• Takaríts meg 15%-ot!

  Ha egyszerre vásárolod meg az Árnyak könyve oldalak 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., és 16. csomagját, akkor egyrészt megkapod az első csomagot ingyen a megrendeléskor, másrészt megtakarítasz 3830.-Ft-ot. Az összes csomag részletes leírását itt találodKATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg tőlem e-mail-ben.
 • Vezetett varázslat csomag tartalma:

  - a rituálé előkészületeinek pontos leírása PDF formátumban, - mp3 hanganyag, melyben egy tárgyat tisztítasz meg és szentelsz fel, és - mp3 hanganyag, melyben egyszerre 3 tárgyat tisztíthatsz és szentelhetsz fel. E vezetett varázslat segítségével bármilyen tárgyat megtisztíthatsz és felszentelhetsz úgy, ahogyan azt egy gyakorlott boszorkány vagy mágus tenné! Rendeld meg most!
 • Vezetett varázslat csomag tartalma:

  - a rituálé előkészületeinek pontos leírása PDF formátumban, - mp3 hanganyag, melynek segítségével ablakkal rendelkező helyiséget tisztíthatsz meg, és - mp3 hanganyag, melynek irányításával apróbb, ablakkal nem rendelkező helyiséget tisztíthatsz meg. E vezetett varázslat segítségével úgy hajthatsz végre egy tértisztító rituálét, ahogyan azt egy gyakorlott boszorkány vagy mágus tenné!  Rendeld meg most!
 • Vezetett varázslat csomag tartalma:

  - a rituálé előkészületeinek pontos leírása PDF formátumban, - mp3 hanganyag. E vezetett varázslat segítségével úgy hajthatsz végre egy önbizalmadat erősítő rituálét, ahogyan azt egy gyakorlott boszorkány vagy mágus tenné!  Rendeld meg most!
 • A 16. csomag tartalma:

  Rúnák táblázat - tudásbázis Szerencse bájital - recept Triketra - ismeretanyag Asztronavigációs talizmán - ismeretanyag Fák tulajdonságai - 4 oldalas tudásanyag A 16. csomag tartalmazza a Rúnák kiejtéséről és megfeleléseikről szóló oldalt, valamint egy Szerencsehozó bájital leírását. Tanulhatsz még itt a Triketráról, ami a Bűbájos boszorkák jele is volt, az Asztronavigációs talizmánról, és 4 oldalban a Fák uráról. Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 15. csomag tartalma:

  Rúnatan - 24 oldalas tudásanyag Rontáslevétel - varázslat Hesztia - 2 oldalas istenek tudásbázis Kelta kereszt - ismeretanyag Védelem olaj - recept A 15. csomagot a 24 oldalas Rúnatan uralja. De itt kapsz használható varázslatot Rontáslevételhez, és a Védelem olaj receptjét is. Ezeken kívül a Kelta kereszt talizmánról, valamint 2 oldalban Hesztia és Veszta Istennőkről is olvashatsz. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 14. csomag tartalma:

  Brigid - 4 oldalas istenek tudásbázis Fák - 9 oldalas ismeretanyag Szerelem olaj - recept Bezoár - tudásbázis Hosszú élet talizmán - ismeretanyag A 14. csomag tartalmazza a Fák mágikus tulajdonságairól szóló 9 oldalas tananyagot, valamint a Bezoár kő és a Hosszú élet talizmán leírását. Megkapod a Szerelem olaj receptjét és egy 4 oldalas olvasmányt Brigidről. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 12. csomag tartalma:

  Kívánság igézet - varázslat Felszentelő olaj - recept Bodza - 3 oldal tudásanyag Hétágú csillag - ismeretanyag Vámpír - mitológia A 12. csomagban megtanulod elkészíteni a Felszentelő olajat, s kapsz egy Kívánság igézetet,hogy könnyebb legyen vágyaid valóra váltása. 3 oldalas leírást kapsz az egyik mágikus fáról, a Bodzáról, megismerkedhetsz a Hétágú csillag jelentéstartalmával és olvashatsz a Vámpírokról. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 2. csomag tartalma:

  Varázskör - 4 oldal a kör felvetéséről Jupiter talizmán - ismeretanyag Hét fő bűn - tudásbázis Nimfák - mitológia Érzelmi figyelem - tananyag A 2. csomag a boszorkány-mágia legalapvetőbb szertartását a Varázskört mutatja be 4 oldalban, és megtanít saját érzelmeid megfigyelésére, mely kulcsfontosságú abban, hogy valóban elérd céljaidat. Megismerkedhetsz a Jupiter talizmánnal, amely szerencsét és sikert hoz, valamint a Hét fő bűnnel, amit érdemes elkerülni. Ezeken kívül még a Nimfák lényegét és neveit tartalmazó oldal is a könyved része lesz ezután. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 9. csomag tartalma:

  Mágikus növények - 2 oldalas tudásbázis Agla talizmán - ismeretanyag Astarté - istenek tudásbázis Mester - fontos tudnivaló Unikornis - mitoló A 9. csomag tartalmazza 2 oldallal a boszorkányok körében leggyakrabban használt növények mágikus tulajdonságait és egy újabb „szem elé való” oldalt, mely arra tanít, hogy mikorra válsz igazi mesterré. Megismerheted a szerencsehozó Agla talizmánt, Astartét a babiloni szerelemistennőt, valamint az Unikornis mágikus tulajdonságait. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • Az 6. csomag tartalma:

  Boszorkánytulajdonságok - tudásanyag Idegen varázslat megtörése - varázslat Allectorius - tudásbázis Mantikor - mitológia Aphrodité - istenek A 6. csomagból megtudod, hogy milyen tulajdonságoknak kell birtokába kerülnöd ahhoz, hogy igazán jó boszorkány legyen belőled, és kapsz egy varázslatot arra, ha úgy érzed megtámadtak, s meg akarod törni az idegen varázslat erejét. Megismerkedhetsz az Allectorius elkészítésével és hatásaival, s lexikális tudásodat gyarapíthatod a Mantikórról és Aphroditéról szóló 2 oldalas leírással. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS!   Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • Takaríts meg 15%-ot!

  Ha egyszerre vásárolod meg az Árnyak könyve oldalak 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., és 16. csomagját, akkor megtakarítasz 2032.-Ft-ot. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg tőlem e-mail-ben.

Go to Top