Kedves Susi!Olvastam valahol, hogy létezik megszállottság ill. boszorkány praktikák, fekete mágia stb. Úgy érzem egy ideje velem vmi hasonló történik, a munkámat elvesztettem, az egészségem romokban, lelki problémáim vannak stb. Különös dolgok történtek, történnek itthon…..elromlanak, mejavulnak dolgok, eltünnek dolgok az üres lakásból, helyetváltoztatnak dolgok úgy hogy senki élő ember nem nyúl hozzá! Szóval mintha láthatatlan erők munkálkodnának és arra törekednek, hogy megfélemlitsenek!

Néha sikerül…elvagyok keseredve mert ezeket kfle üzenetnek élem meg, úgy érzem soha nem vagyok egyedül!

Várom válaszodat:

Kedves …!

A megszállottság és a boszorkány praktikák létező dolgok, de cseppet sem hasonlóak. Előbbi többnyire pszichiátriai eset, utóbbi pedig tudatos cselekvés. A fekete mágia pedig csak egy elnevezés, (s nem is túl szerencsés,) amely többnyire “rossz szándékkal” űzött mágikus tevékenységről szól.

Valószínűleg úgy gondolod, hogy a körülötted létrejövő kellemetlen események okozzák a “lelki problémáidat”, de ez pont fordítva van. Mindazzal ami történik veled és körülötted, a lelked üzen, hogy nem jó úton jársz, változtatni kéne. Amikor az ember körül elkezdenek elromlani a dolgok, haldokolni a virágok, megbetegedni a kis állatok, az mind-mind jelzés arra, hogy valami nincsen rendben, s ha nem változtatunk, egyre súlyosabbakká válnak az üzenetek: megbetegszünk, szó szerint az életünk megy tönkre. Tehát érdemes felfigyelni, már az apróbb jelzéseknél! Meg kell kérdeznünk önmagunktól, hogy mi az oka a történteknek, s a válasz segítségével új irányt kell adnunk életünknek. De ha netán nem hallod meg, vagy nem érted a kérdésedre adott választ, akkor is változtatnod kell valamin, akármin, s majd meglátod mi történik utána: ha jobb lesz, akkor jó irányt választottál, ha nem vagy netán tovább romlik a helyzeted, akkor nem jó a választásod, s tovább kell próbálkoznod.

Amit viszont mindenképpen javasolnék neked, hogy máris tegyél meg, az nem más, mint egy alapos tértisztítás. Itt találsz néhány ilyen jellegű ingyenes varázslatot, amit meg tudsz csinálni. Természetesen először egy fizikai nagytakarítás kell, és utána jöhet a varázslat. Ha profin ki akarod tisztítani az otthonodat, a sok negatív energiától, akkor ajánlom figyelmedbe ezt a vezetett varázslatot: https://bosziplaza.hu/termek/vezetett-varazslat-tertisztitashoz/ És hogy miért éppen tértisztítást javaslok neked, arra itt kapsz magyarázatot: https://bosziplaza.hu/miert-eppen-tertisztitas/

Tudnod kell, hogy valóban “láthatatlan erők” működnek körülötted, de korántsem azért, hogy megfélemlítsenek! A céljuk az, hogy figyelj jobban, hogy vegyél észre valamit, amiről eddig nem akartál tudomást venni. Nem vagy egyedül, csak egy vagy mindennel, s ez a Mindenség támogat téged abban, hogy mindaz létrejöjjön az életedben, amire épp szükséged van. A Te feladatod pedig, hogy megfejtsd üzenetüket, s használd őket!

Hidd el, az élettől nem kapsz mást csak csodákat, melyek a Te érdekedben jönnek létre, hogy Téged segítsenek a tapasztalásban!

Szeretettel:

.

.