Kedves Susi!

Engedd meg, hogy írjak neked egy történetet, ami ma történt velem…

Először is inkább a tegnapról írok…A barátomtól kölcsön kaptam ouija tábláját(ami nincs megszentelve) és próbáltam vele idézni, de nem ment…Ez az ismerősöm amúgy boszorkány(nő).Ő azt mondta, hogy lehet, hogy nincs elég energiám. Ez lehetséges?

Jól elkalandoztam.. Akkor visszatérek a mára.Ma ugyan azzal a táblával 6-an idéztünk. Először megkérdeztük tőle, hogy rossz szellem-e? Az igenre ment a válasz…De mi tovább folytattuk, és megkérdeztük, hogy fog-e valamelyikünket kísérteni és az igenre csúszott a plachette(ha jól tudom így írják). Megijedtünk.Megkérdeztük, hogy kit fog és az egyik asztalnál ülő nő nevét adta ki. Aztán rákérdeztünk, hogy hogyan és annyi jött ki, hogy DEMON. Iszonyatosan megrémültünk, elköszöntünk és abbahagytuk…Kb. negyed órával később újra idéztünk.Lejátszódott ugyanez a folyamat a DEMON kivételével, és megkérdeztük, hogy, hogyan hívják….Hát hogyan?!A LUCIFER szó jött ki. Az egyik barátom majdnem elájult. Nem hagytuk abba.

Amúgy, ilyen helyzetben mit kell csinálni?Használ a sókör?Felszenteltetni hol lehet?Egyedül tényleg nem tudom használni a táblát?

Mély tisztelettel: …

Kedves …!

Először is ne hallgass senkire! Ne hagyd, hogy más döntse el, hogy neked milyen vagy mennyi energiád van. A legjobb mester ott van benned, ha kérdésed van, fordulj inkább ahhoz segítségért. Ha figyelsz, a lehető legjobb választ fogod kapni tőle!

Az a legjobb, ha Te magad szenteled fel a tárgyaidat. Ennek módját meg lehet tanulni, és akkor legalább nem más zavaró energiáit kell esetlegesen „legyőznöd.” (Itt van hozzá egy bárki által könnyedén használható segítség: https://bosziplaza.hu/termek/targyak-tisztitasa-es-felszentelese/ )

A csoportos szellemidézés leginkább arra jó, hogy a társaság egy-két tagjára rátörjön a frász. A ti hatosotokban igen szegényes fantáziájú volt az a személy, aki a planchette-et irányította (mert valaki mindig irányítja!). Nem tudott jobbat kitalálni, mint a Demon vagy a Lucifer nevek? Ez szinte nevetséges!

Én elhiszem, hogy manapság divat is, de főként jó poén, hogy horrorokat néztek, meg „szellemet idéztek”, csak néha jó lenne elgondolkodnotok azon is, hogy ezzel milyen károkat okozhattok egy-egy társatoknak, aki félelemmel teli lesz tőlük. A használt helyen maradó, rossz energiákról nem is szólva! És nem tévedtem, amikor azt írtam, hogy „ottmaradó rossz energiák” és nem szellemek! Ugyanis azzal, amit csináltok, rengeteg negatív gondolatot és rossz érzést (pl. félelem) hoztok elő magatokból, amik mind-mind egy-egy negatív elementált hoznak létre, melyek megtelepednek a helységben/lakásban, s aztán sok kellemetlenséget okoznak az ott lakóknak, ha egy kicsit is fogékonyak az őket körülvevő rezgésekre. Az a minimum, hogy minden ilyen (szerintem) bugyuta tevékenységetek után TAKARÍTSATOK. Azaz szellőztetés, a szó hagyományos értelmében vett takarítás, majd gyertya és füstölő, s jó energiákkal való feltöltés kellene, hogy legyen a „játék” befejezése. (Vagy még jobb, ha a négy elemmel csináltok egy valódi tisztítást: https://bosziplaza.hu/termek/vezetett-varazslat-tertisztitashoz/ )

Az egyedüli Ouija tábla használat is sokkalta jobb, mint egy ilyen társaságban „szórakozni”, ahol képesek vagytok egy „Igen, rossz szellem vagyok!” kijelentés után még folytatni a „mókát” csak a rettegés érzéséért.

Nem lehetne, hogy inkább a jó érzések beszerzésére törekedjetek, ha már ennyire unatkoztok ebben az ingerekben gazdag világban?

Jó lenne, ha inkább pozitív érzéseket gyűjtsetek magatokba a rémület helyett, hisz így a világ is kellemesebb hellyé változhatna!

Gondolkozzatok el ezen!

SZERETETTEL:

.

.

