A Ouija tábla használata

Hogyan használd a Ouija táblát?

Valójában nincs semmilyen szertartás, vagy művelet meghatározva a használatához, amit mindenkinek egyformán be kéne tartania. De amennyiben úgy érzed, kellenek neked bizonyos műveletek, szertartások, csak nyugodtan cselekedj a hited szerint.

Ajánlott viszont a Ouija tábla használata előtt egy rövid meditáció, amivel lenyugtatod a gondolataid és ráhangolódsz az adott kérdésedre. Ehhez mérten érdemes nyugodt, zavartalan környezetben dolgozni.

ouija_hasznalata

A táblát általában kettő ember használja, de lehet egyedül is kérdezni.

A táblát helyezd az öledbe, vagy asztalra és a planchette-et a mutató és a középső ujjad hegyével érintsed, de ne nyomjad túl erősen. Fontos a hozzáállás. A hangulat kihat az eszköz működésére is.

Indításnál az első kérdés legyen az, hogy “lehetséges-e a kapcsolat?”.

Az első alkalmak során lehet, sőt, valószínű, hogy nehezen, vagy egyáltalán nem fog menni. Az egész gyakorlás kérdése, mint minden e világon.

Van egy módszer, amit érdemes kipróbálni.

Mikor elkezded, mozgasd a planchette-et körkörösen, vagy nyolcas alakzatban a táblán, de ne túl gyorsan.

Miközben a mozgást végzed, különülj el ettől. Csak figyeld. Hasonlóan, mint mikor burgonyát hámozol, vagy kocsit vezetsz. Hagyjad történni a dolgokat magától. Ezt egy kis gyakorlással el lehet sajátítani. Közben ne felejtsd el a kérdésed. Ha úgy érzed, valahol meg kell állni, akkor tedd azt. Ez az érzés nem lesz erős, inkább csak sugalmazás szerű. Hallgass rá! Idővel bele jössz.

Ha a jelzett betűkre nem emlékszel pontosan, használj jegyzetet. Az üzenetek nem tűnnek mindig elsőre értelmesnek, ezért érdemes később is átnézni a leírtakat. Megesik, hogy az üzenet nem felel meg a helyesírásnak, vagy rövidítéseket használ. Idővel ezt is megszokod.

Gyakorlással, a planchette összefüggő és használható válaszokat fog adni. Fontos, hogy a gyakorlás nem csak annyi, hogy egyszer húsz percig próbálkozol, s feladod, mondván ez hülyeség. A gyakorlás kb. két hétig minden nap harminc perc.

Sok sikert!
Ha még nincsen saját Ouija táblád, akkor szebbnél szebbek között válogathatsz, ha ide kattintasz:
https://bosziplaza.hu/termekkategoria/szellemidezo-ouija-tabla/

27 hozzászólás

 1. Szia kedves Susi! Több alkalommal próbálkoztam de eddig semmi jelet nem kaptam. Esetleg van valami erősebb és hatékonyabb módszer amivel esetleg sikerülne kapcsolatot teremtenem?

  • Kedves Andris!

   A próbálkozás általában arról szól, hogy “na lássuk, valóban tudsz működni?“, ez pedig nem szerencsés hozzáállás a dologhoz. Vagy csináld teljes odaadással, vagy felejtsd el!
   Az “odaadás” persze nem “akarást” jelent. El ne téveszd! A mágia területén az akarással nem sokra mész. Sőt! Gátolod a megvalósulást. Az odaadás önmagad átadása. Gyanítom itt hibáztál, hisz ez az egyik legnehezebb a mágiában, mert nem része emberi neveltetésünknek.
   Nem véletlenül igyekszem felhívni a figyelmet arra, hogy aki mágikus praktikákat akar használni, nem a szertartások menetét kell hogy megtanulja, hanem saját magával kell foglalkoznia, hogy alkalmassá váljon a végrehajtásra.
   Tanulj Te is, és akkor majd sikerül amit szeretnél.
   Minden jót!
   Susi

  • Szia nekem és a barátnőmnek is bevált az hogy leírsz annyi kört a tűvel ahányan vagytok a táblán, utána elmondod ezta a versikét hogy:
   ,,Barátok közt igaz a szív,
   Szellem szavunk têged hív. Jelen van valaki? ”
   És
   nekünk ez egyszerre bevált!

