Kedves Susi!
Őszinte válaszát várom a levelemre! A helyzet az, hogy nagyon nagyon szeretek egy lányt, voltunk együtt 6 hónapig, ez egy kapcsolat volt, de sajnos vége lett egy pár napja vagy hete, mert a lány kiszeretett belőlem, nem szerelmes már, vagy kellően nem az.Nincs senki más neki sem,tehát nem emiatt szakítottunk ez biztos!

Most barátok vagyunk egy héttel a szakítás után, így jól megértjk egymást, bár ő tényleg csak barátként kezel, én viszont szerelmes vagyok belé.. de talán még nincs késő és fel lehetne vhogy erőssíteni az érzelmeit!Tehát a kérdésem az lenne, h vmilyen fajta varázslattal, tudna e nekem segíteni, h újra meghódítsam,nyilván nem csak varázslattal, de bármivel,nekem csak egy a cél, h ő az enyém legyen,feleségül szeretném venni, gyerekeket tőle,családot.
Ez az egyik dolog, a másik pedig h kértem fel vkit arra(elvileg egy mágus) h segítsen, elmondtam neki ugyanezt h ez a helyzet, azt mondta h csináljunk szerelmi kötést az megfogja oldani a dolgot, nos kifizettem már neki 25 ezer forintot,még egyszer kellene ugyanennyit, eltelt több mint egy hét, és semmi nem történt,küldtem neki egy képet kettőnkről, de ha keresem folyotn csak azt mondja h legyek türelmes,először még szellemet kell idézniük és az lehet 1 hónap is vagy mégtöbb, és aztán lesz még nekem feladatom külön.Na de másoktól meg azt hallottam h ezt a kötést pár perc alatt megcsinálják,tehát attól félek h csak átvág ez a mágus engem és a pénz kell neki csak, mivel semmijelét vagy bizonyítását nem mutatja annak h ő dolgozik ezen…
Így nagyon kérem, ha tud segítsen és adjon tanácsot, h valóban csinálhatja e nekem a kötést ez a mágus vagy csak átakar vágni?!Mi a véleménye Önnek?
Előre is köszönöm szépen a válaszát!
Köszönettel:…

Kedves …

A magam részéről mindenkit igyekszem lebeszélni a szerelmi kötésről, még akkor is, ha mindkét fél benne van, nemhogy a féloldalasaknál, hiszen az ember nem tudhatja, hogy mi minden vár még rá.

A varázslatokról az a véleményem, (ilyen esetben különösképpen), hogy mindenkinek magának kell elvégeznie, s csak segédkezni szoktam benne. Egy szerelmi kötés nálam általában egy-két hétig tart, mármint ennyi ideig kell minden nap dolgozni rajta. No nem csak nekem, hanem annak, aki kéri. Valószínűleg pont ennek köszönhető, hogy az emberek inkább elmennek egy “mágushoz”, kifizetnek egy jó nagy összeget (Neked még nem is került olyan sokba!), s várják, hogy a “szájukba repüljön a sültgalamb”, ami persze nem kizárt, de többnyire nem szokott összejönni, kivéve azokat az eseteket, amikor az illető nagyon hisz a megfizetett „mágus” erejében.

Az én módszeremmel viszont eddig a 95%-nak, aki valóban végig is csinálta, amit előírtam neki, létrejött a kötés. Már olyan is van köztük, aki belátta, hogy mennyire igazam volt, amikor le akartam beszélni róla, mert azóta már fel is bontotta. :-)

Szerintem meg kéne próbálnod valóban a barátjának lenni annak a lánynak. Ha igazán szereted, akkor az ő boldogsága kell hogy legyen a legfontosabb a számodra. Ha így teszel, lehet, hogy újra beléd szeret magától is, hisz az önzetlenség olyan ritka kincs, amit nem lehet nem megbecsülni!

Szeretettel:alairas

.

.

A szerelmi kötésnél jobb, vagy azzal együtt alkalmazandó megoldás:
reklam_600