Az oldal megújításakor sajnos a hozzászólásokat nem tudtam áthozni. Ezért idemásolom Neked, hogy ne maradj le semmiről. Ha Neked is van mondanivalód, akkor a bejegyzés alatt, Te is hozzászólhatsz.

február 17, 2011 1:55 du.Posted 4 years ago
Rótán Ágnes

Szia!
Most olvastam a táblázáshoz irt válaszodat.Engem a tanfolyam nagyon is érdekelne,remélem nem késtem még le.szeretném tudni holértesülhetek róla.
Én használom a táblát már pár hónapja,sok embernek segítettem már az elhunyt szeretteivel fel venni a kapcsolatott.ez azért öntött el örömmel mert én fél éve vesztettem el a párom akit mindnkinél jobban szerettem és mindenbe kapaszkodtam szinte,hogy meg tudjam hol van.van-e egyáltalán valahol,nagyon szerettem volna kapcsolatba lépni vele,minden vágyam ez volt,soha nem reménykedtem ez egyszer be fog teljesülni.de sikerült,igaz médium kis asztal által,csodás élmény volt!Utána kezdtem el a Quija táblával foglalkozni,persze több helyről szedtem össze előtte az információkat,tanácsokat.De már megy ,tegnap pl.már kérés nélkül jött a párom is,ez még nem fordult elő,igaz nem egyedül tábláztam akkor.Elleinte egyedül is ment,de most az utolsó 3alkalommal kb.nem megy sem ő sem örangyal vagy bár ki hivása.Egyedül mindig egy szellem jön vissza.tudom mindig ő mert mindenre “nem”a válasza,vagy ezt a szót ismétli:ZSTO.Ha véletlenül valamit is ir akkor össze függéstelen szavak mondatok,de ez ritka,ilyenkor a jobb felső sarokba megy és onnan le a tábla aljára,és vissza szünetre.Többször el köszönk tőle,ha nem akar semmit tőlem udvariasan,meg köszönöm,hogy itt volt,de “nem” a válasza.Ha el is megy megint csak ő jön vissza!De nem egy nap le játszódása ez.Már volt mikor meg forditottam a planchettet mert azt hittem Démon,és befejezem a táblázást is.Tegnap délután egy ismerőssel megint ment,este már sem az örangyalom,sem a párom,se senki nem jött,de ez az “akárki”megint,ugyan azt el játszotta mint eddig.
Nem kéz alól vettem a táblát stúdióból ,gondolom ott fel szenteik,vagy ez nem is muszáj?
Az a helyzet én sok embernek szeretnék segíteni,de ami rám tartozik azt csak egyedül,magamban szeretném végig csinálni.Nem ijedtem meg,csak nem tudom miért van ez?De ha igy folytatodik nincs értelme tábláznom,de sok mindenre szeretnék választ kapni amiben a tábla sokat is segít.Meg az az igazság nekem nagyon sokat jelentett a párom,és ehhez nekem ezt kellett megtalálnom,hogy meg nyugodjak.
Kérlek segits abban,hogy mi lehet azzal,hogy ez a szellem még mindigis itt van,és hogy tudnék megszabadulni tőle.
A tanfolyam is tényleg nagyon érdekelne,vagy ha valami hasonlót is tudnál ajánlani,mert erre felé szeretnék tovább haladni,fejleszteni az eddigi tudásom is.
Előre is köszi!
mosolygós délutánt!
Ágica

február 21, 2011 4:43 du.Posted 4 years ago
admin (Author)

Kedves Ágica!

Bármely szellemtől úgy lehet megszabadulni, hogy elküldi az ember. Természetesen ez az “elküldés” hittel és saját erőnk tudatában kell hogy történjen. (Hinni abban kell, hogy Te vagy a főnök!)

A tanfolyam még csak készül, de ha meglesz, akkor hírül adom! :-)

Minden jót: Susi

június 5, 2011 6:43 du.Posted 4 years ago
Rótán Ágnes

Köszike utólag is:)
De szeretném meg kérdezni,hogy “házilag “meg-e tudom tisztitani a táblám,és ha igen akkor azt hogy kell véghez vinni?/vagy is a megszentelést,eredetileg meg volt a táblám,csak hát idővel megint valakit be vonzottam,pedig el mondom a védelmet elején-végén ahogy kell,de még is sikerült.Vagy nem vettem észre és olyan személyekkel tábláztam akik magukkal hozták volna a negativ lényeket és megint valakinek jobban tetszett nálam maradni talán:)
Annyira imádtam táblázni,de úgy el kezd menni tőle a kedvem:(
kérlek segits még 1x utoljára:)

február 27, 2011 9:00 du.Posted 4 years ago
boszi1968

szellemektől megszabadulhatsz a füstölő szertartással is.eddig akinek ajánlottam annak be vált.de ehhez téleg hinni kell a szertartás sikerében.
na meg a koncentrálás is nagyon fontos.

június 5, 2011 6:45 du.Posted 4 years ago
Rótán Ágnes

Szia!
Milyen az a füstölő szertartás?
Mert én szoktam minden táblázás előtt füstölőt is égetni,de ez gondolom nem ugyan az mint amit te javasolsz.:)
Köszi,ha válaszolsz!

június 5, 2011 11:58 de.Posted 4 years ago
Won

Én is azt javasolnám, ha már az ouija táblához folyamodsz, hogy ezt egyedül tedd. A saját lelkiismereted az egyetlen, amivel el tudsz számolni! Itt nem kell félni a rosszindulatú ,,barátoktól˝, akik csak megijeszteni, ártani akarnak. Magadat biztos vagyok benne, hogy nem fogod becsapni, s nem úgy fogod mozgatni a plachett-et, hogy azt a választ kapd, amit hallani szeretnél! Hidd el némelyik barátod nem azért teszi ezt, mert választ keres, hanem csak rosszindulatból, hogy magát mások félelmével szórakoztassa.

Üdvözlettel: Won