Átkok és rontások2018-06-22T13:00:49+00:00

Átkok és rontások

atok_balAz ide vonatkozó témájú weboldalakon és újságokban rengeteg hirdetés olvasható azzal a szöveggel, hogy „Átok és rontáslevétel”.

Arról is tudok, hogy nem egy vállalkozó szellem akad arra is, hogy segítsen átkot vagy rontást küldeni. Az emberekben pedig egyre több a félelem. Sokszor már az az érzésem, hogy mindenki azt hiszi, hogy elátkozták és azért vannak problémái az életében.

Pedig ez nem így van!

A szó szoros értelmében senki sem küldött komoly átkot ránk, hiszen egy hatásos átokhoz vagy rontáshoz igen komoly szenvedésre van szükség, amit nem hiszem, hogy akad, aki felvállal itt a XXI. században. Csak egyszerűen nem akarják az emberek vállalni a saját életükért a felelősséget, mert könnyebb másokra, a külső körülményekre kenni a hibákat. Pedig aki nem fogadja el, hogy a saját életének az irányítója, az ne is akarjon mágiával segíteni rajta, hiszen saját hite az, hogy nincsen hozzá ereje, ő maga csak egy bábu, akit ide-oda ráncigál az élet vagy a sors.

Mindezzel el is mondtam, hogy a Boszi-tanyán nincsen átkozódás és átoklevétel sincs. Viszont szívesen segítek egy beszélgetéssel, hogy hogyan is lehet kikerülni az ördögi körökből, melyek elhitették veled, hogy rontást tettek rád.

Az átkokról és a rontásokról itt is olvashatsz még:

https://bosziplaza.hu/atok-es-rontas/

https://bosziplaza.hu/a-legrombolobb-atok/

26 hozzászólás

 1. Sanyi május 6, 2015 - 9:11 du. - Válasz

  Kedves Suzi!

  A párommal nagyon szeretjük egymást,mindent megteszünk egymásért. Neki nagyon keresett végzettsége van,de nem tud elhelyezkedni és semmi nem akar nekünk sikerülni,nem akarunk mi mást csak normális életet. Mindig más nyakán kell lennünk rokonaimnál. Mindig blokkolja a szerencsénket valami ezért kérem a segítséged mit lehetne tenni?

  Előre is köszönöm

  • Susi május 7, 2015 - 1:36 du. - Válasz

   Kedves Sanyi!

   Érdemes lenne azzal kezdened, hogy letöltöd, majd elolvasod a Szerencse-faktor című könyvemet. (Ha szeretnéd, akkor írj egy emailt, és megkapod tőlem.)
   Ha ezzel végeztél, akkor tudom még ajánlani a tértisztítást, és önmagatok megtisztítását. ( Itt találsz ingyenes varázslatokat: http://varazslatfaktor.hu/blog/category/tisztito-varazslat/ , itt pedig egy komolyabb vezetett varázslatot: https://bosziplaza.hu/termekkategoria/varazslatok/ ) További segítséget pedig csak személyesen vagy legalábbis egy beszélgetés folyamán tudok adni.
   Minden jót!
   Susi

 2. Timcsi március 28, 2015 - 6:47 du. - Válasz

  Kedves Susi az én kérdésem az lenne hogyan tudnám a rontást a családomról leszedni.Elmondom a történetés nagyjából.A férjem nagymamája egy igazi boszorkány a szószoros értelmében és mivel mi nem pénzeljük őt folyamatosan atkoz minket. Egyáltalán van ilyesmi mert én már komolyan mondom a testemen és a lelkemen is érzem.Mit tegyek??:-(

 3. Fanni március 4, 2014 - 7:31 du. - Válasz

  Kedes Susi,
  Tudom, hogy nem ez az oldal ahol ezeket kérdezni szokás, de nem tudsz valami olyan szerelmi varázslatot ami (nem rosszindulatból) hűzégessé teszi a barátomat? Mostanában úgy viselkedik mintha nem is léteznék, ez nagyon rosszul esik 🙁 . Szóval ha van valami ötleted, akkor előre is köszönöm!
  Üdv. Fanni.

  • Susi április 30, 2014 - 4:24 du. - Válasz

   Kedves Fanni!

   Ne a barátodat akard megváltoztatni. Légy Te olyan, hogy igazán akarjon téged és eszébe se jusson más. Ez a legjobb megoldás!

