Drága Susi! Először is szeretném megköszönni neked az erőkör varázslatot, aminek azóta is nagy hasznát veszem, hiszen tanárként sokszor érzem, hogy teljesen lemerítenek a gyerekek. Most, hogy neked köszönhetően megcsináltam a magam erőkörét, minden napom kellemesebbé vált, hiszen csak kimondom magamban a varázsigét, egyet előrelépek, és máris feltöltődöm mielőtt még elfogyna az energiám.

Mióta tapasztalom, hogy milyen könnyedén és jól megcsináltam a segítségeddel ezt a varázslatot, alig várom, hegy legyen más hasznos vezetett varázslatod is, de mind a mai napig csak a tértisztítás és az önbizalom növelés szerepel a kínálatodban. Remélem, nem veszed sértésnek tőlem, de miért pont ezek? 

Az embereknek szerelem kell, vagy pénz, egészség, stb. Akkor miért nem ilyen jellegű varázslatokat kínálsz?

Egy jó szerelmi varázslatra én is vevő lennék. Mikor lesz?

Várom válaszod! Üdvözlettel: …

Kedves …!

Először is köszönöm, hogy visszajelzést adtál nekem az erőkör varázslatról, s még inkább köszönöm, hogy megírtad, mi az, amit szeretnél, illetve szerinted kelendő lenne. :-)

A megrendelésekből nagyon jól látszik, hogy mennyire igazad van. Az emberek vágyaik kielégítését várják a mágiától, azok pedig az ilyen általános dolgok, mint a szerelem és a pénz. És persze vannak is ilyen vezetett varázslataim, de ahhoz, hogy ezek jól működjenek, előbb túl kell esni a tértisztításon és az önbizalom erősítésen.

Ahhoz, hogy a varázslatod jól sikerüljön, szükséges, hogy képes legyél kellően bízni önmagadban, azaz a teremtőképességedben, és hogy a varázslatodat nem csak fizikailag, de energetikailag is megfelelően tiszta környezetben vidd véghez.

Addig, amíg az otthonod zsúfolva van lehangoló, visszahúzó energiákkal, amiket sötét gondolataid okoztak, nem fogsz tudni egykönnyen változtatni a problémáidon.

A tértisztítás a lehető legfontosabb varázslat,

ha valami újat, jobbat akarsz.

Hogy miért?

Az otthonod, ahol a legtöbb időt töltöd, telis-tele van az eddigi gondolatid és érzéseid energetikai lenyomatával. Ha családban élsz, akkor ehhez hozzáadódik még a családtagjaid minden gondolata és érzése, a betegségek, az esetleges veszekedések maradványai, melyek megtapadnak a tárgyakon.

Ennek köszönhető például amikor olyasmit tapasztalsz, hogy egy hely „nyomasztó”. Ám ezt a saját otthonodon, ahová minden nap hazatérsz, nem biztos, hogy észreveszed, hiszen már hozzá vagy szokva. Pont olyan ez, minthogy egy régen látott ismerősödön jobban észreveszed a változásokat, mint azokon, akiket naponta látsz.

Tehát, ha például új szerelmet akarsz az életedbe, akkor nem a szerelmi varázslattal kell kezdened, hanem először ki kell pucolnod a környezetedből azokat az elementálokat, melyek a szerelemmel kapcsolatos negatív gondolataidból és érzéseidből ottragadtak. Ezek ugyanis gátolják, hogy a kívánságod megvalósuljon, s lehet, hogy hiába végzel el egy szerelmi varázslatot, mert talán „ők” az erősebbek, s legyőzik az új, pozitív elementáljaidat.

Ezért elengedhetetlen fontosságú, hogy ha elégedetlen vagy jelenlegi életeddel, és valami mást szeretnél, – bármi legyen is az – az legyen az első lépésed, hogy tértisztítást végzel.

Mondhatom akár úgy is, hogy a tértisztítás a dzsóker a mágiában!

Időről-időre el kell végezni, különösen akkor, ha valamilyen negatív dolog mutatkozik az életedben (illetve a családod életében), de még akkor is, ha minden szép és jó körülötted, azért, hogy így is maradjon.

Ez az a varázslat, ami akár önmagában is segíthet, hogy boldogságban élj, vagy hogy kívánságodnak megfelelően változtass az életeden!

Bízz bennem! Tudom miről beszélek.

Ha valaki úgy érzi elátkozták, mert egy „ördögi körbe” került, a leghatásosabb, s egyben első lépése az kell hogy legyen, hogy megtisztítja a környezetét és önmagát. Utóbbi azonban nem megy az előbbi nélkül, hiszen hiába fürdesz le, ha utána a sárban térsz nyugovóra.

Tehát tértisztítás, tértisztítás, tértisztítás!

Hidd el, bőven megéri a belefektetett pénzt és munkát, mert utána fellélegzel majd, s készen állsz az újrakezdésre. Tedd meg az első lépést azért, hogy bejöhessen akár az az új szerelem az életedbe, amit annyira szeretnél. Máris fogj hozzá! Kattints e linkre:
https://bosziplaza.hu/termek/vezetett-varazslat-tertisztitashoz/

Szeretettel:

.

.