Szia Susi

Már hosszú évek óta nagyon érdekel az ezoterika (inga, mágia, boszorkányság s.t.b.). Most egyre jobban érdekel ez a Quija tábla működése is, az éjjel volt egy fura álmom vagy érzésem.

Arra ébredtem mintha valami mozgatná velem az egész ágyat. Erről mi a véleményed? Lehet, hogy nem akarják az Égiek, hogy vegyek ilyen táblát? És mi a véleményed az Inga használatáról?

Üdv:…

Kedves …!

Azért kellett eddig várnod a válaszomra, mert csak most tettem fel erre az új lapra a Ouija tábla történetét és használatát bemutató menüpontot. Így tudom javasolni, hogy azt olvasd el, ha tájékozódni akarsz ez ügyben.

Az ágyad mozgásáról az a véleményem, hogy ilyesmit akkor szokott érezni az ember, amikor nagyon kimerült. Nem hinném, hogy bármiféle szellemi lény vetemedne olyasmire, hogy ággyal együtt ringasson bárkit is. Abban pedig egészen bizonyos vagyok, hogy az „Égiek” nem üzennek így neked olyasmit, hogy ne vegyél táblát (de olyat sem, hogy vegyél!). Ez a Te döntésed lehet csak, és senki nem szólhat bele.

Az inga egy igen hasznos eszköz, ha valaki jól tudja használni. Sok mindent meg lehet vizsgálni vele, tábla nélkül is képes igen vagy nem válaszokkal ellátni, csak arra kell ügyelni, hogy a használót ne befolyásolja az akarata.

Ha azt kérdeznéd tőlem, hogy ingát vagy Ouija táblát vegyél-e inkább, akkor azt kéne mondjam, hogy ez attól függ, melyik szimpatikusabb a számodra. A tábla használatát valamivel könnyebb elsajátítani, s ha nem egyedül használod, talán megbízhatóbb is a válasza, amikor még gyakorlatlan vagy. Az inga olcsóbb és egyszerűbb, ugyanakkor sokkal több gyakorlásra van szükséged, hogy valódi válaszokat kaphass minden kérdésedre.

Szeretettel:

.

.