   Minden jót: Susi

 4. dijana február 18, 2014 - 1:58 du. - Válasz

  mijen varázsige használna hogy a bárom kiszeresen belőlem és hogy elmenyen mer nem jol élünk kérlek válaszolj

 5. marina december 30, 2013 - 2:13 du. - Válasz

  elakarom foditani a szerelmemet magamtu hogy neszeresen éngem

 6. fanni december 29, 2013 - 11:38 de. - Válasz

  Szia kedves Susi,
  Segítséget szeretnék kérni.
  Van az osztályomban egy lány aki mintha “nyomulna” a barátomra. Régebben ö is járt vele de aztán szakítottak. Most én vagyok a fiú barátnöje és nem szeretném elveszíteni. 🙁 A lányra szeretnék valami átkot vagy rontást küldeni azért, hogy nehogy elcsavarja a fejét, de nem tudom mioyen igét használjak? Segítségedet elöre is köszönöm!

  • Susi december 29, 2013 - 3:50 du. - Válasz

   Kedves Fanni!

   Ez nem az az oldal, ahol átkokat szórunk, vagy rontásokat teszünk az emberekre. Nálam a szeretet a nyerő! Csakis olyan varázslatokat használok, ami a szeretetből indul, és oda is érkezik.
   Szeresd a barátodat úgy, hogy soha ne akarjon mással lenni, s küldj szeretetet, vagy akár egy másik szerető kedvest annak a lánynak, s akkor biztosan nem a te fiúdat akarja majd elhódítani.

   Minden jót: Susi

 7. vivien november 27, 2013 - 12:08 du. - Válasz

  hello susi szeretnék egy olyan varázsigét amellyel barátságot köthetek

  • Susi november 27, 2013 - 2:56 du. - Válasz

   Hello-szeretnek-a-baratod-lenni

 8. vivien november 22, 2013 - 2:24 du. - Válasz

  és tudod én kezdő vagyok tudsz mondani valamit

 9. vivien november 22, 2013 - 2:22 du. - Válasz

  hello susi azt szeretném hogy ketrec varázslatot meg tudsz adni

 10. anasztázia október 15, 2013 - 1:00 du. - Válasz

  szeretném a barátomat megrontani, hogy belém bolonduljon
  Hogy nehagyon ell

  • Susi október 15, 2013 - 1:53 du. - Válasz

   Anasztázia kedves! Megrontani a pedofilok szokták a kiskorúakat. 🙂 Rontást szoktak küldeni emberek egymásra, de azért, mert haragszanak.
   Ha Te azt akarod, hogy a szerelmed ne hagyjon el, akkor talán inkább szerelmi varázslatot kéne csinálnod, nem? Ha valaki azt szeretné, hogy szeressék, akkor szeretnie kell és nem átkozódnia!

 11. nikol március 7, 2013 - 2:55 du. - Válasz

  Kedves Susi !

  Nagyon szeretnék végre varázsolni, vagy ezzel foglalkozni. Azért nem néztem meg az előző leveleimet,mert félek,hogy a szüleim leszidnának.Egyszer hazavittem a könyvtárból egy WICCA könyvet(mert nagyon szeretek olvasni és hirtelen megláttam a polcon-borzasztóan örültem hogy végre van egy normális nem dedós könyv,hanem ami tényleg varázsolni tanít.)De amikor itthon elkezdtem készülődni a varázsláshoz apa pont meglátta a könyvet és mérges volt,hogy miért olvasok ilyeneket.Azt mondta Teli van a szobám könyvekkel és soha többé nem akar meglátni ilyennel.Szerinte ezek az emberek rosszak lesznek.Vagyis ezt nem pont így mondta de ez volt a lényeg.Kaptam az egyik barátnőmtől egy varázspálcát amit ő kapott az osztálytársától születésnapjára.De ő nem kérte.Az az osztálytársa boszorkánynak hiszi magát és ijesztő dolgokat csinál és mond. Csak egyszer találkoztam vele kb.10 percet.Alaposan megnézett és a barátnőm mondta hogy szerinte boszorkány vagyok.Kicsit megijedtem.Állítólag felismerte bennem.Nem tudok másra gondolni.Folyton eszembe jut.Azóta sem beszéltem a lánnyal,de nem tudom feledni az esetet.Félek,hogy mindenki kiröhögne ha hinnék neki.A pálca amit kaptam vöröses színű, van rajta ragasztva néhány strasszkő és nagyon könnyű. Fogalmam sincs mit tegyek.Hol varázsolhatnék végre? Egyáltalán jó a varázspálca? Tényleg boszorkány vagyok?? Bár sokan mondták hogy furcsa vagyok pl:nincs olyan hogy legjobb barátom mert az az igazság hogy rengeteg barátom van de valahogy egyikben sem találok valamit.Az állataimmal vagyok el a legjobban….Az a legfurcsább,hogy amikor éppen csinálok valamit,vagy tanulok hirtelen megszólal bennem egy hang:hiányzik valami. És mindig -mindig ugyanazzal a hangsúllyal akaratlanul beugrik és nem hagy nyugodni,de még sorolhatnám.Egyszóval tanácstalan vagyok 🙁 segítenél? 🙂

  • Susi március 7, 2013 - 3:17 du. - Válasz

   Kedves Nikol!