 2. Sziasztok ha itt van melletem az akit megidéztem,kommunikálhatok vele a táblán keresztül?

 3. Sziasztok!
  Valakinél előfordult már, hogy a pohár elkezdett körkörösen mozogni magától miután megkérdezted a megidézett lélek nevét? Háttér sztori, hogy a táblámon van boszorkány csillag és pentagramma is. Legelsőnek a pentagramma ment rá majd bele kezdett a körkörös mozgásba. Nem egyszer használtam már a táblát, így van benne tapasztalatom nem is kicsi, mivel alapvetően az ilyen dolgokkal szeretek foglalkozni és bele ásni magam, viszont ehhez hasonló eddig még nem fordult elő.

  • Hogyan lehet tölük megszabadulni???

   • Kedves Kriara!

    Úgy érted, hogy a meghívott szellemektől hogyan lehet megszabadulni?
    1./ Ha még nincs ilyen problémád, csak érdeklődsz, akkor legegyszerűbben úgy, hogy nem is hívsz szellemeket az otthonodba, illetve, ha meg akarod tenni, akkor erre felkészülten látsz hozzá. Mármint: komolyan veszed azt, amit csinálsz, tisztelettel bánsz a ouija táblával, és nem csak szórakozásból idézgetsz szellemeket. Tisztában vagy azzal, hogyan kell elbocsátani őket.
    2./ Ha már van ilyen problémád, akkor kicsit nehezebb a helyzet, de egy komoly tértisztítás és a megfelelő szándék segíthet.
    Minden jót!
    Susi

 4. A kérdésem;ha nincsen planchette-ém akkor használhatok valami mást is egy pohat vgy jobban működik ha planchette-ét használo

 5. Folyamatosan rázott a hideg amíg olvastam a tábláról illetve a kommenteket!..
  Kedves Susi..borzasztóan érdekelt világ életemben a más világ! viszont nem is nagyon mertem “játszani”velük..viszont mikor megtettem akkor hogy is mondjam..ők játszottak velem!
  Nagyon is érdekel a tábla de mégis van egy olyan túl nyomó érzésem ami még a kíváncsiságon is felülkerekedik az pedig a félelem és a bizonytalanság! ahogy észre vettem ha erősen lépek fel akkor nincsen gond..akkor abba marad a rossz..inkább csak tanácsot kérnék hogy így ez alatt a rövid mondandó alatt érdemes-e kiprobálnom?

  Köszönöm és maradok tisztelettel: Kiss Klaudia

  • Kedves Klaudia!
   Amíg félelem van benned, én azt tanácsolnám inkább tanulj és ismerkedj az élettel. Ha ez megvan, jöhet a szellemvilág. 🙂
   Üdv:
   Susi

 6. Most őszintén, ti hisztek ebbe a nagy baromságban, Ouija tábla, meg bla bla szellem idézés, ekkora őkőrséget csak ti hihettek el köcsög buzik, szétrőhőgtem magam, nekem meg van egy Aladin lámpám, és előidézem Aladint.

  • Kedves Róbert!

   Tudod, mi itt úgy gondolkozunk, hogy mindenkinek joga van abban hinni, amiben csak akar. Azért hagytam jóvá a nem épp kedves hozzászólásodat is, mert úgy hiszem, neked is jogod van azt gondolni, amit csak akarsz. Ezen túl pedig, különösen sajnálatra méltónak tartom az olyan embereket, akik képesek csak azért olvasgatni egy weboldalon, hogy ott kifejezzék nem-tetszésüket. Persze, ha ettől lesz jó kedved és a mások felett való ítélkezés okoz számodra csak örömöt, hát akkor rajta, élj ilyen szánalmas életet, melyben ahelyett, hogy megkeresnéd mi az, ami igazán jó, csak a negatív szemléletet preferálod.
   Mi elviseljük. Te meddig leszel boldog így?

   További minden jókat!
   Susi

  • Kedves susi.
   Azr szeretném kérdezni hogy a planchette helyet lehet valami mást is használni ?

  • Robert te egy nyomorék vagy nagy arc ha nem tetszik a téma mi a f.szt keresel itt? LOL

 7. Üdv Kedves Susi!

  Hol tudok Ouija táblát venni az országban?

  A válaszát előre is köszönöm!

  Tisztelettel: Császár Dániel

 8. Ludányi Boglárka

  Kedves Susi!

  Lenne egy számomra nagyon fontos kérdésem…A kérdést amit felteszünk magunkban vagy pedig hangosan kell mondani?

 9. Ludányi Boglárka

  Kedves Susi!
  Én voltam az aki e-mailben írt neked!
  Nem kaptam meg az ingyenes könyvedet azt a ” Mire érdemes odafigyelned, mielőtt jóst vagy mágust választanál?,, Című könyvszerűséget!Susi ezt a szertartást az Ouija táblát lehet egyedül használni?…
  Üdv: Bogi ( Előre is köszönöm a gyors válaszodat!)

