben.

Go to Top