   Úgy gondolom, hogy mielőtt elfogadnád azt, amit valaki más mondott rád, először is azt kéne tisztáznod magadban, hogy szerinted milyen is egy boszorkány. Vajon a vasorrú bábához akartak hasonlítani, vagy ahhoz a gonosz asszonysághoz, aki megrontotta a falu állatait és az emberek féltek tőle? Vagy HP minőségekben gondolkodsz, s azt hiszed, hogy csak a varázsigét kell megtudnod, és a pálcáddal máris kővé dermeszthetsz valakit, vagy épp lebegtethetsz tárgyakat? Netán a Bűbájosok démonharcos boszijai szerinted az igaziak? Vagy ismered a Benegeserit boszorkákat és hozzájuk hasonló akarsz lenni?
   Számtalan megoldása van a kérdésnek, hogy milyen egy boszorkány. Döntsd hát el, hogy neked mi a válaszod. Aztán beszélgethetünk tovább.

   Minden jót: Susi

   • nikol március 9, 2013 - 2:03 du. - Válasz

    Köszönöm van benne igazság 🙂

  • vivien november 22, 2013 - 2:23 du. - Válasz

   én is létszi

 12. pithia március 2, 2013 - 6:32 du. - Válasz

  SUSI én csak csodálni tudlak,jószivö-segitö-öszinteségedért,Isten áldjon továábra is!!!
  Hela voltam.

 13. Dundika július 20, 2012 - 7:54 du. - Válasz

  én mindig is boszi akartam lenni!de sajnos bárhogy is probálkoztam nem sikerült 🙁 nem tudnál valahogy segiteni Susi ??

  • Susi július 22, 2012 - 10:47 de. - Válasz

   Kedves Dundika!

   A főoldalon már egy ideje kitettem a tanulást segítő olvasmányok listájához vezető linkeket. Használd ki őket és olvass. Aztán kérdezz.

 14. Susi november 10, 2011 - 4:58 du. - Válasz

  Az átkok és egyéb praktikák ellen a legjobb, ha megtisztítod önmagadat, a környezetedet (tértisztítás) és védőburkot vonsz magad köré, ha újabb támadástól tartasz.

 15. laci november 7, 2011 - 10:57 du. - Válasz

  sziasztok nem tudom ki hogy van vele de én ugy érzem be etetek engem ecer látam a barátnőmet meg volt neki a menzesze és mind ha ugy látam volna hogy a kajámba csőpőktetet volna belőle és nagyon szeretem de el kel hogy hagyam mert megcsal mindig de én ugy érzem be etetet aki tud segiteni hogy mit tegyek hogy a beetetés meg szunyőn anak kőnyőrgők kulgye el ere a cimre a megoldást mert előb utob szerintem kárt tenék magamba kőszőnőm a megértéseteket előre is a csunya szavakért elnézést kéérek kérlek beneteket segicsetek

  kamavla@citromail.hu

 16. sarolta kovacs augusztus 18, 2011 - 5:55 de. - Válasz

  udvozlom a nevem sarolta.szeretnem ha lehetseges valaszoljon nekem egy par kerdesemre.olyan dolgok tortenek velem amit nem ertek,mindig a dolgok elenkezojet teszem mint amit akarok,megprobalom elmagyarazni.a ferjemel nem jovok ki anyiszor elhataroztam hogy elhagyom es mikor meg kene tenem valami ero ,mintha meglene kotve kezem labam nem tudok szabadulni tole.anyi roszat tett mar velem hogy masno meg egy napot se birt volna vele,nem akarom reszletezni ezeket a dolgokat most.Tavaj juli ban meg halt a lanyom 23 eves volt hasnyal mirigy gyuladasa volt nem tudtak meg menteni az eletet,ezt nem fogom semi atokra ,az elet ilyen ,de nem tudom elfogadni hogy miert?sokat szoktam almodni a lanyomal,meg mas halotakkal is az elmult ejel pl, valaki meg akart fojtani az utolsopilanatban riadtam fel,regeben mindig egy ferfi fekete ruhaba jott de az arcat sosem latam,azt mondta ne feljek tole o az apap.Meg sok furcsa hasonlo dolgok ha meg tudna nekem magyarazni miert van ez.meg valami kethete le benult az arcom egyik fele. ha lehetseges adja meg a telefon szamat es fel hivnam ,szoban jobban eltudom magyarazni az egeszer ,kerem segitsen koszonom.udvozletel

Hagyj üzenetet

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com