 10. Ludányi Boglárka

  Kedves Susi!
  Attól még, hogy a Ouija tábla papírból van működni fog?
  És még egy kérdésem lenne… Mit csináljak akkor ha a lencse közepén nincs betű hanem a két szélén van? akkor melyik betűt vegyem érvényesnek? A VÁLASZT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!

  • Kedves Boglárka!

   Igen, működni fog, ha működteted. Csak figyelj a megérzéseidre, és akkor el fogod tudni dönteni, hogy melyik betű az igazi.

   Üdv: Susi

 11. Kedves Susi!
  Az lenne a kérdésem, hogy van-e valami korhatár a tábla használatával kapcsolatban. És azt is szeretném megtudni, hogy hogyan kell pontosan elköszönni az idézés végén. 🙂 a választ előre is köszönöm!

  • Kedves Yuzu!

   Úgy gondolom, nem az életkor a fontos, hanem az érettség. A Ouija tábla Amerikában gyerekjáték. Igaz, a gyerekek nem szellemeket idéznek, csak a táblát kérdezik. A szabályokat pedig mindenki magának találja ki.
   Üdv: Susi

 12. Kedves Maria
  Szeretném ha amit írok megfogadná, ám ha mégsem hát ne tegye. Susi sajnos nem adott önnek egyértelmű választ arra, mit tegyen hogy ne kerüljön a negatív erők irányítása alá a tábla.
  Nos ha csak az egyik oldallal kíván beszélni, akkor előtte kérje azt (attól akibe igaz hitet vet), hogy segítsen távol tartani a másik oldalt.
  Nagyon fontos : akár jó akár rossz energiával, szellemmel vagy entitással beszélt ( bár minden nézőpont kérdése ) a táblát, mint egy kulturált beszélgetést le kell zárni!!! Ha ezt nem teszi meg, akkor akár a táblát is elégetheti, mert a tábla csak a kilincs az ajtó az mindig a tábla használója ami ilyenkor nyitva marad.
  Ha csak a “Jókkal” akar beszélni, egyszerűen rajzoljon a táblára egy Salamon pecsétet (Google mindenki barátja 🙂 ) Minden rossz elfogja kerülni
  Amiben viszont Susi -nak igaza van döntse el kinek adja az erőt. Mert olyan valóban nincs, hogy uralok is meg nem is. Sokan megfeledkeznek arról, hogy közöljék egyértelműen azt a tényt:
  MI VAGYUNK AZOK AKIK A HÚSBAN ÉLÜNK, HA A MÁSIK OLDAL OLYAN ERŐS LENNE NEM AKARNÁK OLY SOKSZOR MEGSZÁLLNI AZ EMBERI TESTET.
  Ha pedig valamit rosszul csinált és nem maradt magára ( bár sosincs egyedül) keressen szakembert.
  Üdv, remélem segítettem.
  Echmes

 13. Üdvözlöm! Szeretném, ha a tábla használatakor nem gonosz szellemek szórakoznának velem. Nem ír arról, hogyan lehet elkerülni, kivédeni az ártók megjelenését, velem maradását, ezáltal életem, gondolataim, cselekedeteim rossz irányú változását. Tudomásom szerint a tábla rituálé befejeztével el kell küldeni a megidézettet, önállóan erre nem képes. Ha tud erre módszert, megoldást, megköszönöm ha ismerteti velem, de talán nem csak velem, minden érdeklődővel hisz veszélyes is tud lenni az Ouija.

  • Kedves Mária!

   Elég nagy az ellentmondás a két “tudása” között. Egyrészt fél a “gonosz szellemek szórakozásától”, másrészt úgy tudja, hogy a megidézettet el kell küldeni, mert magától nem képes elmenni.

   Valami nem stimmel ebben a képben!

   Ha a Ouija tábla használója oly gyenge, hogy megtámadhatják, illetve “szórakozhatnak vele”, akkor hogyan lesz képes elküldeni a megidézettet. De ha el kell küldeni a szellemet, mert olyan magatehetetlen, és a tábla használójának van csak annyi ereje, hogy ezt megtegye, akkor mi félnivalója van?

   El kellene dönteni előbb, hogy miben hisz!

   • Abban, hogy a szellemvilág az erősebb, és mindenféle védekezésre van szüksége? (Ez esetben jobb, ha nem használ Ouija táblát!)
   • Vagy abban, hogy mint emberi lény, magasabb szinten van a szellemvilágnál, s parancsol nekik? (Így viszont nincs oka félelemre!)

   Amúgy köszönöm a kérdést. Valóban biztosan másoknak is segít, ha ezt végiggondolják, mielőtt szellemidézésbe fognak.

   Minden jót: Susi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com