Átkok és rontások

atok_balAz ide vonatkozó témájú weboldalakon és újságokban rengeteg hirdetés olvasható azzal a szöveggel, hogy „Átok és rontáslevétel”.

Arról is tudok, hogy nem egy vállalkozó szellem akad arra is, hogy segítsen átkot vagy rontást küldeni. Az emberekben pedig egyre több a félelem. Sokszor már az az érzésem, hogy mindenki azt hiszi, hogy elátkozták és azért vannak problémái az életében.

Pedig ez nem így van!

A szó szoros értelmében senki sem küldött komoly átkot ránk, hiszen egy hatásos átokhoz vagy rontáshoz igen komoly szenvedésre van szükség, amit nem hiszem, hogy akad, aki felvállal itt a XXI. században. Csak egyszerűen nem akarják az emberek vállalni a saját életükért a felelősséget, mert könnyebb másokra, a külső körülményekre kenni a hibákat. Pedig aki nem fogadja el, hogy a saját életének az irányítója, az ne is akarjon mágiával segíteni rajta, hiszen saját hite az, hogy nincsen hozzá ereje, ő maga csak egy bábu, akit ide-oda ráncigál az élet vagy a sors.

Mindezzel el is mondtam, hogy a Boszi-tanyán nincsen átkozódás és átoklevétel sincs. Viszont szívesen segítek egy beszélgetéssel, hogy hogyan is lehet kikerülni az ördögi körökből, melyek elhitették veled, hogy rontást tettek rád.

Az átkokról és a rontásokról itt is olvashatsz még:

https://bosziplaza.hu/atok-es-rontas/

https://bosziplaza.hu/a-legrombolobb-atok/